- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterhappy #107089 üzenetére
Esély sem volt rá.
A múlt héten teljesen lebetegedtem, egész héten dögrováson voltam.
Mivel szombatra végül 17-en mentünk a Jánosháza FM-ra (5 gyerek gyerektávon, 4-en 4-es váltó, 6-an páros váltó, és ketten mentünk FM-re), ezért nem lett volna bőr a képemen nem elmenni, szóval kértem a dokitól antibiotikumot (mikor elmondtam, miért, jól letolt, de mondta, hogy úgyis ismer már, hogy elmegyek akkor is), mellé bevettem egy fél marék gyógyszert (5 advil ultra, 2 ACC, koffein tabletták és Rubophenből nem is tudom mennyi), így le bírtam futni, csak egyszer tört rám a köhögési roham.
Nem lett életem legjobb ideje... (de rosszabb is volt már, bár az még életem első FM-ja volt)
Tegnap mentem volna a szokásos futásomra, de 2,5km után abbahagytam, mert még végig köhögtem, majd esetleg holnap, remélem, addigra jobb lesz...Viszont ha már írok, akkor pár sor a Jánosháza FM-ról.
Számomra az egyik legjobb szervezésű verseny volt. (Ellentétben a balatonlellei V. csillagok útján futással, ami a legrosszabb szervezés volt eddig)
Egyfelől nagyon jól kommunikáltak végig.
Volt néhány változás a csapatokban, mert volt pár embe, aki mégsem tudott eljönni, és minden gond nélkül lerendezték.
Egyik párosnál a résztvevő véletlenül egyéniben regisztrált, ott is átvezettek mindent profin.
Folyamatosan volt kommunikáció, egy napon belül mindig válaszoltak.
Most volt először 4 fős csapat indulás, volt nálunk egy ilyen csapat, szóltak, hogy akkor regisztráljunk csak, ha lesz elegendő induló, majd ezt időben jelezték is.Marketing szempontjából is jól fel volt építve az egész, eze előtt is le a kalappal, jól adagolták az infókat
Nekem különösen nagy öröm volt, hogy a nevezési pénz nem ment el futópólóra (130kg vagyok, szinte sosincs elég nagy póló nekem. Hiába lesz most pl atléta az UB-n, atlétát sosem veszek fel - de a tavalyi XXL póló is kicsi)
Mikor látni lehetett, hogy nem lesz jó az időjárás, előre jelezték, hogy nem mondják le a megszervezett versenyt, mindenki jöjjön csak el (nem vagyunk cukorból)
A helyszínene nagyon profin kommunikáltak, szereztek extra nagy sátrat a várostól, hogy az eső ne okozzon problémát. Az öltöző nem volt túl jó, de elfértünk. Mosdó is épp elég volt, bár e téren lehetne kis javulás, de ez legyen a legnagyobb gond (ha minden más átlagos lett volna, zavart volna ez, de így simán elnéztük).
Az útvonal remekül biztosított, sokfél rágcsa, üdítő volt. A váltópontok jól fel voltak építve, szervezve. A start-cél területen minden megfelelően kommunikálva, a speaker nem volt szófosásos (ami néha baromi idegesítő), mégis folyton minden infót jól kommunikált.
Rajtcsomag jól kezelve, a helyi kitelepült árusok nem elszállt árral dolgoztak, a futás után várt minket egy tál pörkölt (még a kísérők is kaptak egy-egy tányérral), az érem pedig kifejezetten szép, és nem megszokott formájú.Feleségem kettes váltóban ment, PB-t futott, én is túléltem ilyen getvásan. Persze nálunk az, hogy ilyen sokan mentünk, extra volt számunkra. Az utolsó páros befutónknak úgy örült mindenki, hogy a nyakába is ugrottak, sokaknak életük első futóélménye volt, szóval nagyon élvezték. (Többükkel megyünk UB-re, szóvla jó volt belekóstolniuk mindebbe).
Nagyon jó fotóst találtak, aki remek képeket lőtt az alkalomról, lett feleségemmel együtt is egy remek képünk (suttyomban lőtte a fotós, más találta meg)
Egyszerre indultak a FM távon az emberek, majd fél órával később a 10km-esek, még fél órával később pedig az 5km-esek (gyerekek pedig a FM előtt fél órával), így nem voltak üresjáratok a szervezésben és nem kellett hosszan várni sem.
A legutóbbi FM épp Győrben volt számomra októberben, az bizonyos szempontból jobb szervezés volt a tekintetben, hogy több pénz volt benne, ami látható is volt, mégis, nekem sokkal örömtelibb volt Jánosházán részt venni (ha nem számolom a betegséget, emg hogy Győrben futottam PB-t legutóbb)
Megbeszéltük, hogy ide jövőre is visszajövünk (de most UB, majd májusban Savaria FM - remélem, mindkettő egészségesen már)
Szóval FM megvolt, 2 órás 3 órás futás nem fért már bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Politika
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest