- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
Urak, úgy néz ki, hogy nyakunkon a 8-as széria, mert láthatólag mobil platformra már elkészült.
-
vakond5
őstag
válasz
Howkeddlee #24296 üzenetére
Egész jó!
-
-
Laraxior
titán
nincsen meg valakinek blaca83 telefonszáma? Sürgős lenne...
Nem akarom már későn zavarni. -
LLKobe
veterán
válasz
Cobra652 #24287 üzenetére
Igazából nem torony kellene, hanem kivehető HDD tartós, ami 90 fokban el is van forgatva.
Ha egyszer mégis elszánod magad, a Fractal ARC Midi R2-t tudom ajánlani -
vakond5
őstag
válasz
ricshard444 #24283 üzenetére
-
-
-
medvezsolt
senior tag
Huhuu.. de naiv vagy ST05..(és ezt most csak arra értem, hogy mit feltételezel drága iponunkról).
Én november közepe óta küzdöttem velük egy ASUS 760-as kari miatt (ami zárlatos lett) és multhéten lett végül vége avval, hogy visszafizetik az árát.. e közben kb 1 hónapja adtak egy hibás terméket amit szintén vissza küldtem..
Szóval Ipont távolról kerüljétek...Elvileg ma jön az MSI 760OC TF -em az Aqua-ból. Ők rendesebb társaságban tünnek, remélem igy lesz.
-
blaca83
őstag
Elvileg regisztrálnod kell az Nv oldalán és utána ha ott beírod a kódot akkor kapod meg a játék kódját amit oda, ahhoz az Acc.-hoz regelsz be, ahová csak akarod.
@Elroy1980:
-
Jhonny06
veterán
Ezek az ajándék játékok hogy néznek ki a GTX770-hez? Mindegyikhez van külön letöltési kód, tehát könnyen tovább lehet őket adni, vagy ilyen balf*sz módon 1 acchoz rendeli?
-
h1mpi
félisten
Ettől kész vagyok... Mire eldöntöm, hogy rendelem, megint nem lehet sehol, mert nincs... Komolyan ez a Mo.
MSI N770 TF 2GD5/OC GTX770 2GB GDDR5 PCIE
-
Berguson
tag
válasz
Tarill #24263 üzenetére
Bocs hogy beleszólok a "reklámodba" de legalább valós dolgokat állíts kérlek!
Az ok hogy nem épp "etikus" amit Howkeddlee tett a "reklámmal",de az üzletrontás amit tettél vele,az meg egyáltalán nem szép,sőt szánalmas!Amúgy meg ha írsz valamit,legalább nézz pontosan utána. Gianni is 80e-ért árul 770-et,de eleve az nem OC.s,és nem 80e alatt! Lecnél meg 93e alatt nincs 770.
-
Tarill
őstag
ez a kártya mennyire jó? [link]
kissé tartok a gigabyte-tól bár ez új féle cuccosuk... hátha javultak valamit -
-
Tarill
őstag
válasz
Howkeddlee #24252 üzenetére
ha már reklám akkor bocs de pl gianninál vagy lecnél 80k alatt is van 770 gtx újonan :
-
Faterkam
addikt
válasz
Howkeddlee #24252 üzenetére
Hajaj, ezt nem nagyon szeretik
-
válasz
Tarill #24241 üzenetére
Ez is nagyon jó kis kártya,és most jó áron is van
: Palit GTX770 Jetstream (bocs érte...
)
Az Aqua-ról és a garizásról náluk csak annyit,hogy ami van nekik készleten,azt lehet hogy rögtön kicserélik,de öcsém nagyon megszívta náluk egy Gigabyte alaplappal. Majd 2 hónap után lett kicserélve neki...
-
ST05
őstag
válasz
Cobra652 #24245 üzenetére
gari idö meg nem rajtuk áll,
elküldik a megfelelő felülvizsgáló központpontba, ha ök onnan visszakapták , szerinted betartják még a te vga-don jáccanak továbi 2 hetet?( küldik a gyártónak, mit hittél, hogy ipon szervíz, vagy hogy vga gyártó?
nyilván amint visszakerül a fent nevezett kiskerbe( tökmindegy melyik) értesitenek, hogy megjött a cuccod -
ST05
őstag
-
Tarill
őstag
üdv!
ezzel a karival valakinek tapasztalata? 770
nem ismerem a márkát, de kinézetre 10-es a kari, kérdés h minőségre milyen lehet (bár nem tűnik gagyinak)
-
blaca83
őstag
válasz
Cobra652 #24223 üzenetére
Nyugodtan hihetsz a kollégának, itt a PH-n elég sokat tesztelünk és bizony aki komolyabban benne van sajnos látja, hogy "ki lehet futni a 2GB-ból".
Zotac 770 AMP-t is nyugodt szívvel vehetsz, mert sokat javítottak rajtuk. A legdurvább gyári OC-val rendelkező márka jelenleg a piacon.
A Giga 770 és az Msi illetve az EVGA 770-ese ami különösen ajánlott a részemről.Ha hosszú távra tervezel akkor jelenleg a gtx 780-ba lenne érdemes fektetni most szerintem.
-
válasz
ricshard444 #24236 üzenetére
Én eddig még nem vettem észre egy Gamenél se, hogy a VGA nem lenne elég VRAM elfogyott volna...
(asszem Max Payne 3 -nál is minden max.-on és a határt súrolja / át is lépi... 2GB terén)L
-
FaTHI
őstag
Nálam a 680-on jól megcibálva (1200/7000) Bf4-alatt 1900 vram-ot fogyaszt a kari,ez ultra +2xmsaa-val történik. 1-2 pályán már itt érezhetőn elfogy a Gpu, oda már 780-as kell. Ettől függetlenül jól játszható igy is, és elég is 2gb memó. Mondjuk nagy vágyam egy 780-as csak az a +40-50K kicsit sok még nekem.
-
válasz
MaxxDamage #24234 üzenetére
Itt 14GB-nak írta a 7970-t, attól még nem lesz az
-
válasz
Cobra652 #24215 üzenetére
Emberek, no problem !
nemhiába jó, hogy a DirectX is meg a Rendszer is 4GB -nak is "használhatja" a VGA -t (+hozzárendelt 2GB -al) így is van (alapba) okos ez a rendszer...
Íme... nem tudom hol itt a probléma és sírás ez miattÉlményindex is azt látja amit kell....
"Összes elérhető grafikus memória: 4096MB..."!!!
L
-
Laci2277
senior tag
válasz
Cobra652 #24231 üzenetére
Volt itt valakinek Zotac 770Amp videókártyája és meg volt elégedve vele.
Igaz ha jól tudom már eladta, mert feljebb váltott.
Nem rég volt itt az aprón egy Lightning azt hiszem 88K-ért, hosszú hetekig nem vitte senki amin csodálkoztam is, végül csak elkelt.
Most találtam ezt a hirdetést, elég baráti áron van, legalábbis a boltihoz képest.
-
Laci2277
senior tag
válasz
glspeter1 #24228 üzenetére
Ha egyben lesz a gép örülnék ha letesztelnéd.
Bár így sem rossz.
#24229) Cobra652 Mint az előbb is írtam 100mV-ot, 0.1V-ot lehet pluszba adni, de csak az Msi Afterburner SE verziójával, a többi nem engedi. Illetve egy másik programmal lehet többet is, csak annak már nincs értelme, mert a kártya visszaveszi az órajelet. A többi kártyánál pedig 12mV a max ami adható. Szerintem csak akkor éri meg a Lightning ha ki is használod ezt a tuning lehetőséget, különben egy Palit Jetstream, Gainward Phantom, Zotac amp is nagyon jó.
-
-
válasz
Cobra652 #24220 üzenetére
Tessék, 2GB vs 3GB memória, az utolsó tesztemből, 1080p:
Jahm, drasztikus fps csökkenés minimum tekintetében, akadások, töltések, verdikt? Elfogy
Mennyit írt a "csodaprogram" ? 1700-1800 MB-t, reális? Nem.
Részemről lezárva, azért nincs különbség a 2 és 4GB-s kártya között ahol te nézed, mert a GPU elfogy, ergo addig ér a takaró, míg tud nyújtozkodni az erejéből, onnantól meg mind1 mennyi memória van rajta.
-
válasz
Cobra652 #24215 üzenetére
Nem lehet reálisan mérni a kihasználtságot, azt látod, hogy a driver mennyit jegyez elő a szoftvernek, de, hogy abból mennyi a kihasznált
Mi az, hogy nem történik semmi?
Késöbb vagy egyáltalán nem megjelenő textúrák, akadások vagy lehetséges a durva fps csökkenés is.
1080p-hez ilyen GPU mellé átlagosan elég a 2GB, SLI-hez már közelsem, elöbbi felállásban úgyis Balanceolni kell a beállításokat a megfelelő képkockaszámhoz.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
ricshard444 #24213 üzenetére
Ezért nem kell crysis 3-at 8 szoros msaa-val játszani. És voálá lazán elég a 2 giga,de ugye mindenkinek mások az igényei...
Egyébként nekem eddig 1 gém zabált meg 2 giga vramot maxon élsimítás nélkül 1080P-be. (Company Of Heroes 2)
-
válasz
Cobra652 #24212 üzenetére
akármilyen vga-val...
Ugyanmár
Konkrét méréseim vannak ahol a 2GB 1080p-ben szó nélkül elfogy és drasztikusan esik a teljesítmény, ez korrigálható kissebb szűréssel vagy textúrákkal, de az már egyből nem "max"
680/770 szintű VGA még csak-csak határon mozog, mert a GPU elfogy, de izmosabb GPU-val ott van az előny.
-
glspeter1
őstag
válasz
Black Dragon #24206 üzenetére
Az Asus-nak nem is a hűtéssel vannak gondjai. Hanem minden mással.
(Na jó, ez azért túlzás, de akkor is eszméletlen sok rosszat olvasni róla) -
Black Dragon
addikt
-
glspeter1
őstag
-
Medocsabi
addikt
Köszönöm a válaszokat,átgondoltam a dolgot,és nem váltok!meggyőztetek,és igazatok van,hogy amíg elég full hd ultra beállításokkal a bf4-re is,addig minek dobjak ki + pénzt!THX!
-
Stonerice
őstag
Ahogy látom ar R9 270x elég közel áll teljesítményben a gtx 760-hoz. Esetleg valaki váltott már egyik kártyáról a másikra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest