Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
válasz
Joseppe210
üzenetére
téves
-
BluEyes
őstag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Külső usb hangkártyára gondolunk, amin van Hi-Z vagy gitár input. Nekem pl. egy ESI UGM96 van. Itt van pár típus [link], Alesis Core1, Roland UA11, Lexicon Alpha, stb. Használtpiacot is nézd át, lényeg, hogy legyen nagyimpedanciás input, 24bit/48Khz menjen full duplex (azaz ki-be egyidőben), valamint driver legyen hozzá az aktuális oprendszerhez.
-
BluEyes
őstag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Van jópár ilyen, Amplitube, GuitarRig, ReValver, Bias FX, Overloud, Kuassa, Audiffex, Scuffham, meg még jónéhány, felsorolni is nehéz. Google, Youtube, nézegesd meg ezeket.
-
válasz
Joseppe210
üzenetére
Szia!
Az előző kérdésedre--> itt a megoldás
amúgy bocsi, de ilyen alacsony árfekvésű gitárnál a tremolórendszer inkább csak egy fölösleges feature (mivel tech oldalon vagyunk mondhatnám, mint a tableteknél a kamera ~dísz.)
Ahogy egy kicsit nyúznál rajta, kb ott dobná el a hangot.
Ha tremolózni szeretnél majd a későbbiekben, nem teljesen jó szívvel de a FR special-es vagy FR2000 ajánlott (mert olcsó(bb)).De ha komolyan szeretnéd művelni akkor csak original Floydot vegyél.
Amúgy az a gitár kezdésnek teljesen jó
.. szvsz -
Humbucker
senior tag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Nem kell tremoló, hidd el, hogy semmi szükséged nem lesz rá. Mondhatom azt is, hogy szinte senki nem használja, elvétve egyszer kétszer jól jöhet, de hidd el, hogy úgysem fogsz egyfolytában tremolózni
Néha jól jöhet, de számomra csak egy kis plusz biz-basz
, és ez így is van, nincs túl sok haszna, a gitár legyen nagyon egybe inkább 
-
atomeec
senior tag
válasz
Joseppe210
üzenetére
Na az az amire szerintem sokáig nem lesz szükséged, ha még csak most kezded. Én is tremolós gitárt vettem, hogy hát plusz funkció, de az majd akkor lesz jó, ha már tudsz is valamit
kicsit meg is bántam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. szvsz
, és ez így is van, nincs túl sok haszna, a gitár legyen nagyon egybe inkább