Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Tomics #35869 üzenetére
Ha túl sok fehérjét tolsz be kiegészítőből, akkor max egy jó nagy fosás lesz belőle. Ahhoz, hogy mindez felszívódjon rendesen a megfelelő emésztőenzimekre, stb-re is szükség van.
Más tészta, hogy bizonyos anyagok a szervezet fehérjeszintézisét emelik meg, ami már garantáltan többletterhelést ró a vesére. De ez még mindig csak egy megemelt kockázat a vesére nézve, nem garantált károsodás. De egy féhérjekészítménybe nem tesznek ilyesmit.
-
Tom5
addikt
válasz
szokeherceg #35883 üzenetére
Követheted Te is
"szőkeherceg"
-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood) #35890 üzenetére
Én ellenséges?
-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood) #35888 üzenetére
Takarocc!
+ Viszlát. -
(Darkwood)
őstag
Már rég voltam itt és úgy gondoltam, hogy benézek, erre megint látom, hogy valaki azt kérdezi, hogy a túlzott protein bevitel káros a vesére. Úgy látszik sokat nem hagytam ki!
Na, megyek is, mert úgyis mindjárt viszlát lesz!
-
Bibby
addikt
Úgy tűnik másokat is zavart hogy milyen baromi édes a whey prof?
[link]
-
zeg
őstag
válasz
Motion_Blur #35879 üzenetére
Ha bírja a kávét, akkor egy erős kávénak megfelelő koffeinmennyiség(60-100mg) is mehet edzés előtt a karnitin mellé(Biotech Power Force ~1400Ft/doboz, 1 kapszula=1 RedBullLight csak ~22Ft-ért) . Esetleg kipróbálhatja a Biotech folyékony L-karnitinjét melyről pár napja írtam egy gyorsbeszámolót.
-
zeg
őstag
válasz
Tomics #35869 üzenetére
Reggel egy mell-bicó edzést lenyomsz, délelőtt tanítasz, délben elmész futni egy órácskát, délután megint taníthatsz, este pedig másfél órát szambázhatsz, rumbázhatsz, szalszázhatsz, csacsázhatsz tánciskolákban.
Ide vezet az ha cukros lónyállal leöblített kolbászos szarburger lakomázása helyett mindenféle fehérjés fújtatóport meg zőccséget meg csirkemellet eszel. -
CarajoEsp
senior tag
Noh énis hazaértem, ma Mell-Kar volt, ráadásul mivel jó volt az idő, még a hazafele séta is marha jól esett.
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Nőnek, diétás "szálkásító" edzéshez milyen zsírégetőt tudnátok ajánlani? Mega Carni-X?
-
P00By
nagyúr
válasz
szokeherceg #35875 üzenetére
Ez se volt még
Vehetsz ilyen terhességi csíkra való kenőcsöt, azzal kenegessed. Meg állítólag a szauna is jót tesz neki.
Eddig azt írtam semmi változás, de most halványodott kicsit. Most már nem rák vörös
Nekem az egész felkarom meg kicsit a hátam és belül a combom -
Tom5
addikt
válasz
Lehet, pl ugrasz.
-
Boxer001
veterán
válasz
Elmúlni már nem fog, max halványodik, vagy terjed...
Inkább szőkítsd tovább a séród és fehérítsd a lovad.
-
Bibby
addikt
válasz
Tomics #35869 üzenetére
Van mennyiség nyilván ami téged is elintézne, de annyit képtelen leszel bevinni hosszabb időn át.. persze nem tudhatom ki vagy. A lényeg hogy sokat igyál (vizet), ez átmossa a veséket.
A gyengébb fehérjékben, pl cytogen, nem a fehérje a káros, a fehérje az fehérje. Csak ebben van 60%, a többi meg valami adalékanyag és/vagy cukor, ami nyilván már nem tesz olyan jót. Egy optimumban meg van 85% fehérje, plusz talán a többi anyagnál is jobban odafigyelnek (sosem tudjuk meg).
Mint mondtam a fehérje az fehérje, csak a csirkemell elvileg teljesen természetes és szilárd táplálék, lehet hogy jobban tolerálja a szervezeted. Emberfüggő. -
Tomics
addikt
Sejtettem hogy ilyesmi választ kapok. Azért köszi
Ez is olyan dolog amiről órákat lehetne vitázni. Rákerestem sok helyen egyiknél egy táplálkozási szakértő (professzor!) káros másiknál nem...olyan ez mint a vitamin káros/nem káros.
valamibe úgyis beledöglünkBibby: Köszi, végre egy értelmes válasz a sok izomagy között. Respect!
-
Xelo
addikt
válasz
Tomics #35869 üzenetére
Edző válaszol by Xelo
-Mi a véleményetek arról hogy a túlzott proteinbevitel káros a vesére?
-Semmi.-Mi az a mennyiség ami már tényleg káros szerintetek (hosszú távon)?
-Káros lehet ha túl keveset viszel be (min 40g kellene szerintem hétköznapi embereknek is hogy túléljenek).
- Cytogen Whey Pro-nál ami köztudottan nem olyan jó minőségű jobban károsíthatja, mint egy drágább/jobb minőségű kiegészítő?
-Semmi köze, max nem tudod olyan jól megemészteni, puffaszt, stb. Nem károsítja semmidet (az enyémet biztos nem, szal edd csak nyugodtan a Cytogen-edet)
-Ha csirkemellben viszem be ugyenezt a mennyiséget az is ennyire káros/nem káros?
-Csirkemell az kibaszott káros, vigyázz vele.**az állítás nem fedi a valóságot
-
Tomics
addikt
Mi a véleményetek arról hogy a túlzott proteinbevitel káros a vesére?
Gondolom megvan erről a véleményetek (magasról leszarjátok), na de mégis mi az a mennyiség ami már tényleg káros szerintetek (hosszú távon).
Mondjuk egy Cytogen Whey Pro-nál ami köztudottan nem olyan jó minőségű jobban károsíthatja, mint egy drágább/jobb minőségű kiegészítő? Ha csirkemellben viszem be ugyenezt a mennyiséget az is ennyire káros/nem káros? -
Boxer001
veterán
Jó kép egyébként, már láttam.
Dedmít
Nekem lehet első se lesz, lakásom meg sosem.1 hétig még kibírod a gyengülést...
Bazzeg még haza se értem, de az jár a fejemben, hogy a végén ismét koccolás lesz ebből, pedig nem akarom.Bár mindenhol válság van.
Na vajon mennyi lehet most otthon a havi bérlet...tuti emeltek. -
P00By
nagyúr
Erősödik a forint!
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #35851 üzenetére
Aki "kiegyensúlyozott" életet él, annak megy.
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #35851 üzenetére
Gyááá
-
Markgx10
őstag
Biztosan véged lesz
Nekem is volt egy kutyusom 13 évig, egy stafford, úgy el volt kényeztetve, hogy az már nagyon gáz, aztán jött a gyerek és új dimenzióba lépett a dolog
Szerencsére az anyja nagyon szigorú és így nevelődik is a gyerek, mert ha rajtam múlna, akkor nem sok jó sülne ki a dologból.
De komolyan, pl olyan programokat lehet csinálni, hogy hihetetlen. Szombaton felkeltünk, felvette a kis Fradi-mezét, nekivágtunk ketten az országnak, délután 1-ig Budapest összes játékboltja volt a célpont
, aztán meccs, ott a szektorban már minden rosszarcú ismeri
, végig ott lóg a nyakukban, közben persze etettem, itattam, hazafelé csináltam neki a hátsó ülésen fekvőhelyet, mert addigra úgy kimerült, hogy végigaludta az utat, én meg olyan büszke voltam rá, amennyire csak bírtam
Nem offolok már erről többet, de ha ez a téma feljön, órákat tudnék dumálniJa, mai edzésemet 3-asra értékelem, hogy valami ON is legyen
-
dragonfx
veterán
na vazze én meg még nem is reggeliztem....de tegnap este jól bezabáltam ettem sok csokit meg kekszet.......
-
P00By
nagyúr
Kicsit halványabbak a repedéseim, a terembe meglátta egy srác és elszörnyülködött.
-
harry
veterán
Mai hátazás is megvolt, elfáradtam rendesen, bah - illetve megvan még a pénteki izomláz a mellezéstől is. Mostanság úgy érzem jól mennek az edzések, érdemes lenne talán komolyabban vennem a kaját, kis aerobot berakni, és ismét lenne értelme diétát csinálni. Jópár hete 1-2kg fel-le mozgás van csak, persze nem is kajáltam tisztán, meg korábban az edzések sem voltak rendben - épp ezért kéne most alakítani valamit. Mert amúgy nem terveznék sokat leadni, max. 5kg, talán annyit sem kell (most amúgy 188cm és 83-84kg vagyok, hát, nem sok). Csak hát, minél kevesebb van, annál nehezebb (no, azért nem nevezném olyan kevésnek, nem azért mondom, de az eddigieknél mindenképp kevesebb van most). Kicsit szenvedésnek tűnhet amúgy, és mostanság az is volt - de tömegelni szeretnék később, ahhoz viszont le akarok adni a zsírból, mert az úgyis jön majd, és nem akarok egy év múlva ismét diétázni, szóval jó lenne egy olyan alakot összekapni, amire elfér még egy 10 kiló plusz.
-
Xelo
addikt
válasz
dragonfx #35807 üzenetére
jah "szedem". jóféle ch, fehérje, ennyi. az ilyen "szuper anabolikus mega-mátrix" elnevezések számomra kicsit szánalmasak, ha megnézzük hogy egy full adag Jumbo-ban talán van 8g ebből, ami végülis a glutamine-t, kreatine-t, no fokozót jelenti egyben (külön-külön nem nagy mennyiség..) én ittam hot bloodot, idő után teljesen hozzászoktam, mostmár semmit preworkout cucc nem megy, néha kávé.
jah amúgy ma mell tricepsz volt, gyenge vagyok mint a szar. csak hatott anno valamit az a ce extreme nitro-x kombó
monohidrátból felvagyok töltve de még az erőt nemhozza, köv hét elején megérkezik a 3kilós tejsavóm és 240g glutamin, szal belehúzunk.
-
Boxer001
veterán
válasz
ígyvanferi #35836 üzenetére
Hát jah, nem sok ló jár be a lidlbe abrakért.
-
Atomgeszi
nagyúr
Aki rendelt már a Biotekk oldaláról annak is 1 napig állt Függőben? Vagy nektek kellett valami megrendelést érvényesíteni vagy ilyesmi? Mert tegnap 11 kor rendeltem de azóta is függőben van! És amit kaptam emailbe linket az a link is halott! Ilyenkor mivan?
penene Lidl-be ált csütörtöktől szedáig tartanak az akciók!
-
penene
őstag
válasz
ígyvanferi #35826 üzenetére
Nemtod meddig tart az akció?
Ma akartam menni, csak reflexből hazajöttem.Holnap meg edzés...
Még 3 napra elég a zabpelyhem. -
P00By
nagyúr
Állítólag tisztán 3-at nyomtam 80 kilóba 45 fokos fekvenyomásban
Ezen kívül semmi külcsi
-
dragonfx
veterán
ej de jo volt az edzés..kipróbáltam hogy fél literbe 1.5 kupak hot blood.ot rakok...hát ütösebb így.aztán utána jöttem rá a felhasználási javaslat ami szerint 1 dag 2 kanalacska
....az már nagyon hardcore lenne
...így visz a mint duracell
....ha így megy még 1 hó és top formába leszek...követlkező alkalommal próba 100x 4...ha megy akkor feldobom a 105öt.
transX proffessionalt szed vagy szedett innen valaki?..az érdekelne vajon dob annyit ha edzés előtt 20-30 perccel iszom mint a pump vagy a HB??
-
ígyvanferi
addikt
A Lidlben a zabpehely 2-őt fizet, 3-at kap akció keretén belül 318 Ft (a három zacskó, természetesen). Most spájzoljatok be belőle!
-
Markgx10
őstag
Jó az aláírásod
Kisfiamnak annyira teszett ez, hogy amikor jöttünk ki a meccsről szombaton az Üllőire és épp vagy 100 készenlétis mellett haladtunk el, akkor felnézett és megjegyezte nekik, hogy sün! sün!
Persze mindenki röhögött, szegény gyerek nem is értette, hogy mire mondja, azt hitte, hogy a rendőrbácsikat sünnek kell szólítani
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, ma lesz hát-váll, nem mintha bárkit is érdekelne, de ha beírom és ránézek legalább tudom, hogy mennem kell.
Csak járna már le a 12óra munkaidő.. -
Bibby
addikt
Ma már éreztem valamit az attackból, energizáltabb voltam és nem estem szét a végére, régen volt ilyen hogy úgy érezzem még 1 óráig kibírnám. Eddig jó.
-
cettlee
őstag
tudom hogy mondenkit érdekel, azér irom hogy ma kezdem a massfx+superpump+celmass+nitrotek hárdkór sessionömet
-
dragonfx
veterán
Valaki szedi innen a scitec jumbo.t?első benyomások tapasztalatok?
szerintetek a pumf-fx vagy a pump-sd a jobb??
vagy a hot blood visz mindent? -
Boxer001
veterán
Köszi, hát nagyon jó lenne.
Nem jó úgy az élet, hogy minden nap x órát undorodsz valahol, nagyon nem.
Eddig csak ilyenek voltak.
Valaki használ Ngabor-on kívül tri-kreatin malátot? Írhatna véleményt róla...Ngabort már kérdeztem, de sok infót nem tudtam meg tőle, nem igazán volt bőbeszédű, titkol valamit. -
Tom5
addikt
válasz
Boxer001 #35804 üzenetére
Évekig szoptam szarnál szarabb melókban mire megtaláltam ezt. Itt is kell dolgozni (minőségellenőr vagyok egy cégnél), de az éjjeles műszak kicsit lazább, kötetlenebb. A pénz sem az az eszelős, még elvagyok. És szerencsére nálunk "csak" 1 hónapig érződött a gazdasági válság (kop-kop) a héten ismét 5-napos 3-műszakos régi fizus rendben nyomatom. Kívánom ha hazaértél TE is találd meg azt a munkát ahol elvagy és nem undorral jársz be nap mint nap.
-
Tom5
addikt
Ma egy testépítő haverommal voltam eddzeni. Jólment az eddzés mindkettőnknek.
Este pedig meló
Éjjeles leszek. Mehetek be netezni...
Boxer001 miről mondj le? Pl a kokx-ról.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest