Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nexen N'Blue 4S innen jó lehet? Továbbra is Astra 1.4T kombi (140Le), sima családias poroszkálás, semmi téli sport

Legszívesebben KLEBER Quadraxer 3-at vennék, mert a 2-es bevált az elmúlt években, de nem olvastam róla jókat sajnos
-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Hát most jött elé az ideje a Kleber Quadraxer 2 XL cserének, továbbra is jó teljesítményt nyújt, de már vannak jelek hogy csere érett lesz tavaszra.
4évszakosban most mi a középkategória ajánlottja? Továbbra is Astra 1.4T kombi, sima családias poroszkálás, semmi téli sport
rbalint88: ok köszi, elkezdek körbenézni
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
+ kb. olyan mint a korcsolya egy kánikulai napon

-
válasz
Kornel
üzenetére
Első benyomás + autó típus, nyári tapasztalat. Simán megvenném mégegyszer, eddig 10eKm körül ment bele.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Olyan már évek óta nincs, mármint tartósan 7 fok alatt legyen az átlag/napi közép, (nem a minimum persze). Olyan van hogy pár hétig alatta van, aztán jön egy-két hét amikor 10+ körül van és esik folyamatosan, aztán megint le. Tavaly meg volt vagy nagyon max. 2-3 hét ami tényleg mínuszos volt, ha jól emlékszem.
#48927: jóvanna, még a délutáni KV elött vok
Mondjuk most így rákeresve a legtöbb helyen ha a napi közép lesüllyed 7fok alá, akkor ajánlott a téli.
-
-
válasz
svedmalac
üzenetére
Én biztos vagyok benne hogy legkésőbb a második full nyári menet nyomot fog hagyni a téli gumin (főleg amikor mostanában egyre gyakrabban lesznek nyári hetek amikor közelebb leszünk a 40C fokhoz mint a 30C-hoz).
Az hogy ezt valaki nem veszi észleli, vagy azért mert olyan a vezetési stílusa, vagy egész egyszerűen nem került olyan szituációba, az ettől szerintem teljesen független. Téli gumi használata egész nyáron témában nekem nincs tapasztalatom, mert az egyik autónkon téli/nyárit használok megfelelően cserélve, amelyikkel pedig kevesebbet megyünk azon 4S van. -
"A gyengébb téli tapadást/esetleges megcsúszást sokkal nehezebb kontrollálni, mint egy gyengébb száraz tapadást." - ezen nincs is vita, így van. Csak azért írtam, mert még a végén valaki ebben nyer igazolást hogy fennhagyja a télit is, oszt majd jól csodálkozik a megnövekedett fékúton.
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Soha semmi gondom nem volt a hozott gumival, ha most visszagondolok kb. mindig is ez volt a helyzet.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Semmi havas dolog nincs, amíg Schumi éberkómában van

-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Kleber Quadraxer 2 XL
Pár ezer km ment bele, még szőrös az oldala. Első benyomás hogy halk, mind a nyári (Nexen N'Blue) mind a télinél (Michelin) halkabb. Esett kis hó ma, a Bakonyban volt dolgom, kicsit megtoltam neki. A 6 éves Michelin prémium télinél simán jobb volt, erős fékezés közben irányváltás, kanyarból kigyorsítás (már amennyire egy Astra 1.4T erre képes
). Természetesen csak akkor próbáltam amikor egyedül volt az adott útszakaszon. Egyenlőre azt mondom hogy simán megérte, hozza amit elvártam. -
Ma elvitték a Nexen nyári gumikat, már el is felejtettem hogy egy hónapja feltettem hirdetni 😀
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
+1 a [https://bhpgumi.hu/] -ra, a Kleber Quadraxer 2 garnitúrát 3420-as DOT-al szállította múlt héten, akkor még erősen jó árban, azóta ment fel
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
Használt gumit a Jófogáson kívül hol hirdetnétek még meg?
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
AllSeason és a CrossClimate közt pontosan mi a különbség

(#41948) Kornel: azt hittem ez két külön, jól elhatárolódott kategória.
(#41949) TFSi: ok, köszi!
-
-
Hali,
Szokásos probléma: 205/60 R16 idióta Astra J méret: 4 évszakost keresek rá, de ebben a méretben minden jóval drágább
Felhasználás: évi kb. 10.000Km, 40% város, többi főút/pálya, sielni nem járok. Ár: max. 30eFt/darab körül teveztem megúszni, de ha van tényleg ajánlott akkor pár ezerrel tudok még feljebb menni.
Köszi!
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
olvass vissza, eléggé komoly tapasztalat halmozódott itt fel a témában

-
"Mindemellett évi 7-8000 km-t megy a kocsival ebből adódóan simán 10 évig fogja használni a szar gumit is, mert minek azt cserélni, még van minta bőven." - hogy ez mennyire így van azt most tapasztaltam meg, az öt éves elmúlt Michelin téli tavasszal ment a kukába, volt még rajta minta bőven, de szinte használhatatlanra keményedett.
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
Wartburg ? Azta
-
"A tesztekben alkalmazott referencia téli gumikkal szemben sok négyévszakos megközelíti, sőt eléri az adott, általában prémium téligumi havas tulajdonságait." - ezzel teljes mértékben egyetértek. Asszony 90%-ban városban használt közlekedőedényén ezért is van 4évszakos, én kb. 60%-ban pálya (vagy főút, néha hegyes viszonylatban) használatomra jobb még a külön téli-nyári szett úgy érzem.
-
Hali,
Téli gumit keresek 205/60/R16, 18-20eFt körül, eddig ezt találtam szimpatikusnak:
Nexen Winguard Snow'G3 (WH21)
Esetleg más versenyző az árkategóriában? Kb. 40% város, többi főút/pálya. Van új nyári szett, szóval 4évszakos nem lenne kifizetődő.Köszi!
-
válasz
OPiiPO
üzenetére
Michelin Energy Saver-t cseréltem le, nem teljesen fair az összehasonlítás mert Michelinek már 6 nyarat végigtoltak, ennek ellenére a Nexen N'blue akkorát fog rendes asztfalton hogy a szeme kigúvad. Végülis elgyíkultam, nem mertem bevállalni a négyévszakot, de nagyon meg vagyok elégedve a választással, kösznöm az ajánlást!
-
Gyors kérdés: bal első szálszakadásos gumival (már megrendeltem az újat, jövő héten kap új garnitúrát) közlekedhetek autópályán kb. 130-as tempóban, vagy ne kockáztassak és maradjak az autóúton közlekedésnél max 100-as tempóval? Vagy az sem ajánlott?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk aki kitalálta a per55 méretet a J Astrára . . .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)