Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
A sorrend kb. SLI-physx (vagyis mindkét GPU renderel is, és fizikát is számol, dinamikusan elosztva), társkártya (két GPU csak renderel, egy 3. számol), bontott felezés (csak 1 GPU renderel, és 1 csak fizikázik).
Illetve a táskártyát válthat helyet az első és 3. megoldással is, attól függően milyen a társkártya. Én most a köztem megoldással, 8600GTS körüli teljesítménnyel saccoltam be középre, de ha ez egy 9600GT lenne, lenyomná a szóló GX2-t SLI-vel, illetve ha valami tuning nélküli, netán DDR2-es 8600GT, főleg ha 8500GT lenne, akkor lecsúszna a 3. helyre is.Ezt vegyes limitnek fogd fel. Akármennyi renderelési erőforrásod lehet, ha a fizikát visszafogja egy kis dedikált GPU, illetve ha eleve szűkös a renderelés teljesítmény, akkor hiába pakolsz mellé bármekkora társkártyát.
Én ma elpasszoltam a passzív 8600GT-t, hogy legyen pénzem vízhűtős cuccokra, de ha összeállt a rendszer, lehet elkezdek majd vadászni egy 8800GTS320 környékű kártyát, amit vizes blokkostól árulnak használtan.

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest