- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Hi!King #77696 üzenetére
Korábban én sem, aztán tavaly volt egy 32km-es futásom, ami után azt éreztem, meghalok, ha még egy lépést kellett volna mennem evés/ivás nélkül. Addig soha, de soha nem frissítettem.
Most is csak nagy ritkán viszek magammal inni - ha tudatosan hosszút futok. Ma 25km-ig jutottam, 15km-t akartam, max félmaratont, de annyira jól esett a szemerkélő esőben, a zöldellő-illatozó erdőben futni, hogy maradtam még egy körre és még egyre és még egyre - de teljesen kimerültem a végére. Bennem volt a boogie, éreztem, hogy alhangon 30km menne, nagyon szerettem is volna megfutni, de éreztem, hogy teljesen kiürült a test, így mivel se víz, se nasi nem volt nálam, hazacsorogtam.Sótablettát soha nem próbáltam még, ellenben addig már legalább eljutottam, hogy vettem
Eddig kétszer lett volna rá szükségem (a mai kocogással együtt), de egyszer sem volt nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest