- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
tomcica #107039 üzenetére
Azért időm az nulla!
2,5 km a rekortán, tehát alacsony pulzussal 20 perc leérni, majd a gyorsabb szakasz 30-40 perc és hazafelé folyamatos emelkedő, ezért 25-30 perc, ez kapásból 80-90 perc ám! Utána mobilitás visszaállítás, gyors zuhany, reggeli készítés magamnak a gyerekeknek, öltözés, ovi, suli, munkából 20 perc késés stb.
Délután hazafelé bevásárlás, de ha nincs 17-re érünk haza, gyerekek éhesek, a nagyobbikkal tanulni, a kicsi még elvan. 17:30-kor örülök ha odaérek a törzsedzéshez, de akkor nem mentünk játszótérre, nem volt roller, nem kergetőzök a gyerekekkel, nem foglalkozom velük semmit, mert én edzek. 19-kor fürdés és legkésőbb 20:00 alvás nekik, mert kell a 10-11 óra. Nekem alvás 22:00 - 04:40. Energia van, de ahogy tisn is írja mikor...Peterhappy: így van, én is azért tettem be, mert ha már 1 futónak segít a probléma megoldásában hasznos volt
Amúgy is ez az egyetlen topik már ahová írok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Politika
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest