Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
mályva
üzenetére
ne értetlenkedj már megint annyit. Ha a négy napja bemásolt követés a visszaküldésről erre vonatkozik, akkor már lehet kína felé tart. A telefonos vagy személyes ügyfélszolgálat tudhatja ezt megakadályozni, ha értelmesen elmondod nekik mit látsz a követésben. Az azonosítóval meg tudja nézni, hol jár. Nem az a kérdés, hogy ott van-e hiszen tudod, hogy nincs ott. A fórum nem tudja ezt helyetted elintézni.
-
Beni2360
félisten
válasz
mályva
üzenetére
A másik postán volt ember aki bevételezze és lásd a nyomkövetési oldalon. Én csak azt láttam, hogy hajnali fél 5-kor kiszállították a gyáli postára. Másnapra vártam de semmi. 18.-n felhívtam a központot és ott is azt mondták már agy hete kivitték Gyálra. fél1 postás kérdez csomag-nincs. Be a postára kérdezem, mondja hölgy kézbesítőnél van. Mondom most beszéltem vele nincs. csak nézett mint vak a moziba. Még 1x szám gép nem látja. 3x kérésemre előkerült a vezető és ő hátra ment és kb 10 perc múlva hozta. A belső részen az asztalok közt két igencsak idős néni bicegve próbáltak dolgozni.
És a héten olvastam, hogy netto 300 E-t keresnek 8 általánossal munkaerőt.
-
Beni2360
félisten
válasz
mályva
üzenetére
Ne izgulj nincs emberük.
Nekem 11.-n kiküldték a csomagot a gyáli postahivatalba és egy hét alatt nem vételezték be az akkori szállításokat. 18.-n mentem be és vertem ki a balhét, nagy nehezen előkeresték és átadták. Utána jelent meg a nyomkövető oldalukon, hogy 13.31 h értesítés hagyva és 13.31 h átvéve.
-
-
válasz
mályva
üzenetére
De adtak, csakhogy alapszabály: kamera púpon túl kell lógnia, amit note 5 óta a gyári tok nem tud, aztán nincs hozzá üveg fólia és lencsevédő sem. Nálam addig doboz. Cserébe az én levetett telefonjaim után sor áll. És még nem is vicceltem. A kettő 9T-t ha minden jól megy meg sem hirdetem.
-
Beni2360
félisten
válasz
mályva
üzenetére
Hétfőn 11.-n küldte ki a központ és egész héten semmi. Majd Hétfőn miután elment a postás bementem és nagy nehezen megkaptam. De ha Kedden 12.-n bemegyek akkor már bent volt csak nem vételezték be a gyáli postahivatalban. Így is letagadták és mindent kitaláltak és a vezető 2x-ri kérésre elő került és ő kereste meg és hozta ki hátulról amit az ablaknál ülő hölgy szerint a kézbesítőnél van. Hazudtak össze vissza. Nincs alkalmazott, bent két idős nyugdíjas hölgy bicegett alig tudtak menni. Emberhiány nyakra főre. Hiába érkezik az elosztóba ha nincs aki kezelje a csomagokat.
-
válasz
mályva
üzenetére
Teljesen mindegy hova kérte. Ne rugózz tovább kérlek ezen, mert teljesen felesleges. Többször lett leírva minden kérdésedre a válasz elég érthetően.
Még egyszer utoljára leírom: Majd érkezik, várj türelmesen.UI: Nem biztos, hogy neked való a kintről rendelés, nem rosszindulatból.
1 hozzászólásba megtudtál volna mindent kérdezni, de napok óta ezen lovagolsz. -
viktorhu
veterán
válasz
mályva
üzenetére
Csinálhatnak bármilyen logisztikai kombinációt a fuvarszervező cégek, de a holland postának a magyar posta a partnere, szóval alapesetben a postás fogja hozni. Akkor szokta dpd hozni, ha már eleve a dpd-t választod a Gearbestnél, és olyankor a tracking szám is kezdettől fogva dpd-s.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
mályva
üzenetére
Az én NL csomagomat 11.-n reggel kiszállították a postánkra és egy hét múlva az asztalt rájuk borítva keresték elő. Előtte mindent kitaláltak, hogy a kézbesítőnél van, mondtam most beszéltem vele a ház előtt, nem látom stb. A vezető másodszori kérésemre kerűlt elő és ő kereste meg.
Még nem vételezték be az 1 hetes beérkezett szállítmányt.
Másnap a nyomkövetőben: A küldemény postán átvehető (értesítőn szereplő dátumtól)
Tehát sokat számít az itthoni eljárás. -
Onlány
tag
válasz
mályva
üzenetére
Szia! Nekem október 30-án jelent meg, hogy az adatok továbbítva a DPD felé, 31-én lett feladva. Ma reggel frissült a követés, hogy megérkezett Budapestre. Az eltelt időben nem volt semmi infó. Október 31. és november 16. között nem frissült a követési szám.
Ezt tudtam előre, hogy csak Budapesten fog frissülni a tracking, mert Silent77 topikgazda írta valamelyik hozzászólásában és privát üzentben is rákérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Általában sima hazugság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szóval nem tudom ki veszi át jöhet bármikor.