Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2477) Foglalt név válasza Foglalt név (#2476) üzenetére


Foglalt név
addikt

Persze, hogy nem találom.

Megpróbálom értelmesen leírni. Tehát.
Alaphelyzet, karok a csipő mellett. Nem lendületből, hanem izomból emelsz. A könyök enyhén behajlítva, a karok a vállöv síkjában futnak( ha hátrébb, akkor a hátsó, elörébb értelemszerűen az első vállrész kap terhelést). A tenyerek megközelítőleg vízszintesek legyenek(erre is ugyanaz vonatkozik, mint az egész kar állására, előre döntött tenyér, az elülső vállizmokat is terheli, stb.).

Mivel ebben is ugye benne van az egyéni felépítés, egy kis kísérletezés nem árt, 5-10fok eltérések lehetnek. Ha eltalálod a helyes végrehajtást és a helyes súlyt, amivel még megy szabályosan, akkor mondjuk 8-as szériáknál a második sorozatnál már érezned kell elég rendesen a vállad :R

Ja igen, elég szemléletes kép a gyakorlatra, hogy úgy csináld, mintha vizet öntenél egy kancsóból. A dolog tényleg ül, de szerintem általában mikor már megy frankón akkor érzed, hogy ez tényleg olyan, mintha és nem pedig ebből fogod megtanulni.

Remélem segített vlmit, ha nem, akkor írj egy szánalompatkányt ;)

u.i.: a korrektség kedvéért, oldalemelni 15-el szoktam max. nyak mögött meg 80-ig megyek fel. Egyébként ha nem akar menni semmiképpen, akkor a 21-ezéshez hasonlóan csinálhatod úgy a gyakorlatot. Hogy elindulsz mondjuk egy 10es párral, lehúzol 8-at, leteszed, 7,5-es felvesz, azzal is 8, csere 5-ösre, azzal is 8. Ebből mondjuk 3 kör elég jó tud lenni ;)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.