Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
-
-
Alg
veterán
Hali!
CX300am sajnos kissé meghalt...( kontakthiba az elágazásnál - vajon javítható valahogy?)
Szóval kellene egy nem túl drága, de legalább hasonló hangzású füles... AKG K324P-t olvastam hogy lehet 6K körül kapni, valaki tudna adni egy linket hogy hol? Esetleg más?"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
komo95
csendes tag
Üdv! Most szeretnék 1 új fülhallgatót venni úgy 6-7 ezer körül. Mit tudnátok ajánlani?
-
darel
csendes tag
sziasztok!
Jelenleg egy ipod shuffle 2. gent használok a gyári fülhallgatókkal, de gondoltam beruházok egy jobbra, és a sok ajanlás és ár alapján a sennheiser cx 300at néztem ki magamnak.
az lenne a kérdésem h van-e ennek a vásárlásnak létjogosultsága, tehát sokkal jobb-e az, mint a gyári, illetve ki tudja-e “hajtani” a shuffle ezt a fülhallgatót?
előre is köszi a válaszokat -
komo95
csendes tag
Ja amihez használnám: főleg pc, psp. Előre is kösz!
-
komo95
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a philips she9500-at és a Koss Spark Plugot. Vélemény? Szerintetek melyik a jobb?[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
Helló!
Ehhez mit szóltok: Philips SHN2500???
Mennyire lehet jó, Ill. megéri-e az árát?? (Ha vennék mást akkor 6ezer a max.)
-Vagy inkább Koss The Plug (netán Spark Plug)???
Válaszokat előre is köszi!![ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Nem tudja valaki, hogy a sennheiser füleseknél, ha megbotjuk a kábelt, akkor melyik a jel és melyik a föld? Amikor vissza akarom forrasztani mindkét módon szól. Egyik csatornán piros és egy sárga vezeték van, másikon egy piros-zöld és egy zöld.
Thx -
brumesz
aktív tag
sziasztok,némi segítség kéne
vettem egy jbl reference 220 fülest,de nekem nem kényelmes,ezért eladom.a kialakítást szeretem(agybadugós),votl egy cx300am anno,az kényelmes volt.
most új fülest vennék,és az lenne a kérdésem,hogy ezek közül melyik válasszam szerintetek?
-Sennheiser CX400
-AKG 324P
-Sennheiser CX500
eléggé hasonló árban tudnám őket megvenni
előre is köszönöm!ui.
eladó a JBL
[link][ Szerkesztve ]
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
törölt tag
sziasztok
neckband fülest keresek, de ahogy látom nem túl nagy a felhozatal. egyet találtam sennheiser pmx 70 sport néven... van alternatíva max ilyen árban (6k), vagy rendeljem meg ezt?
-
vante
aktív tag
Sziasztok
Gondolom nem lehet "megtört" füllhallgatót javítani sehol, pedig Sony MDR-ED31LP -ért fáj a szívem, valahol megtört a vezeték, és csak akkor hallani mindkét oldalon, ha bűvészkedek a vezetékkel, mintha rádiót fognék, tekerem jobbra-balra ebay-ről rendelnék én (legfőképpen angol), de csak németen találtam, ott meg nem értettem semmit.
-
-
Macilaci457
őstag
Nem bonyolult a javítás, de ha végképp semmilyen tapasztalatod/lehetőséged nincsen megcsinálni magadnak, akkor 2 lehetőség még mindig marad:
-megkérsz ismerőst
-keresel egy olyan öreg rádiós szakit, aki mindenféle magnót, stb-t javít, pár sörért biztos megcsinálja neked.Vezetékre és csatlakozóra akkor is szükséged lesz. Viszont csinálhatsz akkor már jó kis moddolt kábelt, ha nem is ezüstözött vetetékből, de valami csinos jack dugóval. :-)
pl.:
-
BloodRay
veterán
válasz Macilaci457 #5121 üzenetére
Ez a kábel és jack nem néz ki rosszul...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
MarioAna
senior tag
válasz MarioAna #5101 üzenetére
Még most se kaptam meg a fülest, sőt a csávó se msn-en, sem email-ben nem válaszol, most írtam neki egy sms-t, ha erre se válaszol és holnapra nem jön meg a füles akkor fogyasztóvédelem lesz, az biztos, mert engem ne b....on át senki . Továbbá ha kapna logouton egy címlapos "reklámot" a boltja, (persze nem sértegető, anyázó stílusban, hanem szépen megfogalmazva, hogy messziről kerüljék el őt) akkor azt vajon törölnék a moderátorok, ez a szabály ellen vét valamiben ?
Teljesen ki vagyok akadva, hogy lehet ilyen embernek egyáltalán boltja
mod: Egyébként itt PH!-n is üzletel a tag, egyenlőre nem árulom el kicsoda, (mert hátha valami nagyon fontos!!! dolga akadt, hogy azért nem ér rá semmire) és itt is elég furcsa stílusban üzletel(t)...[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz MarioAna #5123 üzenetére
Ide írj inkább:
Jelentsd a csalókat és az üzletrontókat az apróhirdetéseknél!
vagy
Akikkel jó vigyázni üzletelés során!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
MarioAna
senior tag
válasz BloodRay #5124 üzenetére
Megjött a válasz, a szokásos birka stílusban, hogy ne zaklassam őt, a csere folyamatban van, egy hetet ígért, abban még benne van...OK, de sztem alapvető lenne, hogy informál a folyamatról, vagy ha nem legalább válaszol a kérdés(ek)re . Na mind1, nem tok más csinálni, csak várok, még 2-3 napot, azt mondta lesz csere. (ajánlom is hogy legyen)
a linkekre: oda is írok majd, ha mégse lesz korrekt a csere...[ Szerkesztve ]
-
HOLU
csendes tag
Sziasztok!
Pót-készlet szilikon-dugót keresek BOSE fülhallgatóhoz. Szerintetek hol van rá esélyem? Ilyen lenne:
http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/headphones/audio_headphones/accessories/ie_headphones_tipkit_acc.jsp
Az is jó lenne, ha valakinek lenne eladó, igaziból csak a legkisebb méret, a fehér lenne fontos.
Köszi,
Holu -
vante
aktív tag
válasz Macilaci457 #5121 üzenetére
Sajnos egyikkel se rendelkezem, így ezek a lehetőségek kilőve.
Egyébként fülbe dugható (in-ear) típusoknál melyik felelne meg technikai jellemzőkre, hangzásra a a klasszikus MDR-ED31LP-nek? Talán a Sony MDR-EX71SL?
-
törölt tag
válasz #56573440 #5118 üzenetére
megvettem, nekem iszonyat tetszik, jól szól nagyon, bár nem sok márkásabb, drágább cucc volt a kezeim között, mondhatni az 1-2k-s cuccok után ez volt az első ilyen, de nem bántam meg hogy beruháztam...korrekt magasak, jó basszusok, viszont nagyobb hangerőnél kicsit csökken a mély dinamikája, és a magas túlsúlyos lesz, alacsonyabban viszont szép hangja van. bár lehet hogy a lejátszó is benne van a "hibában" igyekszek majd mással is kipróbálni
-
BloodRay
veterán
válasz Mr. Teddy #5130 üzenetére
Amcsi rokonaink itt voltak a nyáron, a srác ilyet használt az iPodjához.
Kicsit meghallgattam, tényleg elég korrekt hangja volt, de enyémhez képest nem éreztem egetverő különbséget. Hosszabb teszteléssel lehetett volna megmondani mennyire és miben jobb esetleg."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dragonfx
veterán
Ezek a mostani agybadugosok közül 5-6e környékén melyika legjobb választás?
philips cumoi milyenek?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
Ha azért nem regisztráltál eddig, mert tartasz, idegenkedsz tőle, akkor ne tedd, én is rendelgetek az ebay-ről legnagyobb megelégedésemre, nem ördöngősség és nem is harap
Ha viszont azért mert lusta vagy rászánni az az 5 percet mig beregisztrálsz inkább mászkálsz boltba azon nem tudok segíteni[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz #34784256 #5138 üzenetére
Az ebay korrekt,csak a postával van gond.
Általában meg is jönnek a dolgok,múltkor viszont Hong Kongból rendeltem egy frankó Bluetoothos egeret,és szőrén szálán eltűnt,se a postán se a vámhivatalban nincs.
A feladó bizonyította,hogy ő feladta,valahogy a vám és a posta és köztem elpárolgott.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz dragonfx #5143 üzenetére
Sennheiser MX660, vagy MX760. Előbbi 5500, utóbbi egy ezressel drágább, de szerintem ugyanaz a fülhallgató, csak más a kábel rajta.
Persze ha amiatt akarsz venni agybadugósat, hogy villamoson kiszűrje a külső zajokat, vagy ilyesmi, akkor lehet nézni így 6 rugó környékén egyet, bár nem tudom milyet, ebben az árban én nem nagyon találtam normálisat, abban a kategóriában szerintem a sennheiser cx300-as van legalul, amit legolcsóbban 8k-ért láttam. Természetesen ezek mind rendes bolti árak, én máshonnan nem próbálkoznék venni, mert hamisítják ezeket a füleseket, azt szerintem 90% hogy ami olcsóbb és új, az hamis. -
dragonfx
veterán
válasz Mr. Teddy #5144 üzenetére
oks köszke meggondolom átnézem.
Hát engem annyira nem zavar a külső zaj feljebb toloma hangot mondjuk nemártana kiszürni mert tényleg jobb ugy, de ha agyamba dugom nem teszi tönkre a fülem ..mégis ugy nagyon közvetlena hang, amugy is hagyományos pana van 4 éve csak ugye a kábel eddig bírta"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
rootkiller
őstag
Nem igaz több mint 2 hete rendeltem meg a Pioneer fülesemet, és még nem jött meg. Anyjuk kínját. Már gondolkoztam hogy veszek egy MX460at. Arról valaki valamit?
Artengo TR 990 Pro
-
dragonfx
veterán
válasz Mr. Teddy #5144 üzenetére
Erről mi a véleményed??
meg pár kérdés>>az agybadugos mitől szűri ki a külső zajokat??attól hogy szorula füldebe mint az állat?
mitől jobb a neodium hangszóró?
és hangkeltés jellemzőbe a dB mire utal?minél magasabbavyg kisebb a jobb?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz rootkiller #5149 üzenetére
danke vagyis olyan 110 körüli a jó
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest