Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
válasz
janos666
üzenetére
Ohh micsoda "csatákat vívunk"!! De nem baj,ennyi kell! Elöször is 10%+40%+40% az 90%
Na jó nem kötekszek mert idősebb vagy!
Amúgy erre a kérdésemre kéne válasz:[link]
Tuninggal mennyi pluszt lehet elérni szerinted? (csak a móka kedvéért,így is meg avgyok elégedve)Jah és akkor egy újabb kérdés,honnan tudja az én plusz kártyám hogy én physx-elni akarok rajta és nem renderelni.Mert most még azt se tudom beállítani hogy melyik kártya fizikázzon,lehet hogy így is megkapja a plusz kari is a képhez tartozó adatot??? nem kell valahogy kikapcsolni azt hogy ő ne kapjon olyat?Mondjuk "dugtam" már rá a plusz kártyára a DVI csatlakozót,hát láss csodát képet azt nem adott!
Vagy a driverben lehet vmi oylasmi hogy érzékeli,hogy nincs a kimeneteire kötve semmi ezt azt biztos physx-card??Amúgy nekem is így fut a a mirror's edge és most így új driver + physx card után 41 fps alatt még sose láttam (1240*1024 all max).Sőt olyan tesztet is csináltam,hogy a játékban physx-el és physx nélkül,és a plusz kártya teljesen levette a physx terhet mert 5,azaz 5%-al volt csak így lomhább (ez jelent kemény 43 minimum fps-t).
Kérnék válaszokat a 2 kérdésre (kérdés ciklusokra)!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Parfüm topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- E-roller topik
- Autós topik
- Formula-1
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Asus GeForce GTX 660 Ti DirectCU II OC 3GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó nem kötekszek mert idősebb vagy!
Vagy a driverben lehet vmi oylasmi hogy érzékeli,hogy nincs a kimeneteire kötve semmi ezt azt biztos physx-card??