Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nabazz, nekem is azzal sikerült megrendelni..
Amúgy lehetetlen ezeken kiigazodni, a rendelés végén kihoz vagy 4-5 shipping lehetőséget, amiből legalább 3-ra ugyanannyi szállítási időt ír. És akkor találjam el, hogy melyik a legjobb..Szerintem amúgy még 2 hét belefér Kínából.
-
EUEXPDPD -t sztem többet nem erőltetem. Totál halott a TN kettő hete. Holland posttal más már megkapta a cuccot.
-
Beni2360
félisten
válasz
mályva
üzenetére
Hétfőn 11.-n küldte ki a központ és egész héten semmi. Majd Hétfőn miután elment a postás bementem és nagy nehezen megkaptam. De ha Kedden 12.-n bemegyek akkor már bent volt csak nem vételezték be a gyáli postahivatalban. Így is letagadták és mindent kitaláltak és a vezető 2x-ri kérésre elő került és ő kereste meg és hozta ki hátulról amit az ablaknál ülő hölgy szerint a kézbesítőnél van. Hazudtak össze vissza. Nincs alkalmazott, bent két idős nyugdíjas hölgy bicegett alig tudtak menni. Emberhiány nyakra főre. Hiába érkezik az elosztóba ha nincs aki kezelje a csomagokat.
-
bul07
nagyúr
Ne felejtsétek rányomni ma, mert ha kimarad egy nap az gondolom nem jó
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2019. november: 41,26 USD-ig, 60,12 AUD-ig, 53,98 CAD-ig, 40,78 CHF-ig, 31,89 £-ig és 292,22 CNY-ig
2019. december: 40,98 USD-ig, 60,15 AUD-ig, 54,50 CAD-ig, 40,63 CHF-ig, 31,74 £-ig és 288,31 CNY-ig.
-
Note 10 másnak is csendben van? Nálam még csak tn van mint 11.-én amikor elvileg indult, de bejegyzés még nincs.
-
válasz
mályva
üzenetére
Teljesen mindegy hova kérte. Ne rugózz tovább kérlek ezen, mert teljesen felesleges. Többször lett leírva minden kérdésedre a válasz elég érthetően.
Még egyszer utoljára leírom: Majd érkezik, várj türelmesen.UI: Nem biztos, hogy neked való a kintről rendelés, nem rosszindulatból.
1 hozzászólásba megtudtál volna mindent kérdezni, de napok óta ezen lovagolsz. -
tobias40
veterán
Kicsit off:
BG-ről melyik posta ami tréfa és minden mentes?
Csak az EU Priority ?
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 3GB 32GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone - Neptune Blue48-ért szállítással jó vétel vagy van jobb ebben a kategóriában?
-
viktorhu
veterán
válasz
mályva
üzenetére
Csinálhatnak bármilyen logisztikai kombinációt a fuvarszervező cégek, de a holland postának a magyar posta a partnere, szóval alapesetben a postás fogja hozni. Akkor szokta dpd hozni, ha már eleve a dpd-t választod a Gearbestnél, és olyankor a tracking szám is kezdettől fogva dpd-s.
-
Laci0022
csendes tag
-
Kaksza 66
újonc
Tisztelt Mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gearbest-es visszatérítés hogyan működik? Jelenleg a G-pénztárában található az összeg. Ezt automatikusan visszaküldik a számlámra, vagy kell még igényelni is. Nincs PayPal - em,
Google play-el történt a fizetés.
Előre is köszönöm a segítséget! -
viktorhu
veterán
válasz
TheSaint
üzenetére
A két dolog nem zárja ki egymást. Ez olyan, mintha azon vitatkozni, hogy létezik-e piros színű autó, mert Te éppen egy kék színűt láttál.
Elég sok holland postás küldeményem volt, ami egy hónappal a tracking szám létrehozása után érkezett Hollandiába, ami nem zárja ki, hogy ez most nem ilyen, és már Londonban / Hollandiában van a küldemény, ahogy a Te esetedben is volt.
A lényeg az, hogy a tracking szám megjelenése (pre-advised) nem mond semmit a küldemény földrajzi helyéről.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
TheSaint
üzenetére
Nem a hollandok csinálják, hanem a fuvarozó a saját számítógépéről létrehozza a regisztrált küldeményt. Ha Kínában, akkor Kínában, ha Hottentottiában, akkor Hottentottiában. A Magyar Postával is lehet ilyen szerződést kötni, hogy megkapod a szoftvert, és te csinálod meg a fuvarlevelet, miközben az még nincs is a postánál.
-
viktorhu
veterán
válasz
TheSaint
üzenetére
Ahogy más is írta már, ez a bejegyzés akkor jön létre, amikor létrehozzák a tracking számot. Ez jellemzően a kínai fuvarozó partner, aki szerződésben áll a Gearbesttel és a holland postával is. Szóval ez tipikusan annyit jelent, hogy átadták a csomagot fuvarozásra, de még a víz túlsó oldalán, nem Európában.
November 11-től kezdve úgy érdemes rendelni Kínából, ha számolunk a januári érkezés lehetőségével.
-
Elephone PX 4G Phablet 6.53 inch Android 9.0 MT6763 Octa Core 4GB RAM 64GB ROM!
Ár: 139.99$
[link]Elephone P11 4G Phablet 6.0 inch MTK X25 Deca Core 4GB RAM 128GB ROM!
Ár: 99.99$
[link]Cubot KINGKONG MINI 4G Smartphone!
Ár: 89.99$
[link]Lenovo Z6 Pro 4G Phablet International Version!
Ár: 339.99$
[link]Lenovo Z6 Lite 4G Phablet International Version 6/128!
Ár: 209.99$
[link]Lenovo Z6 Lite 4G Phablet International Version!
Ár: 189.99$
[link]Ulefone Armor 7 4G Phablet 6.3 inch Android 9.0!
Ár: 369.99$
[link]Ulefone Armor X5 4G Phablet 5.5 inch!
Ár: 99.99$
[link]OUKITEL K3 Pro 4G Cellphone 5.5 inch 6000mAh 4GB RAM 64GB ROM!
Ár: 119.99$
[link]Cubot X19 S 4G Phablet!
Ár: 89.99$
[link] -
Beni2360
félisten
válasz
mályva
üzenetére
Az én NL csomagomat 11.-n reggel kiszállították a postánkra és egy hét múlva az asztalt rájuk borítva keresték elő. Előtte mindent kitaláltak, hogy a kézbesítőnél van, mondtam most beszéltem vele a ház előtt, nem látom stb. A vezető másodszori kérésemre kerűlt elő és ő kereste meg.
Még nem vételezték be az 1 hetes beérkezett szállítmányt.
Másnap a nyomkövetőben: A küldemény postán átvehető (értesítőn szereplő dátumtól)
Tehát sokat számít az itthoni eljárás. -
mályva
aktív tag
oh

-
mályva
aktív tag
Tracking message
2019-11-19 03:07:00The item is ready for shipment 2019-11-19 02:07:00 The item is pre-advised to PostnLEz azt jelenti hogy beért Europába és átadták a Holland postának?
Innentől még hány nap kb? -
törölt tag
Sziasztok!
Banggood preorderes rendelesnel normalis ha azt irja hogy payment pending?
-
-
Digitalis
senior tag
Ezt az akkus porszívót szeretnénk megvenni. EU_Fast23-ban ment egy ideig elég jó áron, de már régóta nincs. HK-raktárból DPD-vel rendelni most nem rizikós? Tűnt már el több cuccom a bermudaháromszögben (Feucht) Hanyagoltam is a GB-t sokáig. Szállítási idő mennyi kb. manapság? Shipping Garantee még mindig csak lehúzás, vagy érdemes bejelölni? +3.89$
-
De megéri én azt mondom. Nem mindenki van így vele. Ilyen áron vagy alig alatta fogod eladni ha jön újabb típus.
-
Drenadar
veterán
sziasztok, eu priority lineal rendeltem egy mi not 10-et. mostanság mi a tapasztalat mennyi idő a szállítás? egy hónap? kettő?
-
Warloo93
tag
Na szóval 15 munkanap alatt indult el a TN, idáig nem találta egy keresö se. És egyböl annyit ír hogy németországból 01:14 perckor beérkezett egy szlovák városba. Szerintem hétfön átvehetem.
-
Onlány
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy közvetlenül BP-re érkezik. Így viszont gyorsabb is lehetne
.
Nekem az 1tracking oldal se mutatott semmi infót okt. 31 és nov. 16 között. -
Onlány
tag
válasz
mályva
üzenetére
Szia! Nekem október 30-án jelent meg, hogy az adatok továbbítva a DPD felé, 31-én lett feladva. Ma reggel frissült a követés, hogy megérkezett Budapestre. Az eltelt időben nem volt semmi infó. Október 31. és november 16. között nem frissült a követési szám.
Ezt tudtam előre, hogy csak Budapesten fog frissülni a tracking, mert Silent77 topikgazda írta valamelyik hozzászólásában és privát üzentben is rákérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy lehetetlen ezeken kiigazodni, a rendelés végén kihoz vagy 4-5 shipping lehetőséget, amiből legalább 3-ra ugyanannyi szállítási időt ír. És akkor találjam el, hogy melyik a legjobb..
szóval nem tudom ki veszi át jöhet bármikor.

.
Nekem 31-én jött a feladásról az email és már aznap látszott, hogy az adatok továbbítva a DPD felé. Én a topikgazdán keresztül próbálnék információt szerezni, nagyon segítőkész.