Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz dragonfx #29592 üzenetére
Általában órával mérjük már, de anno volt Runstratic-om, valami promo keretein belül meglett ingyen a Pro verzió. Aztán vettem órát, így sosem használtam...
Ma megfutottam a kiugrómat a héten. Mivel nem szeretnék megint úgy járni, mint tavaly, hogy beragadok az alapozásba, betettem heti egy fokozót, majd az előző két tapasztalatomat összefésültem...
1., Ha egész télen csakis alapozok, akkor lesz egy tök jó alapom, amiből nem tudok kiugrani nyáron sem. 140-es pulzussal, mindenféle gond nélkül tudom futni a jó kis távokat, egész jó idővel, amire sokan csak kamilláznak... VISZONT, amint kilépek a komfortzónából (értsd: felemelem a pulzust olyan 160 fölé) azonnal meg akarok halni, 170 felett meg konkrétan halálközeli élményeim vannak! És én nem is vagyok nnyi idős, mint Zaskar, ráadásul nem is bírom annyira! (innen is üdvözöllek, barátom! )
2., A második tapasztalatom az volt, hogy ha alapozás során kiugrok a 140-ből és "viccbül" feltolom 165re a pulzusomat, akkor azt már nem tudom visszavinni sehogysem 155 alá!
Tehát fogtam ezt a két tapasztalatot és összegyúrtam: heti egyszer futok az alapozás mellé egy olyat, ahol kényszerítem magasabb pulzustartományba a tökéletes testemet (nem röhög! ). Ma igyekeztem, hogy már az első két km-en (szokásos 16-ból) 160 felett legyen a pulzusom. Aztán, a hetedik km-től tudatosan arra mentem, hogy az emelkedőket kihasználva, azokat kicsit megnyomva több alkalommal is 170 felett legyen a pulzus (szokjam, nah!), aminek az lett a vége, hogy több alkalommal is sikerült permanensen, többszáz méteren keresztül 170 fölött tartani a pulzust, ami nálam nagyon nagy szó. És nem haltam meg! A vége konkrétan az lett, hogy az utolsó 5km-t végig 170 fölött tartottam, végig emelkedett és a számomra lélektani, 180-as pulzust is többször elérte! Mindeközben tök jól éreztem magam (egy fenét, meg akartam halni, de úgy mint Farrah, amikor nem érte utol Bekelét a fm-on!", nagyon jólesően fáradtam el!
A végeredmény: 16.25km, 168-as átlag pulzus (ez szokott lenni a maxom...), 4:45-ös pacekkal, 183-as max pulzussal! Elégedett vagyok!!!
Tehát nem szeretnék idén beragadni megint az alapozásba...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek