Új hozzászólás Aktív témák

• válasz GGFOREX üzenetére #6544

(#6544) GGFOREX:
    A Saucony Ride 6 normál lábra való Neked a Guide 6 kellene az a pronáló változat, én is néztem de szűk volt elöl a 44-es...talán az 5-ös jó lett volna de már kifutott.

Miután a spuriban meg a nyúlcipőben is megerősítettek benne, hogy tényleg pronál a bokám minden normál cipőm nyugdíjazása mellett döntöttem...
    Pár este alatt szétolvastam a futóoldalak kommentjeit 2 jelöltem lett aszfaltra edzőcipőnek:
    - Asics ds tranier18 volt az első választás de nagy bánatomra nyomta a varrás a felsőrészen a jobb lábam :(
    - Mizuno Wave Inspire9 lett helyette ! 5csillag és 192 komment volt a runningshoesguru-n. Mivel a boltban nagyon kényelmesnek tűnt megvettem...

Nyomtan tegnap este egy kis kört (8km/39perc).
    Jól passzol mindenhol, a felső rész mint ahogyan sokan írták jó szellős, télen vastagabb zokni kell majd. Az offset 12mm, és érzésre keményebb a talpa és nehezebb mint a pega+29, de nem bánom ha cserébe vigyáz a lábamra. Árban elég drága volt 32eFt ez már nekem is a felső határ, de kellett vennem valamit.
    Eddig legalább 15 féle cipőt próbáltam (márkanevet nem nézve) a 3 év alatt, vettem-eladtam kerestem a nekem valót talán most egy darabig nyugton maradok.

Félmaratonra marad az Asics ds racer 9 az jóval könnyebb (240gramm/44-es),
    terepre Salomon Speed cross2(280gramm) és Asics torana5(340gramm).

bocs kicsit hosszúra sikeredett...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés