- Rekviem egy korszakhoz
- Asszociációs játék. :)
- GTA V - Egy amerikai tragédia
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Fred23 #58431 üzenetére
Tudományos bizonyítékot nem lehet várni, mert akkor nem hitnek hívnák, hanem tudományos elméletnek. Én úgy vagyok vele, hogy tapasztaltam olyan dolgokat, amik messze túlmutatnak a tudományos kereteken, és talán addig jobb is, amíg nem kontárkodunk bele olyan dolgokba, amiket nem értünk. Szerintem az átlag ateistánál is lehet haszna a befelé fordulásnak, és a saját viselkedés elemzésének és esetleges korrigálásának, és akkor megmaradunk a pszichológia tudományterületénél, bár vannak átlapolások a különböző hitekkel. Ha egy lépéssel továbbmegyünk, akkor a buddhizmus mondja azt, hogy mindenki építsen a saját tapasztalatára, amit meditációban szerez a vak hit helyett, bár nekem abban a vallásban is van olyan, ami nem tetszik.
Nekem felment 1-2 kg a karácsonyi diéta miatt. Igazából most, hogy mondod, lesz egy 16km-es futóverseny, legalábbis szokott minden évben lenni, de a covid miatt nem tudom megtartják e. Tavaly elmaradt. Ha lesz idén, akkor lefutom vagy a 8 vagy a 16km-es távot.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekviem egy korszakhoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...