Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27373) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Ma voltam tanárnál. Első alkalom volt, rögtön dupla órát kértem, mert havi egyszer tervezek menni, több nem fér bele időben.

Rögtön kezdem azzal, hogy nagyon hasznos volt. Pont megkaptam azt, amiért mentem, hogy a jövőben elkerüljem a rossz berögzüléseket. Gitár nyak fogás, pengetés, stb. Sok mindent ha nem is rosszul, de pontatlanul csináltam magamtól, youtube videók hatására. Viszont az is látszik,hogy az, hogy pár akkordot megtanultam már magamtól lefogni, az kicsit előrébb lendítette az órát.

Ez mellett zeneelmélet is kicsit, hangok, stb. És aminek nagyon örülök, hogy végre megértettem a hangokat, bundokat, összefüggéseket, pentatlon skálát. Tudom mi az a # végre és, hogy mikor jön, mikor marad ki. :DD

Egyenlőre az nagyon látszik, hogy ujjkoordinációra sokat kell gyakorolnom, illetve nyúlnia kell még kicsit az idegeknek is, mert látszólag a kisujjam nem ér oda, ahová kéne.

Mindamellett, új lendületet adott ismét.

A tanár srác szimpatikus, jó fej. Gitártudását a hirdetés alapján nem tudtam megítélni, a döntés az alapján született meg, hogy rákeresve kiderült, hogy ír is, főleg novellákat és ez nálam pozitív volt, feltételeztem egy megfelelő szintű intelligenciát mögötte. Amúgy Toroczkay Andrásról beszélünk.

Gyakorlásra is új, jobb módszert kaptam. Most már csak abba kéne segítsetek, hogy honnan tudnék letölteni A moll és E moll backingtracket. :U

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.