Hirdetés
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomcica #68548 üzenetére
Hasznos volt köszönöm. Az ATP-t eddig nem nézegettem, csak az azt előállító mitokondriumokat.
Tehát, ha jól értelemez a mitokondriumok mennyiségét a hosszú, lassú futásokkal lehet szinten tartani vagy növelni.
Az előállított energia (ATP) mennyiségét pedig a gyors futásokkal.
Izomból én nem tudok 2km-t lenyomni, de perceket sem, mint ahogy más oldalakon olvastam. Ez még az én nagy sprinterek sem bírják szuflával. Max erőbedobással maximum pár tíz méter mehet. 400-at is lesprintelni elég kemény, nemhogy 2000-et.
Tényleg mekkora az a gyors amiről írsz?
A pár tíz métert úgy értettem, hogy a versenyeken is csak a végén nyomják maximumig, ebben is emelkedett ki Bolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- 130 db regény és képregény (Star Wars, Marvel, DC, stb)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest