Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pompom89
csendes tag
Na megjöttek az új gumik!
Barum Polaris 5 195/65 R15 méretben....teszteken jól szerepelt gondoltam akkor rakjuk le ennél a voksunkat! Hatalmas csalódás lett ez a gumi számomra
Az oldalfala vékony,gyenge..kanyarokban konkrétan ,mintha mászna el az útról!Ilyen jelenséget az olcsó kínai gumiknál tapasztaltam, de ez számomra felfoghatatlan,hogy egy gumi ,amit elvileg sokan dicsírnek,teszteken jól szerepelt és mégis ilyen "gyenge" minőség legyen a vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az oldalfala vékony,gyenge..kanyarokban konkrétan ,mintha mászna el az útról!Ilyen jelenséget az olcsó kínai gumiknál tapasztaltam, de ez számomra felfoghatatlan,hogy egy gumi ,amit elvileg sokan dicsírnek,teszteken jól szerepelt és mégis ilyen "gyenge" minőség legyen a vége!