- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy gearbesten
a Registered Air Mail15-38 business days$4.20 - MÓD vámmentes?
köszönöm szzépen -
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a GEARBEST - ről a vásárlás után le lehet tölteni bármiféle számlát? Vagy olyan dolgot pl egy mobil esetében ahol részletezi az IMEI számot stb tehát mint forrás bizonyítani hogy onnan lett véve, és pl nem előfizetésre hozott ki pl egy telefon szolgáltatótól. Hogyan lehet megnézni hogy egy mobil tényleg a GEARBEST ről származik?
Mert egy postai tracking number az nem köthető telefonhoz, attól az lehet másik telefon is.Köszönöm.
-
mályva
aktív tag
"ericdrawen74
aktív tag
Most, hogy rossz postára vitték ki a csomagom, van rá esély, hogy holnap kézhez kapjam?
Vagy ne várjak csodát a Magyar postátol?
mert vétkesek közt cinkos aki néma... (Babits Mihály: Jónás könyve)"Ericdrawen régebbi bejegyzése teljesen megfelel az én esetemnek, de nem tudom mi lett a vége. Járt már valaki úgy hogy rossz kerületbe, rossz postára, rossz címre vitték ki a gearbest csomagot? A tracking stimmel tegnap egyeztettem gearbesttel azzal semmi gond, a cím is tökéletes. Itt a magyar posta hibázott, akit nem tudtam elérni péntek délután óta.
A magyar postának kellett volna kiszállítania, és követem is ,de azt kaptam
hogy sikertelen kézbesítés az applikáción keresztül látom csak ezt, ha
számítógépen nézem akkor mást ír. Értesítőt, semmit nem kaptam, nem
járt itt
senki. Azt írják hogy helyszín Budapest -adott kerület ( ami nem az én kerületem)1 posta.. szállítás
folyamatban.
De az applikáció fő képernyőjén az szerepel hogy
sikertelen kézbesítés.Jol gondolom hogyha az adott kerület postáján lenne akkor az lenne írva hogy Postán átvehető. De itt nem az van , hanem hogy 1 posta- szállítás folyamatban. A főképernyőn pedog hogy sikertelen kézbesítés. Ha az lenne hogy átvehető adott postán már bementem volna. Lehet hogy rájötek a hibára és azért van folyamatban a szállítás? Az életútban már nem írták bele hogy sikertelen kézbesítés, azt csak a főképernyőn látom. Életút lemaradva frissül, vagy rögtön?
Szerintem téves helyre próbálták kézbesíteni, mert nem értem mit keres
a csomag egy másik kerületben? Más kerületben lakom eleve. A kérdésem az lenne hogy akinek volt ilyen automatikusan megoldották az ügyet, vagy mi lett belőle akinek volt ilyen esetleg.. ?!
Köszönöm. -
mályva
aktív tag
válasz
Jhonny06 #36691 üzenetére
Én azt gondolom hogy fogták és megpróbálták más kerületben ugyanolyan utca nevü vímre kiszállítani.. aztán nem ment, és bevitték az ottani kerületi postára.. ilyen létezik?
azt látom hogy küldemény szállítása folyamatban - ( és az ottani kerületi posta név)
most akkor ott a csomag vagy rájöttek hogy hibáztak és hozzák át?
-
mályva
aktív tag
válasz
Jhonny06 #36689 üzenetére
A nemzetközi postakicserélőben volt egész nap, ma is , tegnap is , ma kellett volna hogy házhoz hozzák. Semmi ilyesmit nem látok hogy átadva postásnak vagy bármi..
annyit látok hogy A küldemény szállítása folyamatban - 1 posta ( egy olyan kerület amihez közöm nincs)
és kaptam egy sikertelen szállítást..
Neked is volt sikertelen szállítás?
-
-
mályva
aktív tag
Sziasztok ezt kaptam 1 trackingen
Tudja esetleg valaki hogy ez mit jelent?
Hajnal 1 óta A bejövő küldemény szállítása folyamatban- nemzetközi posta kicserélő központ volt az állapot, most pedig egy 30 perce ezt kaptam"Budapest - Budafok 1 posta, Submittal for redirecting or returning"
Most mi történik? ( holland nl pdm gearbest) -
mályva
aktív tag
válasz
KamuMazsola #36637 üzenetére
A pdm et a sima postás vagy az MPL postas hozzá?
-
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy NL dpd holland csomagról van szó. 11. Én rendtem.
Ma a magyar posta honlapon az van hogy NLAMSZ küldemény előkészítése szállításhoz.
Mennyi idő szokott lenni innen még?
Köszi. -
mályva
aktív tag
-
mályva
aktív tag
oh
-
mályva
aktív tag
Tracking message
2019-11-19 03:07:00The item is ready for shipment 2019-11-19 02:07:00 The item is pre-advised to PostnLEz azt jelenti hogy beért Europába és átadták a Holland postának?
Innentől még hány nap kb? -
mályva
aktív tag
Esetleg tudja valaki hogy jellemzően hongkong raktárból mennyi idő alatt küldik ki a telefont Európába?
Hány munkanap kb? -
mályva
aktív tag
NL az jol gondolom hogy a holland helyszínt jelöli?
-
mályva
aktív tag
Tudna esetleg valaki nekem ebben segíteni?
NLRAMBHK
Ez vám és áfamentes lesz végül?
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem GEARBEST-ről
Deliveries: NLRAMBHK . a kézbesítési szám. Ez tuti vám és áfamentes lett így?10-25 nap van írva szállításnak tapasztalat szerint kinek mennyi idő még ideér?
Telefonrol van szó.De az érdekelne a legjobban hogy 100% vám és áfamentes - e ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Autós topik
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest