- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tboy93 #13899 üzenetére
Hát, akkor ez van...
Biztos nem én törtem meg, évek óta használok fülhallgatókat, az előző Piston 3-am közel egy évet bírt nálam (abban is a jobb hangszóró halt be, nem a kábel). Direkt odafigyelek az ilyenekre, úgy rakom be hogy a jacktől 3-4 centiig ne legyen hajlítás a kábelen, ugye ennek meg mindenképp elégnek kellett volna lennie a szalagkábeles kivitel miatt...
Mindegy, érdekes, maximum rendelek egy (vagy több) másmilyen típust ha nem oldódik meg valahogy - bár nagyon "röhögni" fogok, ha nem cserélik ki, eBayen kevesebbért is kaptam refundot vagy új darabot.
Nem akarok sz.rtrágni ezen, filléres tétel, csak egy hónap se kellett hozzá hogy behaljon... amikor a kettes Pistonjaim haltak be (ugyanígy) akkor után nem reklamáltam egyik miatt sem, pedig az egyik 3 hónap alatt döglött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Apple asztali gépek
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged