- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Miért? Nem?

Ha garanciális probléma merül fel, a gumis kicseréli neked. Ha nincs probléma, akkor annyira felesleges ilyeneken fennakadni szerintem. Miért kopóalkatrészbe fektetné az ember az idejét és energiáját? Meg kell nézni egy-két tesztet, esetleg megkérdezni mi a best buy, keresni egy jó ajánlatot rá, feltenni és elfelejteni a dolgot 5 évre. Minek ilyenekkel foglalkozni egyáltalán, hogy mikor gyártották vagy egyáltalán megegyezik-e a DOT a négy gumin? Én azt se tudom az enyémen milyen DOT van. Felrakták, fasza volt, 24k mérfölddel később még mindig fasza. Lehet jövő héten kapok egy szöget, cserélek és máris különböző DOT lesz fent, ha addig nem volt... Vettem ugyanolyat az új kocsira is, arról se tudom milyen DOT van rajta. Fent van, fasza minden. Kit izgat hogy tárolták előtte?
Nem üt, nem ráz, nincs megsérülve, nem ereszt, nincs kirepedezve, semmi gond vele.
Az se zavar, ha van köztük 2% eltérés teljesítményben. Ilyenekkel foglalkozzanak a boy racerek! Civil autózásnál teljesen felesleges ilyeneken fennakadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Carly autó hibakód olvasó
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem üt, nem ráz, nincs megsérülve, nem ereszt, nincs kirepedezve, semmi gond vele.