Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz FeriPRO #1423 üzenetére

A sorrend kb. SLI-physx (vagyis mindkét GPU renderel is, és fizikát is számol, dinamikusan elosztva), társkártya (két GPU csak renderel, egy 3. számol), bontott felezés (csak 1 GPU renderel, és 1 csak fizikázik).
    Illetve a táskártyát válthat helyet az első és 3. megoldással is, attól függően milyen a társkártya. Én most a köztem megoldással, 8600GTS körüli teljesítménnyel saccoltam be középre, de ha ez egy 9600GT lenne, lenyomná a szóló GX2-t SLI-vel, illetve ha valami tuning nélküli, netán DDR2-es 8600GT, főleg ha 8500GT lenne, akkor lecsúszna a 3. helyre is.

Ezt vegyes limitnek fogd fel. Akármennyi renderelési erőforrásod lehet, ha a fizikát visszafogja egy kis dedikált GPU, illetve ha eleve szűkös a renderelés teljesítmény, akkor hiába pakolsz mellé bármekkora társkártyát.

Én ma elpasszoltam a passzív 8600GT-t, hogy legyen pénzem vízhűtős cuccokra, de ha összeállt a rendszer, lehet elkezdek majd vadászni egy 8800GTS320 környékű kártyát, amit vizes blokkostól árulnak használtan. :))

Új hozzászólás Aktív témák