Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz tlac #1203 üzenetére

Hét közepe táján megyek haza, otthon most 7077-es 64-bites win7 van felrakva, majd szólok hogy mi a helyzet, de nemrégiben is megkeresett valaki privátban és azt mondta hogy a logoutos leírásom alapján ő is összehozott egy ilyen rendszert.
    A win7-el nem lesz baj, az csak egy ilyen "kapcsoljuk ki a biztosítékot" dolog volt hogy enged futni két külön drivert. Esetleg az nvidia tehetett volna valamit ennek a sikeressége ellen szándékosan a drivereiben, de nem hiszem, mert ez inkább segíti a CUDA terjedését, mint rontaná, és amúgy is minimális az az embertömeg aki ilyenekkel szórakozik mint én. :DDD

(#1204) - Ha végigfut a 3DMark és csak tök ugyanazok a fixen álló csíkok látszódnak a hibátlanul renderelt képen, amik a windows asztal felett is ékeskednek 2D-ben, az 99%, hogy nem okoz gondot. Szerintem nem RAM hiba, hanem a RAMDAC szarakszik (vagy nem is tudom DVI-re mi küldi ki a jelet, lehet a DAC csak az analóg Dsubnak kell, a lényeg hogy a GPU és a monitor közt van a gond, nem a GPU/RAM-ban). De majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés