Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Fred23 #58431 üzenetére
Tudományos bizonyítékot nem lehet várni, mert akkor nem hitnek hívnák, hanem tudományos elméletnek. Én úgy vagyok vele, hogy tapasztaltam olyan dolgokat, amik messze túlmutatnak a tudományos kereteken, és talán addig jobb is, amíg nem kontárkodunk bele olyan dolgokba, amiket nem értünk. Szerintem az átlag ateistánál is lehet haszna a befelé fordulásnak, és a saját viselkedés elemzésének és esetleges korrigálásának, és akkor megmaradunk a pszichológia tudományterületénél, bár vannak átlapolások a különböző hitekkel. Ha egy lépéssel továbbmegyünk, akkor a buddhizmus mondja azt, hogy mindenki építsen a saját tapasztalatára, amit meditációban szerez a vak hit helyett, bár nekem abban a vallásban is van olyan, ami nem tetszik.
Nekem felment 1-2 kg a karácsonyi diéta miatt. Igazából most, hogy mondod, lesz egy 16km-es futóverseny, legalábbis szokott minden évben lenni, de a covid miatt nem tudom megtartják e. Tavaly elmaradt. Ha lesz idén, akkor lefutom vagy a 8 vagy a 16km-es távot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest