- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borix
őstag
A VO2 max érték amit az órák megadnak szerintem a mi színtűnkre elég, főleg az enyémre a mostani sétálgatásaimhoz.
Számol egy átlagot az utolsó 7 nap edzései talán és az alapján nő vagy csökken az érték.Mikor megnézed a Garmin oldalán, hogy hogy alakulnak az eredmények olyan nagy kiugrások nincsenek, hogy pl hét elején 55 hét végére meg fölmegy 60 egy hét múlva meg vissza 55.
Csináltam egy számítást pl, hogy a pulzus zónákat kiszámoltam laktátküszöb szinthez, és VO2 max-hoz (nem keverendő a max pulzussal) viszonyítva.
Nagy eltérés nem volt elhanyagolható ha tudja az ember a laktátküszöb értéket az bőven elég a zónák kiszámítására, nem kell a max pulzust sem bemérni. Fejlődés meghatározására vannak 6 hetes tesztfutások különböző pulzusértékeken vagy tempón bemérve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest