- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tboy93 #13899 üzenetére
Hát, akkor ez van...
Biztos nem én törtem meg, évek óta használok fülhallgatókat, az előző Piston 3-am közel egy évet bírt nálam (abban is a jobb hangszóró halt be, nem a kábel). Direkt odafigyelek az ilyenekre, úgy rakom be hogy a jacktől 3-4 centiig ne legyen hajlítás a kábelen, ugye ennek meg mindenképp elégnek kellett volna lennie a szalagkábeles kivitel miatt...
Mindegy, érdekes, maximum rendelek egy (vagy több) másmilyen típust ha nem oldódik meg valahogy - bár nagyon "röhögni" fogok, ha nem cserélik ki, eBayen kevesebbért is kaptam refundot vagy új darabot.
Nem akarok sz.rtrágni ezen, filléres tétel, csak egy hónap se kellett hozzá hogy behaljon... amikor a kettes Pistonjaim haltak be (ugyanígy) akkor után nem reklamáltam egyik miatt sem, pedig az egyik 3 hónap alatt döglött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest