Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Van jópár ilyen, Amplitube, GuitarRig, ReValver, Bias FX, Overloud, Kuassa, Audiffex, Scuffham, meg még jónéhány, felsorolni is nehéz. Google, Youtube, nézegesd meg ezeket.
-
Joseppe210
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy van e olyan program ami valós időben effektekkel látja el a gitárom?
Alap felállás számítógép + gitár összekötve(hangkártyán keresztül) pc vel és úgy szól ahogy akarom.
Van egy Roland Cube 15X kicsike erősítőm. De szeretnék valami más hangzást is.
-
BluEyes
őstag
válasz
frank04
üzenetére
Tévútra vittek ezek itten, hagyjad ezt a kényelem-dolgot, nincs jelentősége. Ha majd nagy művész leszel, akkor nem lesz mindegy a hardver, ott majd számítani fognak a milliméterek. Most úgyis hiába tapizod a gitárokat, ahhoz hogy véleményt tudj mondani bármelyikről, legalább pár akkordot le kéne tudni fogni, és kellene legalább pár hónap tapasztalat néhány gitár- és nyaktípussal, amikhez képest majd kényelmesebb vagy kényelmetlenebb a vizsgált gitár.
Bízd rá magad a gyártókra, nem hülyék. 1976-ban a bolgár Orfeus klasszikus, na az kibaszott kényelmetlen volt. Ma már más idők járnak szerencsére.
Kezdésnek Squier Bullet HSS, meg egy használt Line6 Spider 15watt, + 1db gitárkábel, 1db pengető, oszt ennyi. 60.000 forintból szól a mötál, ha ez a szíved vágya. -
NeoPampalini
senior tag
Nnnaa.. Belefutottam abba, hogy a Zoom B1 jóval több kakaót igényel (ténylegesen), mint amit a tápelosztóm tud, így most kénytelen vagyok megfontolni, hogy megválok a táptól. Esetleg érdekel valakit?

Ez az: CIOKS Schizophrenic
-
Moleman
addikt
válasz
frank04
üzenetére
Testformából én is a Stratot preferálom, ülve sokkal kényelmesebb, a szarva felfekszik a mellkasodra, nem úgy, mint a kisebb Les Paul. Állva majdnem mindegy, milyen formájú.
A nyakat te érzed, hogy neked mi áll kézre, az Ibanez RG-k nyaka valóban nagyon vékony, a fent linkelt Cort is ugyanolyan. A Fenderek modern C nyaka kicsit húsosabb, nekem az a kedvencem, viszont az Ibanez SA-k és Chapmanek nyaka más profilú, széles és húsos, személy szerint nekem nem kényelmes. A Gibsonok tradicionális (=keskeny és vastag) nyakprofilja nekem meglepően kényelmes, tehát mégsem ennyire egyszerű, tolómérővel nem lehet mérni a kényelmet. Plusz szempont, hogy natúr vagy lakkozott-e a nyak, ez is egyéni preferencia kérdése, ahogy a rózsafa vagy jávor fogólap is. Ezért javasoltam, hogy sok gitárt markolj meg, mert ha valami azonnal megfog, később sem fogod megbánni, míg ha kép és leírás alapján beleszeretsz valamibe, élőben csalódást okozhat.
A nyak hossza, vagyis a menzúra a Strat jellegű gitárokon szinte mindig 25.5"-os, a húrmagasság állítható. -
bigrob
őstag
válasz
frank04
üzenetére
Strato szerintem mindenkinek kényelmes, még nekem is pedig én a bal lábamon támasztom.. Most tervezek beszerezni valamilyen V formájút

Hídnál szerintem bármin lehet húrmagasságot állítani, tapogass meg egy pár nyakat, szerintem az ibanezeké a legvékonyabb. Ami fontos, hogy egyenes legyen a nyak. -
-
Moleman
addikt
válasz
frank04
üzenetére
Hosszú távon nekik is kifizetődik, ha segítőkészek, mert később visszamész, még ha csak húrt venni is. De akár jó ajánlatot is adhatnak, komoly érdeklődés esetén szoktak 10+ ezreket engedni az árból. Plusz ajándék tanácsadás, ki lehet fogni kedves és értelmes eladókat, segíthetnek a választásban.
Ne aggódj ezen, nekik semmibe nem kerül, ha megsimogatsz pár drágább gitárt, külföldön már 10 éve is általános volt, hogy kb 1.5 millióig bármit kipróbálhatsz kérés/kérdezés nélkül. Itthon még ma is kérni kell mindent, de legalább odaadják.
-
Moleman
addikt
válasz
frank04
üzenetére
Szia,
ki lehet fogni ennyiért jó gitárokat, tanulni végülis bármi jó, de ilyen zenékhez én humbuckeres gitárt vennék. Pl ezt merem ajánlani, van egy ilyenem, jól megépített hangszer, és ez még nagyon olcsó is ahhoz képest, hogy vadiúj. Ha autentikus strat formát szeretnél, ez is jó lehet, van egy pont ilyen évjáratú Squierem is, nagyon szeretem.
De mindenképp szorongass meg többféle gitárt, hogy mit találsz kényelmesnek. Tudom, kicsit nehezebb úgy, hogy sose fogtál még gitárt, de szerintem érezni fogod így is, ha megtalálod az érzést, amit keresel. -
frank04
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni első elektromos gitáromhoz.
Még sosem volt kezemben gitár, ezért egy sima alappal is beérném. Mindenképpen újat szeretnék, mivel nem tudom megvizsgálni a használtakat.
Nem tudom, hogy a 30k körüli gitárok mennyire jók kezdésnek, de néztem hogy 45-50k körül már elég szép számban van kínálat, szóval a keret legyen 45-50k.
Alapvetően a strat formák jönnek be, hegyes asszimetrikus fejjel.
GNR, ACDC, Metallica, Kiss, Iron Maiden, Hammerfall féle zenéket szeretem.
Lakásban használnám a saját szórakoztatásomra, szóval majd olyan megoldás kell, hogy fejhallgatóval tudjam gépről/erősítőről tolni, szóval majd az erősítőnek sem kell nagy teljesítmény.Tudnátok ajánlani pár fajtát?
Köszi szépen előre is.
-
-
NeoPampalini
senior tag
Amúgy a kijelzője pocsék, maxra állított kontrasztnál is alig olvasható, vagy nemtom, ez a narancs monokróm display szerintem ultragáz (sötétben nem próbáltam).
Szóval hangológépnek nem fogom használni (amúgy is van). A lényeg, hogy lássam a patch számát, annyi elég. 
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
És sikerült neki eladni? Annyiért?
-
-
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jó kis 80-as évek eleji retró dizájn. (Jelentése: szerintem baromi ronda.)
Pár éve lett ilyen, mert újabb, mint az én cuccom. Belül szerintem rendben van, a kezelőfelülete is meglepően használható.
Gondolom még ebben is van Boss-féle kásaeffekt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pigatt
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ilyenem van nekem is, jó cucc, szeretem.
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ránézésre nem sokkal újabb mint a 505, 707 széria, de lehet csak a dizájn csalóka 😁
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Zoom B1Xon basszus multi.
Ugyanaz a proci van benne, mint a B3-ban, csak más a design + van expression pedálja, és fele annyiba kerül.
Max. 5 effektet kezel egyszerre, jó lesz ez. 
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ez miazisten?
-
lakisoft
veterán
World's first wireless midi controller for acoustic guitar Ti használnátok ilyet?
-
kemotox
addikt
[link] A végén feldobta a gitárt a felhők közé. Most pedig elment érte.
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
-
NeoPampalini
senior tag
Megint multizásra adtam a fejem, rendeltem egy Zoom B1Xon motyót, kíváncsi vagyok...
Ebben, ha jól tudom, ugyanaz az effektprocesszor van, mint a G3/B3-ban és társaiban, plusz expression pedál, hmm... És óccó! 
-
Eastman
addikt
Na, Fater ezt meglátja; Axl is be lett gipszelve.

Lúdbőr lvl 100! !!!Az első koncertélményem AC/DC volt '91-ben. (A második Guns.) A szüleim is ott ültek a lelátón.

-
Eastman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszönjük. Két műtét után most javul a helyzet.
-
-
Eastman
addikt
Itt ülök Faterral a János Kórházban, összetörte magát, most gipszelik. Éjjel vagy reggel műtik. De szrrr várni, a rohadt ki-be szexuált életbe!
De járnának most az ujjaim, mindegy mit, szakadjon szét a világ! Sík ideg vagyok.
((((( -
Moleman
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Ha ilyenre van szükséged, jó gitár lehet.
Specifikáció alapján én nem kívántam meg, de tudom magamról, hogy nincs szükségem floydra, és a 81-85 hangját is kevésbé szeretem, de mindennél fontosabb, hogy mit érzel, mikor a kezedbe veszed. Az is lehet, hogy engem is megfogna, ha épp olyan érzés.Ha már floyd: rövidre zártam a problémát, mindkét irányba blokkoltam végül a tőkém.
Tátraihoz kell, kiderült, hogy nagyon hasonló hangja van minden állásban, mint Rének (eddig a Stratommal Tátraiztam). -
Ragnar_
addikt
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Jackson gitár EMG pickupokkal nagyon rossz nem lehet szerintem, középkategóriában jók a Jacksonok, amennyire tudom, a tremoló is satus, annyiért jó vétel lehet, de személyes tapasztalatom nincs a típussal.
-
UnConnecteD
senior tag
errol velemeny ?
-
Moleman
addikt
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Köszi szépen, akkor mire húrt cserélek, beszerzem.

-
Moleman
addikt
válasz
BluEyes
üzenetére
Köszi! Már 4 rugó van benne, 9-es húrok vannak most rajta. Egy fokkal valóban jobb, mint legelőször volt 3 rugóval és 8-as húrokkal. Hopp, lehet, hogy a húrvastagság a megfejtés? A Norseman-en 10-es húrok vannak gyárilag, lehet amögé már olyan ellenerő kell, hogy amiatt nem billen olyan könnyen.
-
BluEyes
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Látható az alsó képen, hogy a satu töri meg a húrt a kulcs felőli oldalon. Baja ettől nem lesz, inkább a te kényelmed, a hangolás megkönnyítése miatt javaslom, hogy tegyél rá leszorítót. De rendesen tekerjed majd bele a fába a csavart, mer pl. ennek a leszorítónak pont semmi értelme így, még kettőt kellene tekerni a facsavaron.
Illetve előtte annyit kipróbálhatsz, hogy több húrt hagysz a kulcsokon. Elfér még ott vagy 3 menet lefele, annyival is lejjebb kerül a húr, kisebb lesz a törés szöge, ergo jóval kevesebbet fog elhangolni a satu, lehet hogy az már nem is lesz olyan vészes.
A Floydba tegyél be +1 rugót, gondolom most 3 van benn, mehet bele egy negyedik. Ettől kicsit keményebb lesz a kar, nagyobb erő kell neki, de pont emiatt nem is billen ki annyira. -
Moleman
addikt
Újabb kérdésekkel bombáználak titeket, ha nem bánjátok.

A Strat már nagyjából kikristályosodott, hogy mit akarok, szétszereléskor még majd kiderül, hogy milyenek az üregek, ha befér, talán humbuckert is kipróbálok (vagy egyszerűsítek, és valami singlecoil méretű humbuckert teszek bele, ez már részletkérdés).
Viszont több más projekt is összeállt közben a fejemben, a legegyszerűbb kérdés a superstratom. A satus nyereg fölötti húrleszorító nincs rajta, ezért az alsóbb húrok nagyon megtörnek a satu alatt, ezért elhangolódnak, mikor meghúzom a csavart, sokat kell utána finomhangolni. Egyszeri kellemetlenség, utána szépen tartja a hangolást, kérdés, hogy hosszú távon árt-e a húroknak, vagy maradjon így szépen, érintetlenül a fej? Ebayen kb 1000 ft, elviselhető kiadás, ha valóban hasznos.

Vele kapcsolatban a másik problémám az, hogy a húrok nyújtásakor a tremoló előrebukik. Egy időben ütközőt tettem a tőke elé és jobban megfeszítettem a rugókat, úgy jó volt (gyakorlatilag úgy működött, mint egy kifektetett Strat), de ha már floydos, használnám dive bombon kívül másra is, ezért a tőke blokkolása nem tökéletes megoldás. Azt hittem, ez természetes, de néhány videóban láttam, hogy van, akinek nem bukik előre a híd, annak ellenére, hogy semmi mod nincs benne és rendeltetésszerűen működik a karral mozgatva.A másik projekthez szintén a youtube adta az ötletet, és elvileg megoldást is a zúgásra. A cél tehát a Les Paul üregeinek leszigetelése, a fedett kapcsolócsatorna miatt gondolom festékkel egyszerűbb, mint öntapadós rézfóliával, plusz nagyon tetszik a polírozás eredménye. A többi firlefranc már nem fontos, bár a tükrös potigombok és a fehér kapcsolóbogyó jöhetne, ha nem túl drága.
Viszont tartok tőle, hogy a jelenlegi beállítást nem tudnám újra elérni a teljes lecsupaszítás után, így ezt inkább hangszerészre bíznám, egyúttal kicsit lecsiszolhatná a fogólapot is (remélem megoldható úgy is, hogy fent maradnak a bundok), mert eléggé sprőd maradt citromolajozás után is. Olyan, mintha egyes részein gyalulás után nem csiszolták volna le a gyárban. Egy ilyen mutatvány szerintetek milyen nagyságrend lenne a Vintage52-ben?Köszi!
-
jettison
tag
válasz
PETEE78
üzenetére
A GuitarRiget nem ismerem, de Amplitube 3 biztos, hogy kezel több bemenet. Én alaplapi hangkártyával és ASIO4ALL, később valami tákolt ahhoz a kártyához írt ASIO drivverrel használtam. Mivel a Line-In sztereó ezért egy elosztó segítségével a sztereó egyik ágára kötheted az egyik gitárt, másikra a másikat. Az Amplitube-ban bekapcsolsz két külön ágat, kiválasztod az egyikhez a jobb, másikhoz a bal bemenetet.
Valószínűleg az is működik, ha egyik bemeneted az USB, másik a Line-In.
-
csadi0011
őstag
Youtube-on nézelődve (hallgatózva) akadtam egy emberkére: Todd Emrick. Kellemes feldolgozásokat csinál akusztikus gitáron, szájharmonikával:
Sultans of Swing
Dream On
Hotel California
Little Drummer Boy -
Moleman
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Igen.
Nekem Steinberg UR22 van, de mindig DAW-on belül csinálom ezeket a kétsávos dolgokat, élő próbánál is, valahogy kézenfekvőbb, mint a standalone felületen legózni. Plusz, ha esetleg rögzíteni akarod, kézenfekvőbb a nyers jelet és szükség esetén a midi pedál állásait rögzíteni, mert utána bármit kezdhetsz vele (a standalone Amplitube csak élőben tudja kezelni a midit, a Guitar Riget nem tudom, mostanában keveset használom).
-
PETEE78
senior tag
lehet a split mód csak erre megfelelő külső hangkártyánál (pl focusrite 2I2) alkalmazható?
-
-
Moleman
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Egy DAW kéne hozzá, valószínűleg az sem tudná két külön interface bemenetét kezelni, de egy próbát megér. Mindkét sávra ráteszed FX-be a Riget, és direct monitorral megszólaltatod őket. A standalone alkalmazás nem tud kettő külön sávot kezelni, főleg nem két külön interface-t.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
Guitar Rig 5 tökéletes. Tegnap letöltöttem, próbálgatom. Szerintetek hogy lehetne megoldani egyszerre gét gitár csatlakoztatását mondjuk gitár+basszus formában? Nincs külső hangkártyám.
A gitár usb-n csatlakozik ez renden. A basszust meg kisjack-el line in-be kellene? A basszusgitár aktív, gondolom ez számít.
Van benne split azt láttam, csak a csatlakoztatást nem tudom hogy kell majd megoldani -
Moleman
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Guitar Rig 5, Amplitube 4, Bias FX, van pár ilyen modellezőprogram, nekem mostanában az Amplitube vált be a legjobban. Guitar Proban lenémíthatod az aktuális sávot, és játszhatsz helyette, vagy együtt vele, ahogy jól esik.
USB gitárkábelt még nem használtam, de kétlem, hogy komoly villanyászat lenne mögötte, én félnék, hogy késni fog a hang. Használtan 20 ezer körül szoktak menni a jobb belépő szintű külső hangkártyák, amik biztosan nem késnek. Vagy egy próbát megér az alaplapi hangkártyád is, asio4all-lal 30-40 ms-t talán ki lehet csiholni belőle, nem ideális, de csak mérsékelten zavaró (nekem a 4 éves laptopom ennyit tudott, jobb híján úgy használtam pár évig). -
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
a Guitar Pro 6-ban van olyan, hogy felismeri a gitárt és együtt lehet játszani a playback-el? Eddig még csak kottázgattam benne.
Mit ajánlotok a visszajátszáshoz gépen keresztül, hogy tudjam gyakorolni a kottázott anyagot? Vagy pl Guitar Rig5-el érdemes próbálkozni? szóval csak szimplán szeretném összekötni a gityót és a gépet egy usb gitárkábellel.
-
Moleman
addikt
válasz
brickm
üzenetére
A kapcsoló a Stratba kell majd, és nem valószínű, hogy sokat lesz kapcsolgatva. Ha hangminőségben nincs köztük ég és föld különbség, akkor megteszi az olcsó is.

Amúgy a Gibson Switchcraftját nézegettem, jóval keményebben működik, mint az olcsóbb gitároké, de még az is csak rugós lemezes.
-
brickm
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
A kapcsoló tekintetében arra figyelj, hogy amit linkeltél kis kapcsoló rövid szárú, tehát a gibson topon valszeg nem ér át, így be kell süllyesztened. Hangszerboltban kaphatsz olyat, aminek "long shaft"-ja van, tehát hosszú szára, így átér a lespaul topon.
Illetve általában abban más a 6-10ezres kapcsoló, mint az ezres, hogy légmentesen zárt a háza, védőgázzal van töltve, illetve az érintkezők nem sima rézlemezek, vagy rugóslemezek. Nem oxidálódik gyakorlatilag...Illetve keményebben kapcsolnak, érezhetően helyre kattannak...ilyenek.Ha nem hurcolászod ki a házból a gitárt télen-nyáron, elmegy bele az 1000-es kapcsoló, csak majd ki fog kopni és olyan vajpuha lesz a váltás, illetve nem árt pár évente lecserélni az oxidáció miatt. (( vagy minimum megreszelni 'a la hometuning módon.
)) -
Moleman
addikt
válasz
brickm
üzenetére
Köszi! Nagyon beleavatkozni nem szeretnék, még mindig ijesztően drága gitár a szememben, de a potisapkákra lehet, hogy szétosztom a testet.
(#22428) NeoPampalini
Ilyen kapcsolót szeretnék, kérdés, hogy mennyivel tud többet a 600 és a 2500 Ft-os, látszólag ugyanilyen.
Plusz egy érdekesség, a tegnapi Tátrai koncert örömére.
-
brickm
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Hogyne lenne. a kondikat itt is ki lehet cserélni, legfeljebb nem ül le szépen a PCB-re az alkatrész.. A testet itt is le tudod szedni, ottvan a csptetős sorkapocsban a hídra menő...azt át kell forrasztani a poti sisakokra is.
Amúgy meg forraszd ki a potikat hajítsd ki a PCB-t alóluk és huzalozd össze sima 6x0.22 vagy 4x0.22-es belső erekkel őket.A stageshop jó hely, tőlük szoktam venni az alkatrészeket. Segítőkészek, nem sza rakodnak.
-
Moleman
addikt
válasz
brickm
üzenetére
Valóban nincsenek árnyékolva a fedlapok, azt majd pótolom. A fedél alatt viszont nem az várt, amire vártam, ebbe nem nagyon van beavatkozási lehetőség.

Közben felfedeztem a Stageshopot, kicsivel ebay ár alatt vannak a márkás cuccok. Bár a több mint tízszeres árú billenőkapcsolókat nem értem, a TUSQ felsőnyerget és kondikat valószínű tőlük veszem majd.
-
Moleman
addikt
Sziasztok, a házi barkácsok segítségét szeretném kérni.

Egy kis vérfrissítést szánnék a Stratomnak, de nem tudom, pontosan hogy kivitelezzem.
Szét még nem szedtem, nem tudom most mi van benne (2004-es Squier Deluxe Strat, 3 single coil), de a terv egy plusz kapcsoló a hiányzó 2 pickup-konfigurációhoz (nyak+híd és mindhárom egyszerre), és különálló kondik a 2 tone potihoz (ők is kicsit módosítva, nyak+közép 0.022 uF, híd 0.047 uF). Semmi személyes tapasztalatom nincs, csak pár óra kutatás után jutottam erre a megoldásra, így látatlanban tetszik.A gyári csillogós koptatót nem bántom, veszek ebayről egyet játszósnak, aminek már nem sorjás a stockfotója, azzal remélhetőleg nem lesz gond.
A hangszedők, potik, pickupváltó maradnak a gyáriak, tökéletesek. Viszont a 0.047-es kondit és a kiegészítő kapcsolót nem tudom, honnan szerezzem be. A gyári fehér Fender nyomógomb nagyon tetszene, de csak 7 ezer ft körül találtam, így egy ilyesmire gondoltam, ez kapcsolná a hídi hangszedőt az első 2 gyári álláshoz (vagy praktikusabb ha a nyakit kapcsolom a hídhoz? nem tudom). Kondinak orange dropra gondoltam, de olyat nem találtam a villanyos boltomban, ez kicsit drága, de jónak tűnik. Vagy ha már ez ilyen lesz, vegyek belőle 0.022-est is, ha nem ilyen lenne benne most? Vagy ha most kerámiát találok benne, vegyek 10 ft-ért olyat másodiknak is? 
Előre is köszi bármilyen jó tanácsot!
Ja, és még egy kérdés, a többi gitáromhoz képest a Les Paulom olyan, mintha nem lenne tökéletesen földelve. Ha hozzányúlok bárhol bármilyen fém alkatrészéhez/húrhoz, teljesen csendben van, de ha nem, folytonosan zúg. Több fórumon azt olvastam, hogy ez normális a Les Pauloknál, de szeretnék megerősítést.
Vagy tippet, hogyan lehet elmulasztani. Köszi! -
Saccco
nagyúr
A kezdő fotós topikba került ki pár kép egy koncertről és megakad a szemem két gitáron, amikkel kapcsolatban azt kérdezném, hogy mit is látok a képen...

Ez gondolom egy sima basszusgitár, amit kicsit kiheréltek.
Ez érdekesebb, valamilyen épített gitár? Olyan messze vannak a húrjai egymástól. -
poking
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy seymour duncan sh6n hangszedőt,de csak arany burkolattal volt készleten.A burkolatot eltávolítottam,és a kérdésem az lenne,hogy a 6 darab aranyszínű csavart(ami a hangszedőn megy keresztül)kicserélhetem e króm színű csavarokra,mert minden króm a gitáron,és így kicsit hülyén néz ki. -
GoTReX
őstag
RockSmith jó gyakorlásra? Használja itt valaki?

-
Sabbat, Maiden, Megadeth jegyek megvannak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sajtee
őstag
Bocsi a dupláért, de rég jártam erre...
Idén jön valaki a Voltra? Tavaly csak egy napot voltam, de akkor ott eldöntöttem, hogy jövőre egész hétre jövök.
Megvettük a jegyet már első nap, most nagy várakozás van...
-
sajtee
őstag
válasz
izomhod
üzenetére
Szerintem ők vannak a leginkább tisztában azzal, hogy rengeteg embernek mint jelent a Guns n' Roses, mint fogalom. Nem hinném, hogy céljuk bemocskolni azt, amit évek alatt építettek fel.
Persze még bármi történhet, de én mindig mondtam, hogy szerintem Axl közel sem akkora gyökér. Nem hinném, hogy elfogyott volna a pénze és mindez ezért lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(((((

))