Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
Zin
őstag
kezdesnek Cytogen Whey Gainer 6 kg tomegnovi,600g scitec Creatine mono,multix,c vita,ca-mg vitaminok.
ez gondolom mehet kezdésnek igaz ? -
kisninja
őstag
Megprobálom mások tapasztalatát is kikérni.... Nem csak saját tapasztalat. Lesz még pár hülye kérdésem.
-
DeadMeat
nagyúr
Sör is táplálékkiegészítő?
Diétás....
-
kisninja
őstag
tömegnövelöt
Cinánból küldhettekLeesett amugy
ha nehezen is
-
kisninja
őstag
Patkányok kreatin mellé érdemes szedni tápkieget is nem ?
-
dunkel
őstag
Holnap megyek sízni Österreichba.
Korán örültetek. Figyelek!
-
dunkel
őstag
Ellátogattam ma a Villányi fitnessbe (xi ker).
Nem túl nagy, de jól felszerelt, edzhető. Ár 7k - ezt nem értem mondjuk, egy hónapra megnézzük. Csak ne a Danubius rádió szólna... -
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz #32877 üzenetére
lolz.
-
kicsitomi88
őstag
Én körülbelül felgyógyultam csak a nátha maradt még. Négy nap emelt ch nap volt a maival együtt 3-4000 kalóriával, holnaptól indul a diéta újra valamint az edzés is folytatódik. Ez az utolsó kurva 10 kiló nem foghat ki rajtam
-
Boxer001
veterán
up gyúrós pondrók
Én kezdek kidőlni, muszáj lesz aludnom így kaja után, mint az öregek.Éjszaka fél 3 felé aludtam el kb, annyira nem szoktam koffeines cuccokat inni, hogy az esti kóla is így hatott.
-
Boxer001
veterán
válasz
-
Manitou
veterán
válasz
Vagy a B omega, csak az meg kicsit nagy falat egyszerre
-
penene
őstag
válasz
Boxer001 #32870 üzenetére
Szerintem is.
Majd kitalálom. Inkább az a baj, hogy a tánc miatt még több CH kell, tánc nélkül is nehezen jött a tömeg.Na most el mellezni, bár most nem vagyok annyira elszánt, mint kedden, de hát délelőtt ez van, most több bcaat és vitargot tettem a shakebe, akkor úgyis megjön a kedv.
Jah, csajszi ma is akart gyakorolni táncot, hogy hétfőre begyakoroljunk pár elemet. De ma már eleve angol keringővel és cha-chával álmodtam, úgyhogy ideje kicsit lazítani a témán, mielőtt bekattanok.
-
penene
őstag
Topikot totálisan kinyírtam.
De jó reggelt! -
penene
őstag
válasz
Boxer001 #32865 üzenetére
Hát egyelőre még bírom, bár a héten is tartottam egy nem tervezett kényszerpihenő napot, mert egyszerűen kellett a regen a szervezetnek, nem bírok 7/7 napot fárasztani.
Mivel a tánc fix, így a kondiból vettem el.Gondolom, ha edzésbe jövök, nem lesz annyira kikészítő 1.5 óra tánc, egyelőre még lefárad tőle a szervezetem (nem a lábizmaim).
Úgyhogy jóccaka.
MOD: Ha lesz olyan lány, aki érdekel, akkor úgyis szentelek rá időt, ismerem magam, akkor beindul a vadászösztön.
Ha most kéne dönteni a kondi, tánc között, akkor nem tudom. Valszeg mindkettőből csippentenék, de egyiket se akarom feladni, sőt, mindkettőbe most kezdek beindulniDe egyelőre az a bajom, hogy egy ideje egy lány sincs, aki megfogna, pedig jópár körül megfordulok...
Na de majd lehet épp egy bálon...
-
penene
őstag
Most gyorsan fekszem, és holnap elmegyek lábazni, nagyon kell.
-
penene
őstag
válasz
Boxer001 #32862 üzenetére
Kimondottan a tánc miatt kezdtem el, mert meg akartam tanulni, zavart, hogy csak balfaszkodom az ilyen társastáncos bulikon (jópár éve).
Most pont kapóra jött, hogy egyrészt mentem szilveszterezni egy táncos társasággal, és láttam, milyen jól elvannak, meg egyik barátnőm, aki már 8 éve táncol, mondta, hogy eljön velem segíteni.
Úgyhogy belevágtam.
Aztán most hogy elkezdtem, nagyon tetszik, és szívesen szánom rá az időt. Ha nem jönne be, akkor csak heti 1et nyomnék, másik 6 kondi (pihenőnap is annak számít
).
De így most 4/3 az arány, motivál, hogy jobb legyek.Mielőtt belekezdtem, mindent az edzésbe fektettem, és nagyon zavar, hogy nem jut rá elég edzésnap, pedig mind a 7 nap edzem valamit... Valamit, valamiért. Most 50%ban fektetek energiát a táncra és az edzésre, természetesen a táplálkozásban és pihenésben 100%.
-
penene
őstag
válasz
Boxer001 #32860 üzenetére
Hajrá! Én ma direkt nem megyek sehova.
Hallod, amióta balerina órára járok, olyan hulla vagyok utána, hogy moccanni se bírok, egész szervezet hulla...
Nagyon durva... Ez van, ha az ember nem csinál semmi aerob-kardiot 3-4 éve (csak gyúrás)...
De jó buli, hiányzott ez a fajta mozgás...Ha már foci nincs.
Így nem nagyon fog menni a gyúrás, de nembaj, egyelőre így is jobban megy, mint elmúlt 2.5 évben.
-
Boxer001
veterán
Na mi van itten má, mindenki buliba ment? Csak én iszok itt a gép előtt? Már kezd a fejembe szállni.
-
Manitou
veterán
válasz
bandus #32851 üzenetére
csak azokat utálom, akik 5ösével járnak le gyúrni, és mind ugyanazt a gyakorlatot cisnálják, és ráadásul meg is várják egymást, lefoglalvagy egy gépet/padot egy órára
Ilyenek nálunk is vannak, szerencsére ez a szám max 3 szokott lenni, elég azt is kivárni adott esetben.
-
válasz
penene #32850 üzenetére
nálunk ugye javarészt mindenki egyetemista, így normális a légkör, nincsenek ilyen dolgok
csak azokat utálom, akik 5ösével járnak le gyúrni, és mind ugyanazt a gyakorlatot cisnálják, és ráadásul meg is várják egymást, lefoglalvagy egy gépet/padot egy órára
meg van két túlvállalós gyerek, 80kilóba nyomkodnak, de az is szenved aki nyomja, meg az is aki huzza a súlytpihenőidőben meg ott magában boxolgat
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32845 üzenetére
egyszer jött hozzám hasonló stílusban egy hasonló méretes csávó, hogy mennyid van még, és már ülne le.
volt még 1.. mondom neki: 3! És leülök...Elkerekedik a szeme, néz... Aztán odébbáll. Utánaszólok: beszállhatsz!!! Mondja: nem..
így járt.
De alapjában véve normálisak az emberek, véletlenül kezdtem már bontani srácnak a fekvenyomó padot, mert sokan fennhagyják a súlyokat.. aztán még így is 2 perc múlva a terem másik végéből jött oda...
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #32846 üzenetére
Dehogy vette, pénzé adják a bömöst, az a baja.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #32829 üzenetére
én is így szoktam csinálni
meg a teremben ha használnak valamit ami szerepel a tervembe akkor mondom hogy épp most végeztél ugye? köszi
-
swoody
senior tag
Az,hogy joghurt,tejfől diétába mehet?
-
Manitou
veterán
Ez nem az alkeszok ide topic
-
Zin
őstag
Kezdo testepito kiegeszitoket ossze irna valaki nekem?Tomegeles a cel.Nagy kiszereles erdekel mindenbol ugy jobban megeri!Koszi!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #32831 üzenetére
Nálunk sincs... pedig kinézném párból,de kellemes meglepetés volt eddig mindenki
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #32829 üzenetére
Én is pont ezt az építő kritikát vontam le az esetből!!
-
confetti
csendes tag
Már is elszúrtam,mert elnéztem pár oldalt.
Nah mindegy..sry
-
-
penene
őstag
Kedves volt egy nő a Lidlben. Tele volt a kosara, egész sort végigpakolta
Aztán előtte nézi, hogy tartok 4 kefírt és 8 zabos dobozt a kezemben, már azt hittem stíröl, én is nézem mereven, hogy mit néz..
Erre megszólal, csak ennyid van??
Akkor gyere előre.. Ohhh, köszönöm!
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #32819 üzenetére
Eddig is ültem. Később te is ülni fogsz a pókerpatkánykodásod miatt, meglásd...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #32816 üzenetére
épp azt nem szeretném... és ráadásul igen önző okkal
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #32816 üzenetére
Pont veled te kis pókerkötsög.
-
ngabor2
nagyúr
csú ecsém, mics'a kifestő... vegyetek má' visszább egy incur-fincurt lécci.
-
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest