-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
az alapotlet ugye az en nyari 200m gyors 200m kozepes iramjatekombol ered (az meg ugye az oregoni 200-as neven ismert a 70-es evekbol -> 200m 30mp 200m 40mp....amit osszel modifikaltam a szeles taknyos idoben 30-50-re,mintegy szezonvegi levezetonek,azert elesen hagyva felet...valamint telen a 10x400m 68mp-re is ebbol szarmazik egyik fele 30mp a masik 38mp es valtogatod,egyszer a gyorssal kezdesz,masik korben a lassuval annyi hogy a teli 400-nal van kozte 200m totyoges pihenonek,es meg ugy is kopkodos am! viszont csudat csinalt a labammal,mert februar vegen 27-28-as 200-as ismetlesekkel nyitni azert nagy szo,legalabbis egybol 10db-al olyan mintha nem is lett volna tel,vagy fedett palyan teleltem volna,kozben meg hoban/fagyban csinaltam ahogy ti is)
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest