Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
swoody
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Suliba?

-
swoody
senior tag
Valami jó kis fűszert írjatok már ami akkor is finom amikor a hús már kihült.
-
Coyot
őstag
én monnyuk 110 kilós vagyok
ellenben diétázom, és a vége felé 5x20 deka lesz a napi adag, meg volt már régebben is, nekem sosem volt olyan bajom hogy nem emésztem. az meg h mennyi hasznosul sose fogjuk megtudni kár rajta agyalni, egyszerre meg max grillpartin van esélyem 60-70deka husikat megenni, sajnos 
-
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
20 mg? Vagy 20 ampulla?

-
Bibby
addikt
Én biztos hogy nem eszek meg annyit egyszerre, mert fele sem hasznosul. Nem véletlenül van minden étrendben 100-120-150g-s adagokra osztva. Szerinted melyik a jobb, két étkezés 20-20 dekával, vagy ugyanez elosztva háromfelé? Alap hogy minél több étkezés a jó.
Ja és nem 100 kilós emberről beszélünk aki tömegel. -
Xelo
addikt
én sem haltam ám meg
mai kajálásomnál ne legyen rosszabb semelyik:
reggeli: jumbo+kávé+kakaókeverék, 10órai 2 zsömle és 20deka csirkecsöcs, ebéd 10deka rizs és 20dkg cici, vacsoraszerü dolog 4 tojás + kis sonka és 2 hosszúzsömle (?), majd 15deka túró, befejezésnek még mindjárt iszok egy fehérjeshaket (27g protein). holnaptól annyit javitok ezen hogy suliba is viszek rizset. edzésem is helyrerázódik, igaz már nagyon ideje neki. december óta csak átmozgattam magam, mellé a napi csoki is megvolt, bedobva 2 cukros energdzsidrinket (oké ebből ma is fogyott fél liter - ~50g cukor
). szombat óta személyi edzővel nyomulok, és azt hiszem eddigi edzésintenzitásom miatt akár ugorhatnék is, de nem akarok én nektek jót ezért nem teszem (még most). holnap hátazós móka jön -
cettlee
őstag
srácok telis tele vagyok lóvéval és seholse találok alri bad ass mass-t. nemtud vki segiteni?
-
Boxer001
veterán
Up mert már a második oldalon szerencsétlenkedünk.
Voltam ma edzeni, mell-kar, ráfoghatjuk, hogy jó volt, többet nem érdemes róla írnom.
-
LOTR
addikt
jött körlevél sportikától, hogy február 20-án megemelik a termékek árát
shoptól meg jött a levél, hogy holnap hozzák a twinlab fehérjémet
bejelentés vége -
DeadMeat
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
God Vazzeg
veterán

-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nyilván nem, de az ülővádli gép általában egyforma nincs nagy különbség. Vagy nem? Bár a Gildában pl. 100-al állóztam most meg max 60-al, úgyhogy lehet, hogy számít.
-
Manitou
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Most melyik gépről is van szó?
A teremben 1 db ülővádli gép van, amin nincsen semmi csiga.
Illetve van még egy 45 fokos lábtoló gép amin lehet vádlizni is.Csak sejtem, hogy ülővádli gépre gondolsz, de nem hinném, hogy 4x-ezi a súlyt, de még csak nem is duplázza, van egy kis erőkar az tény ,de hogy 4x-ezné a súlyt azt kizártnak tartom.
-
macikos
addikt
Megjött az ON. Ennek már más a csomagolása
Mióta?Igaz, az számít, ami benne van

-
DeadMeat
nagyúr
-
penene
őstag
Pont vasárnap láttam egy ilyen 100 kiló fölötti monstrumot (mondjuk volt 2 méter is) edzeni lábra.
Vádlinál hallod ilyen 5 centis mozgástartományban rugódzott 10-15öt... mondom biztos ez ilyen cool edzés, végire durrant, vagy mi. De aztán láttam, hogy kb. 20 centis tartományban guggolt keretben szintén rugódzva, na akkor már nem gondoltam semmire.
Ülő vádli közben telefonált, szal komolyan tolta...
Pedig azért megtermett volt...

-
penene
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Nálunk is hasonló van, hogy 240 kiló vagy nem, azt nem tudom, de az biztos, hogy míg én olyan vádligépen tolom, ahol nincs csiga, csak konkrétan a súlyt tolom ki függőlegesen, addig rámenve arra a csigásra ugyanannyi kilónál irdatlanul nehezebb (hogy 4x annyi, azt nemtom).
Nekem mondjuk simán megfelel még a nem csigás verzió is, főleg, hogy 25 ismétléseket csinálok.
240 kilóra szerintem még a vállam is leszakadna.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
a kérdésre idézted is a választ...

Bibby: akárhogy számolom, 4x60 az mindenhogy 240
az áttétel meg tényleg annyi, majd mondok centiket is, ha gondolod. -
ngabor2
nagyúr
-
Coyot
őstag
Kávés Dymtaize Elite véj, jóóízű nem túl erős,de finom kávés, bejövős kategória

-
ngabor2
nagyúr
most jöttem lábazásból. kicsit megnyomtam, mert jól esett. vádli, nyújtás, hajlítás trió ment szuperszettben. korábban 3x12 ismétléssel ment, most léptem egyet, 4x16-tal. közben néha egy kis lábemelés, meg ferdepados felülés, vállvonogatás, hiperhajlítás, pihentetésként

-
Bibby
addikt
Ha már így süllyed a topik, egy kis múltidézés. Szenzációs felvételek szerintem.
-
bandus
veterán
régen volt már a topik a második oldalon
ez szánalmas 
én suliban voltam, nektekmi a mentségetek?

-
junhum
tag
Villámakció a shopban, elég jó megtakarítás!
Valaki lecsapott rá O.o
-
Boxer001
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Perverz Ferenc.
bandus
Jó az aláírásod.
God
Pöpp 2.0
, sajnos menni kell aludni, holnaptól ismét új hét, töltenem kell a robot akksijaimat. 
-
Boxer001
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Így van feri, köszönjük, viszlát.
bandus
Szánalmas.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
A "beállás" nálam is kb. így néz ki. Majd próbálgatom minden lábedzés elején kis súllyal alátét nélkül, hátha előbb-utóbb összejön. Egyensúly gond épp alátét nélkül jelentkezik, mikor igyekszem a felsőtestemet hátrébb (ill. feljebb) nyomni.

(#33530) LOTR: igen, ezért is lenne jó elhagyni a deszkát. Na, próbálkozom. Holnap épp lábedzés következik.

-
bandus
veterán
na a hátazás is megvolt. kurvajó
mostanában edzés szinte hozom a stabil 4es átlagot 
asszem mosta hát a kedvenc testrészem (elég jól fejlődik is) a felhúzás meg a kedvenc gyakim lett.
-
Boxer001
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
Mit össze koxolsz bazzeg, hihetetlen.
Na majd engem figyeljetek meg...
Amúgy hajrá! 
Én gyerekkoromban annyi rántottát ettem (már akkor se volt pénzünk kajára se nagyon, a tojás meg akkor még egész jó árban volt
), hogy meg is utáltam.
Jobban mondva nem kívánom, csak nagyon ritkán, akkor is keveset tudok belőle enni. -
Manitou
veterán
Rántottát nem szeretem
A túró belassítja az anyagcserédet, az meg diétában nem előny.
A wheyből is van lassan felszívódó
Meg a sok turmix mellett rostszegény is a kaja, persze te tudod mennyire passzol az emésztésedhez.
Pont ezért akarok majd valami zöldséges kaját is beiktatni.,de egyelőre jól birom így is.

-
Bibby
addikt
-
Manitou
veterán
Ja elég jól birom az egyhangú kajálást, de azért van mikor nekem is herótom van már a rizstől
Bár mostanában valahogy olyan jól el van találva, hogy nem unom meg.Tojást nem szeretem magában igazán , túró az nem a legideálisabb diétában tudtommal.
Én inkább azon agyalok, hogy egy kis zöldség + hús kombót kéne majd beiktatni.swoody: ha tömegelsz akkor jó a durumtészta, de diétában szerintem felejtős.
-
swoody
senior tag
Csirkemell pörkölt jó szerintetek?

Csirkemell+pörkölt kocka+víz+olaj+hagyma+só+bors.Durum tészta ugyan úgy mehet mint rizs?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó egy Pixel 7a
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mai kajálásomnál ne legyen rosszabb semelyik:

Mióta?