Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzsolo

senior tag

válasz giigz #7099 üzenetére

Örülök, hogy tudjátok merre járok. :D Kb. 10éve váltottam Semperit-ről Continental-ra, TS 780, és 800 után vettem a 850-est, és igen 3 hete van az autómon, sőt még az országot is elszoktam hagyni időnként, (szégyellem is magam miatta). Hóban nem voltam még ezzel a mintával de gyakorlatilag lényegtelen, biztos nem lesz gond vele a korábbi tapasztalataim alapján (bár felénk takarítják az utakat télen de ez nem kapcsolódik szorosan a témához). Számomra jobban tapad mint a 800, tudomásom szerint növelték a méhsejt lamellákat is. Ja igen és jól írtad volt egy száraz vagy vizes út vele, sőt voltam hegyen is, még ködszitálásban is volt részem, (az elmúlt hetekben) a hó és a jég ezzel a mintával még kimaradt. Sajnos nyáron nem használok téli gumit így arról nincs tapasztalatom. Örülök hogy ekkora profik járnak ide, annyit írtam, hogy simán megéri a plusz 1-2e. Ft-ot ha valaki erre vágyik. Tényleg velem van a baj, hogy a nyári Michelin Energy Saver gumik után érzek különbséget a téli és a nyári gumi között már most. De fejet hajtok a tapasztalt sokat látott emberek előtt :R :R és elnézést kérek amiért ajánlottam a gumit.
    És off-ba írtam az előzőt is ......

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés