- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldoble
aktív tag
válasz
forumpista #65725 üzenetére
Az a baj, ha megkeményedett, akkor már használhatatlan, én 90% mindig prémium gumikat használtam, de legutóbb egy téli Conti pár év alatt olyan kemény lett, hogy nem mertem használni, a régi Mazdámon van egy 5 éves Fulda Kristall Montero és még most is puha, ez mindennél többet ér, a szuper mintáknál, új fejlesztéseknél.
Az új Mazdámon 4 éves Michlen Alpin 5, még ez is elmegy puhaságra, de már határ eset.
Egyébként a feleségem Hondája most kapott új Quatrac-ot, de most kicsit be is ijedtem, hogy 3 év múlva cserélhetem újra ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest