Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
ASUS HS-101-ről mit gondoltok ?
-
kemcso
Ármester
válasz djdaniel #37803 üzenetére
Ennyiért inkább egy Maxell Metallics-ot. vagy kicsit drágábban a Sony MDR-EX50LP
-
Bavid
senior tag
Meelec black friday deal-je. Akinek a mikrofon is fontos mindenképp jó ajánlat.
-
contaxg
veterán
válasz monti0222w #37806 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
MP4 Nation:
Deal: UGOOS UG007B Quad Core Bluetooth Android 4.2 TV Stick $59.50
Deal: Brainwavz Beta Earphone Just $14.00 (Normal $28) - 2013 Edition
Deal: Brainwavz Beta Earphone with Mic & Remote Just $14.00 (Normal $33) - 2013 Edition
Deal: Brainwavz Beta Earphone Triple Pack Just $29.50 w/ Free Fedex
XMAS: Brainwavz Delta Twin Pack Just $39.50 w/ Free Fedex
XMAS: Ainol Captain 10.1" IPS Quad Core Android Tablet $189.50 w/ Christmas gift - 8GB memory card or Earphones & Stylus pen pack.
Coupon Deals (enter coupon code at shopping cart stage for discount):
$7.50 Off SoundMagic E10 Black Earphones - Code: XMASE105OFF
Coupon valid for only limited uses, expires when used up or end of day.$15 Off Topping TP30 Audio Amplifier - Code: XMASTP3010OFF
Coupon valid for only limited uses, expires when used up or end of day.More deals on their way!
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Nyíregyi találkozó. Természetesen jöhetnek a fülesek is, vagy bármi, amit meg lehet hallgatni.
-
maszekember
aktív tag
-
gelbelex
őstag
válasz maszekember #37812 üzenetére
Hm, az már valami.
A hasonló Q701 az egyik kedvenc fejesem, a DT880 után az jön majd.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Próbálgatom a Shure SE530-at és így elsőre azt gondolom, hogy teljesen felesleges mobiltelefonhoz ilyen fülhallgatót venni. Majd kiprószálom Note 3-mal is de a pl. G2 szerintem nem ideális hozzá.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Breaking news Pénteken ki tudom próbálni egy AK100-zal
-
-
maszekember
aktív tag
A gondolat megfogalmazódott ,aztán hogy ebből lesz-e valami...a választól függ.
Örülnék,ha segítenétek kicsit,in-ear közegben járatlan vagyok,az earbudok pedig elvéreznek a zajban,így nem tudok magamon segélni,pedig most kéne... Egy igazi allrounder,ami elkísér a motoros túrákon,de otthon is bármikor hallgathatom (nem akarok két fülit tartani,jobban szeretem a "mindenes" megoldásokat) .Tehát mondjuk 40-50k körül (ez még változhat,de inkább csak felfelé) mit tudok az agyamig dugni,ami:
-strapabíró, kábelcserélős (mint az IE8)
-jó hangizolációval bír (egyik említett felhasználási területen ez a legfontosabb)
-kiegyensúlyozott a karaktere,részletező,nem fárasztó hallgatni. Naturális vagy neutrális,rátok bízom.
-kényelmes hosszú távon is (tudom,ezt nehéz megítélni,de hátha olvastatok róla valamit,vagy tudtok személyes tapasztalattal szolgálni)csupa szem vagyok
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
raven12
senior tag
válasz maszekember #37824 üzenetére
Ezért a pénzért ha tényleg muszáj a cserélhető kábel (meg kell a jó izoláció), én azt mondanám, érdemes a custom-ök felé kacsintgatni (hacsak nem ellenzed nagyon, ebben az esetben viszont a kereteden kétszeresén belül se jut eszembe jó cserélhető kábeles universal a szempontjaidat figyelembe véve), első körben:
http://cleartunemonitors.com/ct-200/
Kicsit a kereteden túlmutat, de még mindig az egyik legolcsóbb custom.Szigorúan ljoker tesztjéből ajánlva!
Majd jönnek a többiek több ismerettel
[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz raven12 #37826 üzenetére
Egyébként hogy működnek ezek a custom fülesek,hogyan történik a "mintavétel"? Ha sehogy,miért "custom"?
Egyébként nekem a cserélhető kábel nem muszáj(ha nem lehet cserélni,akkor legyen elpusztíthatatlan) ,de azért képzeld el,hogy meddig bírhatja a madzag a bukó alatt. Ha csak egyszer nem sikerül lazára elrendeznem kabát alatt,fordul a nyakam,bukósisak leszorítja, szerintem simán ki is tépi a foglalatból. Ezért lenne jó,ha cserélhetném,mert egyébként maga a szerkezet meg pont a bukó miatt semmiféle külső hatásnak nincs kitéve (és direkt ki van alakítva két mélyedés a fülek környékén a headsetek meg tsaik miatt) .
[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz raven12 #37826 üzenetére
Egyébként nekem nagyon úgy tűnik,hogy a z EarSonics SM3 erős a mezőnyben,mivel a headfi-os leírás alapján tökéletesen megfelel a hangbeli követelményeknek,illetve a cable is cserélhető . Bár azért ez a szigorúan gyári módi a cserére elég borsos,60 dodó egy -minden bizonnyal- a gyártónak elfekvőben lévő készletéről származó kábelért.
-
törölt tag
válasz gelbelex #37823 üzenetére
Az 535 teljesen jól elvan az AK100-zal, szerintem az 530 is hasonló lesz.
kemcso: Ez attól is függ milyen mobilhoz veszed. Szerintem az N4-hez például már kicsit túl sok volt, nem tudta rendesen kihazsnálni a telefon.
maszekember: Elsőre ezeknek például az SE315 is megfelel, bár tudom, hogy mostanában eretnekség a topikban Shure-t ajánlani, ezért csak halkan jegyezem meg. Esetleg ha még felfelé mozdulsz el, akkor az UE900 is érdekes lehet, vagy az SE425, csak ezek már árban kicist többe keürlnek. Esetleg az UE900-at akciósan kifogva olyan 60-70 körül elég jó vételt leet csinálni. Bár a kialakítása miatt bukósisak alá szerintem nem biztos, hogy kényelmes
-
mocsár
csendes tag
Bose -ék, ról valami vélemény?
-
mocsár
csendes tag
Na jövőhéten meghallgatom ezt a shure gyereket. 215-őt.
-
Ati1979
veterán
válasz kemcso #37819 üzenetére
Hát talán még azt igen. De jobbat már tényleg nem szerintem.
(#37818) contaxg
Az eddigi füles találkozók alapján ez a véleményem.
(#37823) gelbelex
Valójában nincs ennek akkora jelentősége. A head fi-n lehetett olyat olvasni, hogy az 535 meg az ak100 mennyire nem idális párosítás.
Aztán most megkérdezheted sheratan-t hogy ő erről mit mond...Ok lehet, hogy 1-2%-ot számít a hangminőségben, de az meg az a kategória, hogy nem veszed észre...
(#37824) maszekember
Szerintem shure se315. De azért hallgasd meg előtte.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Sose volt még telóhoz fülesem (a gyárin kívül). Szeretnék vásárolni 5000Ft-ig bedugósat. Az összefoglalóban szereplő [link] erről mi a vélemény? Vagy tudtok jobbat ebben az árkategóriában? Többet nem akarok rászánni ha ennyiért csak "sz*rt" lehet venni akkor se..
Köszi
-
slapec
tag
Sziasztok!
Ma reggel meghalt a Sennheiser CX 200 Street II fülesem (szobatársam macskája lehalászta az éjszaka az asztalomról és megrágcsálta ...). Nagyon meg voltam elégedve idáig vele, mert nagyon jól szólt azzal a stílusú zenével amit én hallgatok (hardstyle, hardcore. nagyon sok és kemény basszus).
A lényeg hogy gondoltam eddig is, hogy biztos lehet kevesebb pénzért ugyan ilyen hangminőségű fülhallgatót venni. Olvasgattam a hozzászólásokat, a Sony MDR-EX50 nekem tetszik, 4,290Ft-ért is láttam már. Mit gondoltok, jó választás lenne (nem mennék 5,000Ft fölé).
Köszi!
-
raven12
senior tag
válasz maszekember #37828 üzenetére
Jé, valóban, nekem nagyon nem tűnt annak, de már új verziója van az earsonics honlapján.
Engem az aggaszt, hogy egyik review-ban sincs szó az izolációról, vagy csak átsiklottam fölötte...
Amúgy custom: Audiológushoz kell elmenni ezzel a dologgal (azok általában hallókészülékekhez vesznek fülmintát), valakinek volt erről egy tök jó leírása meg ajánlása, hogy hol csinálták meg jól, ezt elküldöd postán, majd vársz jó sokat, és megkapod. Adni kell neki 4-5 napot, mire megszokod, de ha utána is rém kényelmetlen akkor sajnos új mintát kell venni, elküldeni a fülessel és újracsinálják, ez megint jó sok idő.
Amit még tudni kell a customről, hogy nem szabad összecsukni a fogaidat, mert akkor összenyomódik a hallójárat és nyomni fog a füles, mint a fene.
Tehát vannak áldozatok, amikre fel kell készülni, viszont tudtommal customök izolációját (bár ez nem szilikon) nem közelíti meg semmi.
Kábelből meg nem gyárit érdemes venni hozzá, ha van ebayen custom kábel ugyanolyan csatlakozással, általában olcsóbbak.
Amúgy nagy anti-Shure-os vagyok, ezért nem ajánlottam őket 315 kivételével hallottam mind, és a 425-öt ÉN(tehát személyes vélemény) semmiképp nem ajánlom. 535 meg megragadt a fejemben a jó review-ok miatt, de arról is az a személyes tapasztalatom hogy rendesen túlárazott.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #37840 üzenetére
Szerintem a Westone-nak csókolommal köszönhet a SE530, úgy hogy csak támogatni tudom a dolgot
-
Ati1979
veterán
válasz contaxg #37841 üzenetére
Tényleg jobb a westone. Nem tagadom.
De mondjuk az igazán fair összehasonlítás az lenne, ha ugyanarról a forrásról hallanánk.(Fülestali )
Amúgy az a baj, hogy csak a wR4-et hallottuk ami az 535 ellenfele.
Szívesen meghallgatnám ezeket az új szériás alacsonyabb árszegmensű westone-okat is. -
törölt tag
válasz Ati1979 #37842 üzenetére
Én akár a régi szériásokat is. Erről jut eszembe, hogy azok is vannak abban a boltban kiállitva, ahol a 3003, csak sosem jut elég időm az ilyesmire
Az mondjuk igaz, hogy a W4R technikailag jobb az 535-nél, de más hangkarakter, szóval ha valakinek nem jön be egy bizonyos hangzás, akkor megette a fene. Szerintem ilyen 100 ezer körül már igazából midnegy, hogy most +-10 ezer az ára valaminek. Illetve nem számit annyit, mint az adott ember számára ideális hangzás megkeresése. Nyilván alsó(bb) kategóriában óriási különbség az a +-10 is, de ilyen W4R meg 535, meg hasonlók szintjén már nem akkora tétel.
Amúgy tényleg fura, hogy mennyire nem esett itt szó a kisebb Westone fülesekről, soha nem is voltak ajánlva, pedig gyanithatóan azok sem rosszak azért. -
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #37842 üzenetére
Nagyon szívesen odaadom az 530at mert egyelore nem tudom mivel hasznalni
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #37843 üzenetére
Kérjük ezt a boltot Mo-n megnyitni!
Vicc, hogy itt a jobbfajta füleseket nem lehet itt egyáltalán meghallgatni. (értem én, hogy kis ország de akkor is)
Sajnos vaktában, meghallgatás nélkül kell, hogy az ember vásároljon.Nincs óriási különbség szerintem sem. Kicsit jobb a wr4, de igazából az 535 sem rossz.
Én biztos vagyok benne, hogy simán ajánlhatóak lennének. Csakhát soha senki nem hallota ezeket...
-
törölt tag
válasz Ati1979 #37845 üzenetére
Most néztem a honlapjukat, én úgy emlékeztem valamiért, hogy a W4R az ilyen 420-450 dollár körül mozgott, de most az UM Pro 30 (3 armatúrás) van 499-ért (MSRP), és a W40 pedig már 600+. Azért az nem olyan olcsó. Azt hittem, hogy az új generáció a régit váltja közvetlenül, nem pedig felárazzák az egész terméksort. Vagy a W4R csak azért volt olyan olcsó, mert kifutó volt?
Egyébként én nagyon szivesen megnyitnám azt a boltot otthon, csak szerintem elég hamar csődbe is mennék vele
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #37846 üzenetére
A wr4 olyan 450-500 USD volt a leárazásig. Amúgy a legelső ára valami 630 USD körül indult.
Egy pár hétig napig 300 USD (belátták hogy ez irreálisan alacsony) aztán 350 lett.
Igazából én is szeretném tudni, hogy történt e valami techológiai újítás... Vagy csak iphone kompatibilissé tették? Meg jobban néz ki egy kicsit? (bár ez megint relatív..)
Már a megnyitás pillantában biztos lenne a csőd.
-
törölt tag
válasz Ati1979 #37847 üzenetére
Igen, erre én is kiváncsi vagyok, hogy mi történt belül, van-e valami fejlődés, vagy csak kiadtak egy új generációt, hogy ismát lehessen 600+ az ára. Viszont az az érdekesség igy, hogy akkor az 535 az nem a W40-nel versenyez, hanem elvileg az UM Pro 30-cal. Most ez utóbbi nem tudom hol van a W4R-hez képest például.
Egyébként az iphone kompatibilitást egyszerűen el lehetett volna intézni, elég lett volna lecserélni a kábelt, vagy kiadni hozzá egy távirányitósat. -
Ati1979
veterán
válasz #16820480 #37848 üzenetére
Szerintem az lesz amit te mondasz. Ha lett volna valami fejlősés akkor azt serényen hangoztatnák!
Egy pár hónapon belül szereintem 500 USD lesz az ára... Csak megvárják, amíg a várakozni nem vágyók bevásárolnak belőle.
Igen azt a fülest én is meghallgatnám.Igazából ez az iphone kompatibilitás az egy vicc. Érték csökkentő tényező.
Aki egy ilyet iphone-nal akar használni annak komolyan elgurult a gyógyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest