- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Bocs hogy itt kérdezem de nem találtam fórumát neki itt . Remélem azért használják itt páran a Geekbuying-ot . Itt most eu raktárról jön kép link ? És ha igen akkor mennyi a szállítás mert választani nem lehet a kettő közül kép link . Most regisztráltam a Geekbuying-ra mert olvastam, hogy sok eu raktáros áru van de még nem vásároltam tőlük . Ami furcsa hogy mikor Európa van bejelölve akkor van raktáron de mikor spanyol, német vagy olasz akkor nincs
. Nem csak azok az európai raktárak vannak? Kínára állítva persze van .
Köszönöm előre is a segítséget! -
hevizms
addikt
válasz
Silent77 #37195 üzenetére
Köszi.Megpróbáltam a saját eszemből kiválasztani a nekem megfelelő lehetőségeket és töröltetném a megrendelést meg a pénzt vissza. Nos elég gyorsan válaszoltak(bár a csomag elinditása lenne ilyen gyors
)Ezt válaszolták.
Nem tudok sajnos angolul így a google forditóra vagyok utalva,ami hát számomra nem teljesen egyértelmű most. Szóval nem tudom hogy most mit kellene tennemDear László,
We are sorry to hear that you have decided to cancel your order.1-The items in your order are ready for delivery now. We need to intercept it immediately. If we can intercept it successfully, we will help you edit the order without hesitation according to your request.
2-We would like to confirm if you wish to change your items, kindly let us know and give us the product link (URL). Please indicate the size/color too if applicable.
Kindly inform us your decision.
-
hevizms
addikt
Sziasztok.14-ei rendelésem továbbra sem indult útnak,szerintem felesleges tovább várnom
Tudna nekem segiteni valaki hogy egy kifizetett rendelést ami még a "packed" állapotban van hogyan tudnám a leggyorsabban,egyszerúbben lerendezni hogy visszakapjam a pénzt? A gearbest-en keresztül jobb az ilyet intézni vagy a paypalnál esetleg? Akár privátban is jöhet a segitség.Köszönöm előre is
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
14-én rendeltem egy tv okositót,de még mindig csak "packed" a státusz.Érdemes türelmesen várnom vagy szerintetek kérjem vissza a pénzt? Szóval értem én hogy a posta mostanában akadozós,de ez még fel sincs adva.Azért ezt nehéz ráfogni a járványra nem? -
smerch
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, volt egy rendelésem jan 26.-án, és a státusz még mindig order placed. Mi a módja hogy lemondjam az egészet, és visszakapjam a pénzem?
-
kovjoe
aktív tag
Március 9-én rendelt csomag (Hong-Kong), mai nap megérkezett (mi band4).
-
bul07
nagyúr
A gond most a szállítással hogy egyre több országban állnak le a posták itt az EU-ban, értve ez alatt hogy más országokba nem továbbítanak, mintha nemrég valahol azt írták volna hogy Lengyeleknél már ez a helyzet
Tehát ha Kínából be is jön az EU-ba nem biztos hogy tovább is küldik onnanNekem van egy hét elejei német rendelésem és nem igazán akar mozdulni, nem akarja elhagyni Németországot
[kép]Én nagy késésekre készülök , meg arra hogy nem is fog megjönni
-
Digitalis
senior tag
A levegőben a vírus akár három óráig is életképesnek bizonyult. Műanyagon még 72 óra elteltével is életképes és fertőzésre alkalmas vírusok vannak. Rozsdamentes acél vagy fém felületen szintén 72 órán túl is találtak fertőzőképes vírust, bár a vírus kópiaszáma csökkent. Kartonpapíron 24 órán túl nem volt életképes vírus. Réz felületen 4 óra elteltével már nem találtak fertőzésre alkalmas élő vírust.
Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/24764/a-koronavirus-eletkepessege
Vírus fertőzőképessége, kópiaszáma, tárgyakon gyorsan csökken, tehát életképessége ≠ fertőzőképessége.
-
MrDerekas
addikt
válasz
szabi__memo #37185 üzenetére
Igaz. Anyagfajtánként eltérő az életképessége. Nem voltam pontos.
-
MrDerekas
addikt
Lehet, szabad. Jönnek. Valamivel hosszabb a szállítási idő. A csomagok nem kerülnek kakarnténba két hétre, mivel a szabad levegőn, tárgyak felületén csak néhány órát életképes a vírus gazdatest nélkül. Amíg nem rendelik el a kijárási tilalmat, addig lesz, aki kiviszi neked. Ha lesz kijárási vagy lakhely elhagyási rendelkezés, akkor további csúszás várható mivel a posta ugyan utolsóként áll le mint állami szférás szolgáltató, de nyilván lesz egy prioritás szerinti kézbesítési protokoll, ami befolyásolja a tényleges kézbesítési időt. Szerintem.
-
prsq
aktív tag
Nem GB, de általános kérdés:
Mennyire érdemes/szabad most rendelni Kínából bármit?
Jönnek befelé még csomagok?
Le fogják állítani?
Vagy csak karanténba tesznek mindent két hétre?
Lesz, aki kihozza?Tudom, biztosat senki nem tud, vélemények érdekelnek.
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2020. március: 40,01 USD-ig, 59,71 AUD-ig, 52,96 CAD-ig, 39,36 CHF-ig és 30,76 £-ig.
2020. április: 40,72 USD-ig, 68,37 AUD-ig, 58,26 CAD-ig, 39,07 CHF-ig és 33,88 £-ig.
Aki + megerősítést igényel az hívja fel Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztályát. +36 (1) 297-2479, +36 (1) 297-2400, +36 (1) 297-2410
-
tucsok.
senior tag
Szeretnék rendelni egy oclean z1 fogkefét tartó/töltő bölcsővel melyik postát válasszam, illetve melyik warehouse-t?
-
MrDerekas
addikt
válasz
takacs tamas #37178 üzenetére
Most nyugodtam meg. Csak mobilon olvastam és nem gugliztam fordításért és aggódtam, hogy a közel zéró angol tudásom félrevitt
-
MrDerekas
addikt
Ma kaptam mailt a GB-től. Van két rendelésem, ami február 7-e óta tolódik folyamatosan. Szóval elnézést kérnek a csúszásért, köszönik a türelmet és igyekeznek bepótolni minden elmaradást, amit a vírushelyzet kezelés okozott. Ez is valami
Szerk: Csak azért dobtam be, hogy ne mindig akkor jöjjek, ha nyavajgásom van
-
-FLY->
őstag
Hol lehet visszafizetést kérni, meg fel nem adott csomagokra? Vagy vak vagyok, vagy nincs ilyen menü
-
prsq
aktív tag
Január 25-i rendelés ma indult el.
Tudom, vírus. Különben már régen refundot kértem volna. -
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a GEARBEST - ről a vásárlás után le lehet tölteni bármiféle számlát? Vagy olyan dolgot pl egy mobil esetében ahol részletezi az IMEI számot stb tehát mint forrás bizonyítani hogy onnan lett véve, és pl nem előfizetésre hozott ki pl egy telefon szolgáltatótól. Hogyan lehet megnézni hogy egy mobil tényleg a GEARBEST ről származik?
Mert egy postai tracking number az nem köthető telefonhoz, attól az lehet másik telefon is.Köszönöm.
-
hurjup
csendes tag
válasz
dO4harambe #37151 üzenetére
Fentebb linkeltem egy doogee n20-at 80 dollarert, standard vagy expedited shippinggel Hong Kongbol (azaz az AFA es AFA-kezeles radob 10000-et, meg ki tudja valojaban mikor er ide).
Most egy op3n dottom van (5 eves de teljesen egyben van, firmware frissitest sosem adtak ki ra, fenykepezni-bankolni sosem akartam vele, az android4.4 mostanra viszont vegleg megkopott). Az igenyeim es elvarasaim ehhez igazodnak (alacsonyak...), igy nem tipikusak.
A gearbest - banggood - tomtop - geekbuying EU priority shippinggel a 100 dollar koruli "idotallo" felallasban (dual sim, android9+, 8mag, 3-4giga ram, 32+ flash, ertelmesebbnek tuno kijelzo) viszont nem kapraztatott el annyira hogy azonnal megvegyek valamit, pedig iden tobbszor is raneztem.
Tegnap spontan felmentem a nemet ebay-re, es meg tudott lepni. Az umidigi nemet raktarrol tobb 100dollaros/100euros keszuleket is kinalt free shippinggel Magyarorszagra. 96euroert (~106dollar) meg is rendeltem egy umidigi power-t (vegul az ebay.it-en, nemet raktarbol; az ebay.de-rol 106euro lett volna). Review-t direkt nem olvastam, nehogy meggondoljam magam.Revoluttal fizettem, es a valutakonverziot nyilvan nem az ebay-re biztam.
Mas gyartotol 100 kredites telefon, vagy mondjuk 10.1-es tablet viszont nem volt ami megutotte volna a szintet. A fentit tehat vehetjuk egyszeri szerencsenek. -
Elengedték :D
-
Ra3
őstag
válasz
Kolondrum #37158 üzenetére
Nem kell számla, paypal-ről screenshotot elfogadják, esetleg a számlakivonatodról is berakhatod a vonatkozó sort.
Gb-n is van order info alatt több dolog, tracking, címzett, tartalom, ár, azt is szoktam küldeni.
Amúgy nem értem ezért miért a gb a hibás, valszeg bárhonnan rendeled megfogják, és ugyanígy a bankszámlakivonatodat vagy a paypalt lobogtathatnád ali/banggood/ebay stb rendelésnél is. Számlákkal ott se nagyon kényeztetnek.Más, volt egy januári Tanix TX9s rendelésem, március előtt nem számítottam rá hogy feladják, de csodák csodájára tegnap megjött a levél hogy postázva, mellékelve az NLpost tracking.
Ennél pl. az lenne a meglepő ha simán atjönne a vámon.
Ettől függetlenül most nem merek újra venni ebből innen, majd ha normalizálódik a helyzet odaát. -
Ha még 1* innen akarok rendelni verjetek hátba. Vámon a 11k-s daahcam. Számla nincs. Elég lesz nekik a paypal vásárlási mail? Már elébe megyek.
-
viktorhu
veterán
válasz
KamuMazsola #37156 üzenetére
Pont egy árban van most a legolcsóbb, mint a Gearbesten. A fél évvel ezelőtti ár nyilván nem releváns annak, aki most akar vásárlási döntést hozni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
viktorhu #37155 üzenetére
Igen, mivel te írtad, hogy néhol olcsóbb is lehet, mint a GB-n. Megnéztem azt az árukeresős linket, de a legolcsób is drágább a mi9t-ből, mint amennyiért én vettem fél éve. Valamint azt is figyelembe véve, hogy a friss modellek nem biztos, hogy raktáron vannak, még van létjogosultsága a kinti beszerzésnek.
-
viktorhu
veterán
válasz
KamuMazsola #37154 üzenetére
Tőlem kérdezed? Miért nem az árukeresőtől?
-
viktorhu
veterán
válasz
dO4harambe #37151 üzenetére
Nem fogsz külön vámot / ÁFA-t fizetni a Geartbestről.
Ez a telefon sok dologra elég lehet, érdemes megnézni pár review-t youtube-on, mielőtt megrendeled.
Itthoni garancia alatt nemcsak a gyári garanciát értem, hanem ha nem kell Kínába küldeni a telefont, csak elég itt pl. visszavinni a boltba, ahol vetted.
Hogy kinek mennyit ér a bolti / gyári garancia felárban, azt mindenki maga dönti el, meg olyan is van, amikor az adott Xiaomi nem is olcsóbb a Gearbesten, mint némelyik itthoni boltban, ráadásul itthoni boltban egy-két nap alatt átvehető a készülék. Jelentősebb árkülönbségnél még mindig hajlanék a Kínából rendelés felé.
-
dO4harambe
újonc
"Egyedül a mobiltelefon az, ahol már érdemes lehet mérlegelni, mert lecsökkent az itthoni garancia felára."
Ezt tudod arnyalni nekem? Nem kostolgatlak, tenyleg nem vagyok kepben hogy megy ez ma.
A felszint kaparaszva en azt latom hogy zugboltban / apron lehet olcson venni, de gari effektive nincs. Viszont 40 rugoert normalis helyrol lehet funkcionalis xiaomi-t venni (a valos garanciavonzatrol persze itt sem tudok). Erre gondoltal?Van most epp ez a telefon (vagy annak tuno targy). Ezzel az a baj hogy mire ideer nyar vegere, a vam alaposan megdragitja. Szoval keresek valami jo kompromisszumot.
SZERK: Na ez melle ment. -> (#37136) viktorhu
-
válasz
eddieke666 #37149 üzenetére
Olvass privátot, ott a megoldás.
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
szervizeszso #37142 üzenetére
Nekem is van egy tételem 01.30-ról, és tolódik folyamatosan. Beszéltem livechaten emberrel, azt írta, ha kérem azonnal visszaadják a pénzt, vagy ha várok, és elindul adnak 100 pontot... egyelőre várok én is, mert húsvétra szánom, de mindjárt itt van
-
Nálam is van egy hubsan 2 dec 24 óta, de most már megvárom. + egy füles, szintén dec 24 óta.
-
MrDerekas
addikt
válasz
szervizeszso #37142 üzenetére
Ha kell a termék, akkor igen. Nekem is folyamatosan tolódik két tétel. Eléggé sajnálatos helyzetben vannak. Mivel nem nagy érték és egyelőre nélkülözhető cuccaim lógnak így a levegőben, várok türelmesen. A terméknél megnézheted, hogy mikorra várható a feladás.
-
szervizeszso
csendes újonc
Sziasztok!
Jan 14.ei Gb rendelésem még mindig not shipped állapotban van, érdemes még várni?
Amúgy priority line-os mind a 3 termék. -
tomcsi23
veterán
Priority line-ra kapni egy yanwenes tracking-et nem túl bizalomgerjesztő, mi
-
Flashy
veterán
válasz
Blaise #37137 üzenetére
igen, láttunk már ilyet. a csomagot elindították Európa felé valamilyen módon, a DPD-nek szóltak, hogy majd jön. és jelenleg ennyit lehet róla tudni. ha beér az EU-ba és a DPD-nek odaadják, majd akkor indul el ez a szám, onnan kb 1 hét és nálad van. ez a szállítási mód ilyen, ez az ára az áfamentességnek. ha tényleg csak január 21-én indították el Kínából, akkor még csak 1 hónap telt el a láthatatlan utazásból, akár még egyszer ennyi is lehet.
-
-
Blaise
veterán
válasz
takacs tamas #37132 üzenetére
December végén rendeltem egy atkaporszívót, azóta nem történt semmi, beírták, hogy shipped, dpd-nek küldtek egy fuvarlevelet, és van pofájuk azt hazudni, hogy fel van adva a csomag, nem refundolnak. Szerintem a következő körnél eszkalálom a PayPal felé...
-
MrDerekas
addikt
válasz
takacs tamas #37132 üzenetére
Gondolom a korona vírus miatt tolják ki, ha olyan körzetben van az induló raktár. Nekem megjöttek, illetve jönnek a cuccaim. Párszor kitolták a határidőt, de egy tok+üvegfólia még tolódik. Elsőbbségi air mail, mind megjött.
-
takacs tamas
csendes tag
Én is befejezem a GB vásárlást...01.30.-i vásárlás még not shipped, és minden nap tolják ki a várható szállítást, ma pl 03.05.
-
HornedReaper
senior tag
Most a rengeteg Alis kuponnal vásárol mindenki, tegnap is vagy 4-et szereztem különböző Face csopokból
GB-n nekem is van vagy 30$ pontokban és nem igazán tudom mire ellőni, vagy ha bármit veszek 2 hét után mondhatom vissza mert úgysem küldik.... -
Flashy
veterán
a Banggood topikban is csak a snatch megy, meg a posta nyivákolás, de akcióról, termékről semmi. ezek szerint a GB-ről tényleg nem rendel senki, mert még "mikor jön a csomagom" is csak ritkán van. érdekes mert nekem volt egy időszak, amikor csak Gearbest, de mostanában inkább Banggood (meg persze aliexpress az apróságoknak).
-
bul07
nagyúr
válasz
Silent77 #37126 üzenetére
Azért durva hogy 7napja nem volt hozzászólás csak most a tiéd, kíváncsi lettem volna hogy még hány nap lett volna
Ha ez globális akkor nem sok jövője van a GB-nek
Már mint arra értem hogy globálisan ennyire megcsappan a aktivitás GB irányábaRégen hogy pörgött ez a fórum, persze sokszor nem jó témával, de volt időszak amikkor jó akciók is voltak
-
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2020. február: 41,08 USD-ig, 60,02 AUD-ig, 53,68 CAD-ig, 39,91 CHF-ig és 31,45 £-ig.
2020. március: 40,01 USD-ig, 59,71 AUD-ig, 52,96 CAD-ig, 39,36 CHF-ig és 30,76 £-ig.
Aki + megerősítést igényel az hívja fel Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztályát. +36 (1) 297-2479, +36 (1) 297-2400, +36 (1) 297-2410
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, az $5-os priority line szállítást a gls vagy a dpd szállítja, valamint vámmentes?
-
Üdv!
Ma egy hete rendeltem egy terméket a Gearbestről, de eddig semmi nem történt.
Még mindig tartanak az ünnepek Kínában?
Vagy a vírus miatt áll minden? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Xiaomi redmi airdots-hoz gearbest-es kupont tudna valaki adni? Köszönöm! -
Ruszki
senior tag
Sziasztok!
Egy Teclast T30-as tablet szerintetek megúszhatja a VÁM-ot?
A szállítási módok között nincs Netherlands Registered(PDM) csak EU priority Line(DPD) és fizetős DHL-es szállítások.
Jó múltkor a Mi9 azt hiszem Holland postával jött akkor nem volt gond!
Ha valaki használ/ vagy használt ilyen tabletet kíváncsi lennék a véleményére!
Köszönöm!
Üdv, Ruszki! -
MrDerekas
addikt
válasz
Kolondrum #37112 üzenetére
Nekem pedig pont tőlük érkezett meg sikeresen ma a telóm. A BG-tól 64. napon se ért ide.
Éjjel csippantották Budapesten, hajnalban Szekszárdra ért és 8 után 4 perccel, már téptem a fóliát a január 14-i rendelésemről.. Mondjuk kaptam egy infarktust mikor letisztult a meghatottság. Nézem a dobozt. Holdfényfehér RN8 a képen. Na mondom
Utána olvasom, hogy neptune blue. Kétkedve nyitom a dobozt, hát abban a matt, tejfehér félig áttetsző fóliában az minden volt csak kék nem. Már írtam is asszonynak, hogy megvan a teló, de b@szki ez megint tünci telcsi (merthogy tavaly hasonló módon lett rózsaszín ájfonom) én elmegyek nem tisztázott nemi identitású pozőrnek. De fólia nélkül már rendben volt a kék és gyönyörű. Lassan lenyugszok.
-
vigyorgó
tag
válasz
Tyson011106 #37098 üzenetére
Szia!
Ugyanezt a tabletet és tokot rendeltem én is.
GBről csak a tokot 20.-án. Nekem is ugyanezt írja ki most a tokra amit neked.
banggood on ahol a tabletet rendeltem megtaláltam a várható kiszállítás időpontját,de GB- en nem találom.
Szerintetek sacc per kb mikor kapom kézhez a tokot? -
koala69
tag
mi a tapasztalatotok, ha dpd nyomkoveto "kiszallitas alatt" - mit jelent - mennyi napon belul szoktak kikezbesiteni? Van vmi lehetoseg rakerdezni, vagy egyeztetni idopontot? koszonom!
-
Miért utal több pénzt vissza a gb mint a termék ára? Betegek?
-
gabesz82
őstag
Sziasztok! Új vagyok még Gearbest terén... Ez mit takar vajon? Reptéren dekkol a csomag?
Hungary, Parcel arrived at the airport.2020-01-16 02:00:39
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
szabi__memo #37095 üzenetére
Értettem, csak ellenpoén akart lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged