- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #24199 üzenetére
A bf3 meg a 760-al is elmegy 60fps-t szóval ott mind1.
Na azért nekem nem egyszer térdelt le zűrös helyzetben pl. Omanon a 760, ott ahol a 770 ugyan jelentős fps droppal, de erőből még elviszi. Persze nem ezért lett cserélve, a 760 az áráért szerintem nagyon jó kártya, én szerettem
-
válasz
stickermajom #24196 üzenetére
Ha jó áron el tudja passzolni a 760-ast és kevés ráfizetéssel meg tudja venni a 770-est, akkor jó, azt mondom megérte,ha nem szinte felesleges pénzkidobás. A bf3 meg a 760-al is elmegy 60fps-t szóval ott mind1. Pl: egy metróban vagy egy cry3-om ban még kisebb a különbség. Én nem cserélném le az fix...
-
shteer
titán
válasz
stickermajom #24196 üzenetére
ha kell a + kraft, megéri - ha elég ami most van (mint nekem) akkor kidobott pénz
-
stickermajom
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #24189 üzenetére
Én 760-ról váltottam 770-re és azért bőven érezhető a különbség pl. BF3-ban. Ha nem kell sokat ráfizetni, akkor szerintem megéri váltani.
-
válasz
Robo sapiens #24193 üzenetére
OC-zott:
Base / Boost clock:1137 / 1189 MHz
Alap:
Base / Boost clock:1046 / 1085 MHz
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Robo sapiens #24193 üzenetére
Az az oc, és elvileg akkor kell lennie különbségnek.
Googli szerint 1046 vs 1137. -
Robo sapiens
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #24192 üzenetére
De mi az az OC? Overclock-ra gondoltam, de a gyártó adatai szerint az órajelek és a beállítások ugyanazok.
-
válasz
Robo sapiens #24191 üzenetére
Az egyik kapott egy OC-t.
-
Robo sapiens
tag
Eközött a két VGA között mi a különbség?
- GIGABYTE GTX 770 2GB GDDR5 (GV-N770-2GD): 79.990,- 3 év gar (Windforce 3 ventis hűtéssel)
- GIGABYTE GTX 770 2GB GDDR5 OC (GV-N770OC-2GD): 82.990,- 3 év gar raktáronA gyártó honlapján lévő adatok szerint semmi.
-
-
Fisherhun
tag
PCX be most 86k az Asus 770gtx
760 asról érdemes váltani 770 re ? -
blaca83
őstag
válasz
Medocsabi #24178 üzenetére
Szőrén, vagy tényleg minimális ráfordítással talán megérné...
A 680-as erősebb de összesen az a kb: 400 cuda mag amivel több van a 680-ason, a többi ua. Az erő mellett azt is vedd figyelembe, hogy mivel a 680-as kifutott modell / kifutott kategória nehezebb lesz tőle megválnod.
Aki ezt a kategóriát keresi az inkább már a 770-et veszi és nem a 680-at.
Az IGAZI nagy előrelépés az a 780-as lenne számodra is és azzal ellenél egy darabig és az eladására is sokkal nagyobb az esélyed a későbbiekben.@Stonerice:
2.000 Ft-tal többért megveheted már a Phantom-ot vagy a Gigabyte 3 ventis verzióját.
Az a 2 K annyit bőven megér szerintem,hogy nem melegszik a kártyád és a hangja is sokkal barátságosabb lesz. -
millerur
tag
Üdv,
Arra jutottam, hogy a GTX760-ra rendelek egy Twin Turbót az lenne a kérdésem, hogy ez rendesen rámegy-e, illetve van-e valamilyen leírás, hogy mely modulokra kell ragasztanom süniket és melyekre nem?
-
Stonerice
őstag
Van ilyen vga, vagy hasonlló hűtővel szerelt valakinek? Nagyon hangos?
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!Szerintetek megéri lecseréljem a gigabyte ref 2.0 760 asomat,egy referencia evga gtx 680-ra?nem tudom eldönteni,de sürgősen segítség kéne!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
medvezsolt #24159 üzenetére
Egyértelmű, ha baj van az Asus termékkel és van szálma / garancia akkor az Asus RMA (Magyarországi) képviselethez fordulok így Free-be küldenek a termékért egy futárt és vagy cseredarabot vagy javított terméket kap vissza az ember (1hét kb.) laptopom is így gariztattam 2x
RMA gyors, segítőkész ! (saját tapasztalat) meg ismerettségi kör (dolgoztam sokat HP és Epson RMA-n)L
-
Zsohi
őstag
válasz
blaca83 #24166 üzenetére
Ezért mondom én évek óta, hogy közvetlenül a gyártónak kell visszaküldeni a hibás terméket. Ők nem fognak azon túrázni, hogy hogyan is tudnának kijönni a dologból jól, egyszerűen cserélik, vgay ha javítható a hiba akkor javítják.
A szidalmazók sorába akkor én is beállok egypár Gigabyte termékkel...
-
Garada
őstag
GTX 770 lighting számomra nagyon megérte és hű társam lesz 2-3 évig
-
pohár
félisten
válasz
medvezsolt #24167 üzenetére
hadjuk
-
blaca83
őstag
válasz
shteer #24165 üzenetére
Én meg szeretem a kiemeléseket és a megjegyzéseket, amikor az ember "megpendít valamit" akkor jön a beleokoskodás.
Nem a "messziről jött ember történetét kell belemagyarázni".
Több személyes ismerősnek is szarakodtak a garijával, nem akartak cserélni azegyérelmű hibát. SŐT volt akinek 2X is visszaküldték ugyan azt a vga-t egyszer úgy hogy javították. (persze seemi se történt vele)
Másodszorra meg elvileg cserélve lett a kártya egy teljesen újra......---- Ezzel szemben csak a dobozt cserélték ki és a kártya ugyan az volt amit elküldött gariztatni.
Gerinctelen...No comment
-
blaca83
őstag
válasz
Az Ipon gariztatása hagy kívánni valót maga után, halottam érdekes és eléggé gerinctelen dolgokat, de ez nem az a fórum.
Az Asus-ról leírtam a véleményemet és az elmúlt 1-2 évben tapasztaltakat. Egyenlőre inkább vennék EVGA-t vagy MSI-t.
-
TomiLi
addikt
Remélem én meg a kifogtam akkor egy kivételt Asus frontról, mert most vettem egy GTX680-at.....
Én a Gainward-dal szívtam meg. (GTX770) Alapból hangosabb a hűtése, mint az Asusé, erre még rájött a VRM ciccergése is... Ezt visszavittem (ahogy tanácsoltátok - 8 napon belüli elállás - Köszönöm mindannyiotoknak!) és helyette lett az Asus 680. Egyelőre jól teszi a dolgát, de emlékszem, hogy az 580-nal én is megszívtam anno egy kicsit, de ott nagyon segítőkészek voltak az Asus részéről is, meg az üzlet részéről is (Hardverker). Korrekten a végén kicserélte az üzlet, mert eléggé "rejtett" hiba volt: Nem akart menni PCI-e 16x-os slotban, csak 8x-ban....
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #24161 üzenetére
Elso ko!
-
válasz
+1 Anno nekem a 8600gts-em döglött be. Épp, hogy 3 évet ment. Ellenben a pny 7600 gt-vel ami ment 5 évet. És a 2008-ban vásárolt galaxy 9600gt a mai napig megy. Arról meg nem is beszélek,hogy haver mennyit zsívott az asus deszkákkal.
Na befejezem,mert még páran megköveznek -
Archttila
veterán
válasz
Howkeddlee #24157 üzenetére
85K volt tegnap! Ez biztos
-
-
Nos az árgrafikont nézve,ott sehol nem "rajzolja" ki hogy 85e volt.
(91.494Ft volt aszerint a legolcsóbb!)
De ez már megint az ipon egy hülye húzása,szokás szerint!Amelyik kártyákhoz eddig 2 játok adott ajándékba azokat már nem is adja,a nagyobb értékű 780-780Ti-hez pedig eddig 3 játékot adott,mostmár csak 1-et ad! (Batman)
-
Zsohi
őstag
válasz
Howkeddlee #24155 üzenetére
85k volt.
-
-
Faterkam
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #24151 üzenetére
Nem Valley kell oda! Heaven maxon, és 2 körben! Ha az ok, akkor majdnem biztos, hogy ok. Nálam volt atomstabil OC, játékokban ok volt és a Heaven második körében elhasalt
-
-
Fisherhun
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #24147 üzenetére
Elvileg csak a Gpu t
De most néztem Gaming mod ba se sokkal jobb a helyzet :S
Most mindent újraraktam legfrissebb driverek driectx stb semmii változás
De az a vicc hogy csak a Battlefield 3 nál csinálja ezt :/ Assassin, mortal combat world of tanks semmi ilyesmi nincs. -
Archttila
veterán
Az iPON-nal most joaras az ASUS GTX 770
-
-
Fisherhun
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #24145 üzenetére
Az kemény :/ Hát igen 1210Mhz en megy
de bőven 65 fok alatt -
válasz
Black Dragon #24144 üzenetére
Biztos,hogy túl sok neki a tuning. A 670-esem az is csinált ilyet.
-
Fisherhun
tag
Hi!
Van most nekem egy elég furcsa dolog az msi 760gtx Gaming karimnál.
Kaptam hozzá egy nagyon fasza kis progit a tuninghoz és azt szoktam használni ha gémelek.
Battlefield 3 nál azt vettem észre hogyha az Oc funkciót nyomom be (1155mhz) akkor ilyen mikorlagg szerűség figyelhető meg.
De ha benyomom a Gaming funkciót(1085mhz) akkor szinte teljesen eltűnik a szaggatás.
Miért lehet ez ??? :/
Program neve: MSI GamingApp -
válasz
JoolsNOS #24138 üzenetére
Sajnos, en is tevhitben volttam sokaig, hogy az orajel 20% emelese behoz mindent, de vagy az nem egyenlo 20% teljesitmeny novekedessel vagy joval tobb a kulonbseg a 2 kartya kozott teljesitmenyben, de ez mas kartya eseten is igy van. Emlekszem anno azon ment a hajsza, hogy a 480 = 580al /nagyobb orajellel/, de mikor lett 580 am rakelett jonnom, ha 900mhz en is jarattam csak talan berte az 580-t. A 780 meg mar nem csak egy atnevezett 770, az mar egy komolyabb generacio valtas.
-
Zsohi
őstag
Holnap végre megjön a kártyám, az ASUS GTX770 DCII-es. Külföldi teszteken már alaposabban is után néztem a tuningnak, mi a vége és mit tud... Ahogy láttam az 1250-1300Mhz boost órajel megvolt mindenhol 1,2V-on, de mivel tesztre jó eséllyel válogatott példányok kerülnek ki, így a kérdésem: Mi számít egy átlagos eredménynek, amit jó eséllyel elérhetek én is? Ahogy néztem az összes kártya fesz záras, így a kártya legyilkolása elég esélytelennek tűnik, de azért még az is érdekelne, hogy mi az az egészséges szint tuning esetén? Előtte egy HD7950-em volt, ami kapott egy szerény +50%-os órajel emelést.
-
bandi0000
nagyúr
Nekem is az első számú célpont az Asus, viszont 65-70k itt a ph-n az ára, elé nehéz rávenni magam hogy megvegyem, mikor számtalanszor láttam 55-60 ért is garisat
-
LLKobe
veterán
válasz
bandi0000 #24128 üzenetére
Asus DCII - est tudom ajánlani, nekem az van, és totál hangtalan. 3 ventis WF verziót nem vennék, mert ezeken ami legelőször be szokott halni az a venti csapágya, és 3 ventinél nagyobb az esély hogy beáll vmelyik mint kettőnél. Illetve ha más tipusokon 2 venti is megoldja a hűtést, akkor inkább az, kevesebb zaj. Szerintem.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black Dragon #24129 üzenetére
Mennyiért? És az milyen volt? Hangos? Mért adtad el?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black Dragon #24127 üzenetére
Nem az hogy nem került szóba, hanem inkább az hogy újonnan nem veszek kártyát, teát innen a ph-ról szemezgetek, és jelenleg a Palit Asus meg a Giga 670-ese van fent, tesztet néztem a palit elég hangosnak tűnt, nagyjából 1 árban vannak, vagyis lennének ha 1-2 ember nem akarna több pénzt kérni az Asus-ét amennyit ér
-
bandi0000
nagyúr
válasz
boogie84 #24125 üzenetére
tudom hogy nem ugyan az, de a hűtés alatt a ventiket értem és az alatt a hangot
Persze tudom, csak az a baj hogy nem olcsóbb az egyik a másiknál, tehát giga az Asusnál és az asust valamiért megbízhatóbbnak tartom, de ha 5k val olcsóbb lenne a giga akkor elgondolkoznék rajta biztos
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés, mik a tapasztalatok a Giga 670-kel?
Megbízhatóság,Hang,Hűtésre vagyok kíváncsi leginkább
-
törölt tag
válasz
Howkeddlee #24114 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Howkeddlee #24114 üzenetére
Amúgy ezek miért nem az nv hivatalos oldalán jelennek meg először
-
Akit érdekel: Geforce 332.21 WHQL Drivers
-
FLATRONW
őstag
válasz
deicide #24109 üzenetére
Én is rendben tartom a gépem, nincs is vele semmi baj. GTX 275 alatt 2 évig lassulás nélkül használtam az OS-t. Majd váltottam GTX 570-re OS csere nélkül és minden rendben is volt. Az erősebb hardvernek köszönhetően jóval gyorsabb is volt a rendszer, de a teszt eredmények 5-10 százalékkal rosszabbak voltak, mint a tesztoldalakon levők. Újratelepítettem az OS-t és akkor már rendben volt 100 százalékosan minden.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a helyes karbantartás ellenére is lehetnek hibák. -
deicide
veterán
válasz
FLATRONW #24095 üzenetére
2009.07.14-én telepítettem a jelenleg is futó Win7-em, azóta volt GTX295 - GTX580 - GTX690 - HD7970 - GTX670SLI - GTX780 SLI - GTX780TI SLI váltás, 3 SSD-re klónoztam át a rendszert, mindig amikor újat szereztem, ezenkívül megélte az LGA775-->LGA1156-->LGA1155 váltást is a rendszer. Miért kellene újratelepíteni? Ugyanolyan gyors, mint az első nap volt. Illetve gyorsabb, nyilván, ahogy a technika fejlődik. Csak foglalkozni kell vele.
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Az ASUS GTX 770 mennyire tartozik a széria jobb típusai közé, mennyire megbízható?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
VoidXs #24097 üzenetére
Honnan tudjam, hogy ti, hogy használjátok?
Viccet félretéve:
Nem nagyon érdekel, mikor mondogatják, hogy kell a multihoz a 100 fps, meg hasonlók. Max az agyadat vágod át vele. Nem szeretem ha szétesik a kép vsync hiányában. Nameg nem vagyok nagy multis, csak most éppen kedvet kaptam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest