Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Chuck Norris #30673 üzenetére
Ugy remllik 8500 penz volt. Volt olcsobb is, ez mar vekonyitott forma, ha nem csal az emlekezetem. Keszitenek kimondottan sportra, futasra is. 15k remlik, lehet hogy kevesebb, tobb biztosan nem.
Salusom is volt, vekony, barmibe berakhato, de nekem harom (!!!) cipomet nyirta ki, volt hogy levalt a talp, volt hogy atszakitotta. Plusz eleg csunyan neztek ram mikor 3-4 honap utan visszavittem a beteteket, hogy igazitsanak rajtuk.
A Labaszatban csinaltattam talan a legjobb beteteimet eddig, ok parafaval dolgoznak, szepen es nagyon kedvesek is. Sajnos az tolem messze van es mindig sokan vannak (bar azt hiszem lehet idopontot foglalni), az vastagabb betet es gyakran kell/erdemes utanallitgatni, de megeri). Amugy a Podiartosok is nagyon kedvesek voltak, ha ez valakinel szamit - nekem sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest