- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
func93 #20702 üzenetére
Szvsz, nincs ajánlott termék, mindben nagyjából ugyanaz van, MSM, glükózamin, kondroitin. Általában zöldkagyló kivonatosak. Persze javítsatok ki, ha tévedek...
Nekem személy szerint a béres porcerő bejött annak idején, a scitec-es cucctól meg valamiért nem jó a közérzetem, nem is szedtem végig, szerintem kidobom a maradékot.
Porcépítő szedése mellé érdemes minden nap átmozgatni terhelés nélkül az ízületet, szóval mondjuk sétálni egyet, tekerni kis terhelésen a bringát, ilyesmi. Az ízületi keringést az hajtja, ha mozgatva van az ízület, szóval attól is kophat, ha nem mozgatod, meg attól is, ha túlterheled. A kettő között kellene megtalálni a középutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Darts kamerarendszer Target Omni
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest