- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
krizmo_ #3552 üzenetére
Kérték páran a fórumon a kenyérhez tartozó receptet, gondoltam leírom ide.
Hozzávalók:
500 g Garat KBL 100 vagy AGUGIARO többgabonás liszt vagy bármilyen sima BL80-as liszt, ezekkel már mind próbáltam, és mindegyik hasonlóan jó.
300 ml víz
200g 100%-os hidratáltságú (all in one) kovász
9 g sóElkészítés:
A lisztet vízzel összedagasztattam, ezt 30 perc autolízis követte, majd hozzáadtam a kovászt és a legvégén a sót.
A tésztát egy tálba tettem, amit kb. 1 evőkanál olajjal kikentem, 30 perc elteltével lamináltam és rászórtam egy marék összeaprított olajos asztalt paradicsomot, és ugyanennyi lenmagot, aztán 30 percenként volt 2 szirom hajtogatás, és a végén coil.
Megformáztam, konyharuhával kibélelt, kilisztezett szakajtóba tettem(amihez kukoricalisztet használtam) és kb. 2 órán át kelesztetem, (a sütőt előmelegítettem 30 fokra és ott kelesztettem, és a hajtogatások között is végig ott volt). Ami az alja jelenleg az lesz a majd teteje. Miután megkelt sütőpapírra borítom, bevágom és egyből mehet a 250 fokra előmelegített sütőbe (én sütőkövön szoktam sütni, de a tepsi is alkalmas rá.)
10 percig sütöttem 250 fokon, majd levittem 230 fokra, és további 35 percig sütöttem. Egy kis tál vizet is tettem be mellé.Ebből a mennyiségből egy 830 grammos kenyér sült ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest