- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Chuck Norris #30673 üzenetére
Ugy remllik 8500 penz volt. Volt olcsobb is, ez mar vekonyitott forma, ha nem csal az emlekezetem. Keszitenek kimondottan sportra, futasra is. 15k remlik, lehet hogy kevesebb, tobb biztosan nem.
Salusom is volt, vekony, barmibe berakhato, de nekem harom (!!!) cipomet nyirta ki, volt hogy levalt a talp, volt hogy atszakitotta. Plusz eleg csunyan neztek ram mikor 3-4 honap utan visszavittem a beteteket, hogy igazitsanak rajtuk.
A Labaszatban csinaltattam talan a legjobb beteteimet eddig, ok parafaval dolgoznak, szepen es nagyon kedvesek is. Sajnos az tolem messze van es mindig sokan vannak (bar azt hiszem lehet idopontot foglalni), az vastagabb betet es gyakran kell/erdemes utanallitgatni, de megeri). Amugy a Podiartosok is nagyon kedvesek voltak, ha ez valakinel szamit - nekem sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egérpad topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest