Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
LOTR
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
edzés és felkelés után mindenképpen legyen kreatin, összekeverheted akár fehérje+glutaminnal is, az talán még jobb
szerintem nem szükséges a feltöltés, de bajod nem lesz tőle
minél több adagra osztod annál jobb
ha már csak napi 1x eszed, akkor az edzés vagy felkelés után menjen
kb ezek a leglényegesebb infok talán -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Holnaptól szeretném elkezdeni a kreatinozást!
Viszont nem tudom, hogy kúraszerűen vagy csak mindig edzés előtt 5gr-t? Kúraszerűen kb napi 20gr -ot kéne bevinnem. Na de most ezt edzés napon megoldom(feltöltési szakaszban), hogy reggel 5gr edzés előtt 10gr edzés után 5 gr lefekvés előtt 5 gr. De pld pihenőnapon hogy osztom el a 20gr(ugye holnaptól akarok elkezdeni abba benne van a szombat-vasárnap mint semmittevés) -t? Szintentartó szakaszban meg ugye fele is elég tehát edzés előtt 5gr edzés után 10gr.
És 5gr-ot fél liter vízben oldanék fel. Illetve "szedek" glutamint is, edzés napon edzés után fehérjébe 5gr és lefekvés előtt 5gr, pihenőnapon lefekvés előtt 5gr. -
Radnix
senior tag
Na lassan elő lehet venni a popcorn-os szmájlit
Ti a bőrrepedéssel mit csináltok? megvárjátok míg elhalványodik magától? -
LOTR
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
minimális akaraterő?
úgy látszik még azért nem vagy teljesen képben2009 januári sciteces újságban, nemtudomacímét, volt egy cikk az alkohol hatásairól, hátha valakit érdekel, ezért leírom a lényeget (amit nekem sikerült leszírni): annyi volt, hogy ha nem vagy alapból alkesz, nem ébredsz másnaposan, vagy/és nem hátráltat az ital semmiben, legfeljebb napi néhány korty (itt grammokat írt, vagy mondjuk 1 sört/felest) alkoholt iszol, akkor valószínűleg semmilyen károsító hatása nincs
sőt a sör, a konyak, a bourbon és a vörösbor -nak még jótékony hatásai is van, mértékkel fogyasztva - nem mintha ez a része újdonság lenne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Radnix
üzenetére
épp ezért nem kell hozzá más csak minimális akaraterő. meg persze rendes diéta és itt ne a bohócdiétákra célzok mint az a színdiéta vagy mi a franc

ez a testsúlykalokulátor is akkora baromság, nem a magasságtól függ a súly hanem a genetikától meg csomó mástól...
nekem 67,5öt írt, most 83 vagyok de max 8-10 kiló felesleg van rajtam és akkor már sokat mondtam. -
whitezo88
nagyúr
mióta rendszeresen olvasok gyúrós cikkeket, véleményeket, edzőválaszolt, nézek bbtv-t és hasonlókat, mindig megmosolygom az olyan problémákat amik ugye tájékozatlan fogyni vágyókban merülnek fel.
valamint olyanok hogy mozognak, de össze vissza zabálnak meg csokit esznek aztán csodálkoznak hogy nem fogynak. vagy nincs erejük feladni az édességet
[link] -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
bandus
veterán
shop.builderen elég jól le van most árazva az attack,ha érdekel valakit.
-
zeg
őstag
válasz
AtisFace
üzenetére
Egyetértek. Van némi betekintésem konditerem üzemeltetésbe, a dolog ott kezdődik hogy már maga a terem is hatalmas befektetés, nem lehet akármilyen vacak gépekkel telehajigálni, és ezek a gépek folyamatosan amortizálódnak. Kell 2 alkalmazott, és még nem beszéltem a vízköltségről, a fűtésről, légkondiról, szaunáról satöbbi.
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tejsavófehérjét döntök magamba, ebből 40g glutamin lazán összejön egy napra. Manapság edzés előtt és lefekvéskor fogyasztok külön glutamint.
-
God Vazzeg
veterán

-
zeg
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Tényleg 'felfúj', a glutaminnak hasonló hatása van mint a kreatinnak, persze nem napi 1X edzés előtt 14g vicces adagban.
Lehet hangoztatni hogy táplálékkigek nélkül is lehet diétázni naturálban, csak épp úgy néz ki az ember a végére mint egy zsák fossal higított teveszar, hiába a brokkolis csirkecsöcs
-
Bibby
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szedj ki egy napot, elég lesz ugyanaz heti háromszor is. Meg szerintem ez az alkar-has nap is hülyeség. Inkább a súlyokon emelj, legyen meg az edzés hétfőn szerdán pénteken, olyan másfél óra alatt maximum.
-
whitezo88
nagyúr
mai mell-bicepsz edzés 4/5, eléggé kidöglöttem, már be is adagoltam egy jó nagy adag zőccséges csirkerizst

-
swoody
senior tag
Olvsatam mostanába a szója fehérje jó,rossz,kitünő,kegyetlen szar értékléseit.

Lehet ezeknek hinni?
Én tegnap láttam meg,hogy a Dymatize elite whey fehérjémben is van "elvileg".Legalsó sort nézzétek meg az összes képen.Pontlevan maradva.
Itt azt írja "A Dymatize Whey Protein kizárólag tejsavó-fehérjét tartalmaz"
[link]
[link] -
Radnix
senior tag
latissimus dorsi akar lenni az a pillangó

-
ForRedGlory
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Hát elfelejtettem két lényeget

Első és legfontosabb, hogy nem edzőterembe járok, hanem van egy ilyen gépem.
Sajna a melómból kifolyólag nem lenne időm utazgatni, és ehhez a masinához alakítottam az edzést. Még nem vettem súlyzókat zsé hiány miatt, így ez van ebben a pillanatban.
Az alapgyakorlatokból a fekve nyomás perpill a fenti okból kifolyólag kivitelezhetetlen, na kérdezd hogy oldom meg ezen a gépen, majd elmondom, ha érdekel
.
Veszek hozzá padot, ha összejön annyi. Ezt sajnálom a leginkább, hogy az nincs.A széles pillangó, hát LOL, majd keresek róla képet, mert azt a kifejezést én fejlesztettem ki. Biztos van normális neve, majd utánajárok

Guggolás szabadsúly nélkül nem megy perpill, a húzódzkodás sem túlságosan, mert ahhoz még gyenge vagyok

-
bandus
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
na, akkor haladok sorban, az én véleményem

a felosztás még vagy 2 hónapig jó szerintem, aztán térj rá rendes bontott edzésre.a gyakorlatokhoz:
hétfő: a felhúzáshoz azért rakj rá valami súlyt, mondjuk 40kiló, az a 20 kiló kezdésnek is nagyon kevés, szerintem. meg a döntött törzsű evezésnél is. ottis legalább egy 30kg.kedd:a széles pillangó nem tudom mit takar
fekvenyomást mindenképpen rakjál be, olyan súllyal amiből tudsz 4*8at nyomni. meg az egykezesekkel való nyomást is tedd be.illetve a guggolást is.
azért mert most kezdted ne hagyd ki a legfontosabb alapgyakorlatokat
ha bírod esetleg beteheted a húzódzkodást is.röviden ennyi

hummer:
[link]egyelőre ezt a dobozt betermelem az ajánlott adagolással, aztán majd kiderül
ha közben lesz zsé, akkor lehet kiegészítem még valamivel. -
ForRedGlory
félisten
Megtennék nekem a gyúrás nagymesterei, hogy "megszakvéleményezik" ezt az edzéstervet?
A hétvége a pihiről szól, az excel alján lehet a napokat váltani. A kilókon nem röhögni, mert elverek mindenkit

Na de tényleg, most kezdtem nemrég és csak amolyan átmozgató kilókkal dolgozom, hogy ne feszüljek meg, meg amúgy is bele kell jönnie az ízületéknek is a témába

Olyan nagyon nem lehordani ám

A kajáról annyit hogy szemetet nem eszem, és próbálok arra figyelni hogy minél többször egyek kisebb adagokat.
-
P00By
nagyúr
Voltam... Szarul is ment, meg szar is volt

-
Majstor
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tyűűű... jó kis kerek popsi.

-
God Vazzeg
veterán

-
whitezo88
nagyúr
gyerekek, megvan az ingyen fehérje utánpótlás! [link]
-
Boxer001
veterán
Na vége a jó világnak, megjöttem.
(Tudom, viszlát mi? De ez az én szövegem.
) -
válasz
whitezo88
üzenetére
Ez nem széria,csak mennyibe tudok belenyomni,mert ehhez alakítom a szériát.Kb 4 hete nem ment a 80 és akkor mondtam,hogy 2 hét kell majd a 80-hoz.Most sikerült,csak de legalább kicsit több lett(85)és belenyomtam 3-at segítség nélkül.90 már nem ment,az sok volt.
60-al szériáztam,eddig és abba ment 12 ha jó formában voltam.Majd legközelebb megpróbálom a 70 szériát,de ahhoz majd segítség kell amit nem mindig tudok szerezni,emiatt csináltam 60-al
Szériákat én úgy csinálom,hogy a 8 meglegyen mindig,kevesebbet nem szoktam.
Edzéstervem az elég profi,akkor megyek amikor kedvem van,azt edzek amihez kedvem van,olyat,hogy egy izomcsoport 1 héten,meg egy edzésen kevés izomcsoportot mozgassak ilyenről nagyon nem találkoztam
Mások sírnak majd,de én fejlődök,kinézetre is legalább jött fel és ott ahol szerettem volna.Nekem ez az edzésmód is megfelel.Ahány ember annyi féle. -
whitezo88
nagyúr
válasz
grabber
üzenetére
legközelebb mindig azzal indíts (ha jó erőben vagy) amivel még szabályosan kiment segítség nékül egy sorozat előző héten. én is ezt alkalmazom mert én is megrekedtem 60-70 közt, de legutóbb nekem is ment a 85ös széria, bár 4-5-6 már belehúzós téma volt
legközelebb 75tel indítok majd fel 90ig ha minden jól megy. -
Még vagyok,egyesek sajnálatára
de muszáj leírnom.
Új csúcs fekve nyomásban: 85 kg
65 kg vagyok és 60-ról indultam 4 hónapja. -
Shodan
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Semennyivel én most váltottam vissza belőle sima Daily-Vitaminra. Ugyanolyan szar maradtam attól is

-
Shodan
őstag
Ma teszteltem a no-xplodeot: hatás=semmi
bár igaz az öltözőben ittam meg,
edzés szarul ment, abszolút nem durrantam.Ízre majdnem olyan mint a cellmass, csak egy kicsit töményebb.
Lehet fejben nem vagyok ott, most dobtam ki egy pár zoknit a szemétbe, a szennyeskosár helyett
Vitargo: könnyen csúszik, állaga nagyon finom por, íze oldódása mint a egy töményebb szörp. -
Majstor
senior tag
Alap kieg "Stack": [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Majstor
senior tag
Alohaaa pateszok!
"Szájtek" BCAA-Xpress... valakinek véleménye ill. tapasztalata? [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
marcus.fenix
üzenetére
kell a koxra pénz, mi?

-
marcus.fenix
aktív tag
Eladom a gépem, nem kell valamelyik patesznak?

http://hardverapro.hu/apro/kozepes_gamer_gep_hd4870_e5200_4gb_ddr2_elado_lehet/hsz_1-50.html
-
LOTR
addikt
peak 85 valami új fehérje vagy mi és akciós
vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként hatásbeni eltérés mennyi lehet, hogy ha nem kúraszerűen(feltöltési szakaszban 20gr/nap - szintentartás 10gr/nap) tömöm magamba hanem csak edzés előtt 5gr?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy, most már ugorhat

, mint ahogyan a legtöbb terembe lejáró gondolja.

)