- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Az teljesen jó ár tengeri herkentyűért. Lazac is 5-6e ft-tól kezdődik akciósan
Múltkor beszélgettem Barcelonában élő ismerőssel és náluk annyi az alapáraLidl-ben melyik kenyeret kóstoltad?
Rozsos kovászos cipót szoktam néha és az nagyon ízlik. Szerintetek ez full kovász? -
válasz
attiati #11383 üzenetére
Erről jut eszembe: a múlt héten jártam a horvátoknál, mert ott szoktam venni a polipot/tintahalat/hasonlókat (elég gyakran esszük), hiszen kb. félár és lehet mindig kapni. Most épp a Lidl-ben volt akció, oda mentem és a péksüteményesnél van egy külön részük, a helyi tradíciók szerint készült kenyereknek. Nem vagyok híve a hasonlítgatásnak, de most meg kell tennem, mert ilyen finom boltban vehető kenyeret még soha nem ettünk, mit, amiket onnan válogattam. Volt vagy 10 féle. Aki arra jár próbálja bátran.
Egyébként, hogy az itthoniról is szóljak jót, nálunk Pécsen az egyikben megjelent a kimérős tenger gyümölcsei mélyhűtő. Zacskóba tudod rakni amennyi kell. Ma pont a legolcsóbból főztem (2 féle kagyló, rákok vegyesen) és azt kell mondjam, hogy jó minőség. 390Ft/10dkg. Fél kilót vettem, így minden egyébbel együtt összedobtam kb. 5 személyre való tenger gyümölcsei spagettit kb. 3000 forintból.
Elnézést a hosszabb lamentálásért. Off-ba is teszem.
-
fradi81
veterán
válasz
Beni2360 #11396 üzenetére
Nincs hátránya a dagasztás kihagyásának, semmi, csak vajas/tojásos tésztákat rakom a gépbe. Este kezdtem el a kefíres próbát. De más is próbálta épp tegnap rakott fel képet milyen kenyér lett belőle, és az ugye még egy új kovász.
-
válasz
attiati #11383 üzenetére
Mindenféle kovászos pékárút sütögetünk.
A bolti kovászos kenyér (lidl, spar) és a házi között nagy a különbség minőségben?
A vadkovászos termékeket érdemes keresni, azok igazi kovászból vannak.Elég melósnak tűnik otthon.
Ahogy írták is, csak az elején tűnik annak, de ha kialakul a rutin, akkor már jóval egyszerűbb.Nem is értem, hogy ezt ipari mennyiségben hogyan állítják elő a lidl-ben:
Szabi pék is elég nagy mennyiséget állít elő, persze nem egyedül.#11385 fradi81
Pékségektől is be lehet szerezni kovász, pl. Szabi pék is nagyon szívesen ad. Én is sok adtam már néhány embernek.#11387 attiati
és vajon van olyan kenyérbolt, ahol 100% kovásszal készül?
Van bizony.Kovásztérkép. Időnként előfordul, hogy kerülnek fel olyan pékségek is, amelyek nem kovásszal dolgoznak, de jelentés után lekerülnek.
#11388 Keef_Lee
De itt sok előzmény van erről. Nézd meg krizmo kisasszony képeit!🤗
-
fradi81
veterán
válasz
fradi81 #11384 üzenetére
Egyébként aki kovászt nevelne de egyszerűbben akarná megoldani etetgetések nélkül, van egyszerűbb módja is.
-
fradi81
veterán
válasz
attiati #11383 üzenetére
Igen szoktunk, ha már van kovász és kialakult a rutin, akkor nem vészes a dolog, nincs vele sok munka, csak előre kell tervezni. De idáig el kell jutni, ki kell tapasztalni így a türelmetlenebb embereknél ez nem működik. A zacskós bolti kovászos kenyerek nem igazi kovászosak, élesztővel készülnek. Minden élesztős receptet át lehet alakítani kovászossá.
-
attiati
veterán
Készít valaki otthon kovászos kenyeret?
A bolti kovászos kenyér (lidl, spar) és a házi között nagy a különbség minőségben?
Elég melósnak tűnik otthon.
Nem is értem, hogy ezt ipari mennyiségben hogyan állítják elő a lidl-ben:
[Péksuli Szabival: kovászolt kenyér pofonegyszerűen | Mindmegette.hu] -
tboj
aktív tag
Van egy kolbásszal töltött dagadóm a fagyasztóban, amit ma terveztem megsütni, de elfelejtettem este kivenni, hogy kiolvadjon. Berakhatom olvasztás nélkül egyből a sütőbe? Mivel úgy is egyben szeretném megsütni, így szerintem nem kellene, hogy ez problémát okozzon, max. megnő a sütési idő egy kicsit. Jól gondolom? Csinált már valaki ilyet?
Ha számít, akkor egyébként úgy szoktam sütni, hogy beteszem egy lefedett jénaiba, alá kis olajjal és vízzel 180 fokra kb. 1 órára, után pedig fedetlenül pirítom még 200 fokon időnként megforgatva, amíg szép színe lesz.
-
totron
addikt
Lehet, hogy így sosem lesz KitchenAided. Mi van, ha téged előbb ravataloznak? Ezt az elődöktől örökölt, szocreál hiánygazdaságra szabott - és abba belaragadt - felfogást szerintem engedje el mindenki, aki szenved benne, nincs már fal, teljesülhetnek a vágyak. Add el - vagy ne, ha nem kell az ára az újba, de olybá tűnik felesleges kivárásra játszani.
(#11310) HUTCHDB, íz, mint mellékíz vagy pont hogy a zsír hiánya? Mivel bonyibb az előkészítés?
Igényesebb zománcozott serpenyő nem olcsóért kiszolgál. Szép, meg jó, eleve öntöttvas, legjobb megoldás indukciósra, s a vasbevitel sem lesz túl magas a mindennapok során. [link]
Sajátmárkás hangzatosságok zsákutca és támogatása a szemétiparnak, meg az önkárosításnak is.Vasserpenyő is elnyűhetetlen, ahogy a rozsdamentes acél is rendelkezésre áll - indukciós verzióban is kaphatók.
(#11370) fradi81, <3 puhadisznó <3
-
fradi81
veterán
Nálam is szendvicskenyér sült(kovászos vajas), puha mint a disznó
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Duplafalú, tejforralós edényt keresek nagyimnak. 1.8-2 literest keresek. Van tipp hogy hol tudnék ilyet szerezni?
-
Beni2360
félisten
válasz
Essejó #11365 üzenetére
Úgy szoktam, én sem szeretem, de nem tudom miért lett a vége ilyen.
kalcirecept.hu - Gyerünk a konyhába!
Valami nem 100-s az Androidban, most is csak így engedte. -
Beni2360
félisten
válasz
ANDROID??? #11362 üzenetére
Na lassan fel kell avatnom az új Pennys palacsinta sütöm. Nagy masszív darab.
-
Beni2360
félisten
válasz
fradi81 #11359 üzenetére
Egy db kettőnknek vacsi és 1db reggelire. 4 db marad 2 megy a fagyiba tartaléknak. Olyan 18dkg/db lett.
Simán elég a bl55 csak a kidolgozás legyen jó. Tudod én Gábor a házipék függő vagyok.
https://youtu.be/_76NFtmdygY?si=L_Tc4NRNEl0kxv4v
Habár ez a Tk recept Kálcitól van, mivel nem nagyon foglalkozik diétát receptekkel. De van egy általános tk kelt receptje. https://youtu.be/c0f7k7CL2jk -
totron
addikt
válasz
ANDROID??? #11330 üzenetére
Ellenajánlatom az Öntöttvas Unlimited.
-
Beni2360
félisten
Na ma egy kis 100%- tk szendvics vekniket sütöttem.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, hogy ki milyen Káposzta gyalut ajánl amin esetleg van tök gyalu rész is?
Előre is köszi a válaszokat -
Essejó
veterán
válasz
attiati #11351 üzenetére
Van. Én ez alapján állnék neki.
-
válasz
attiati #11351 üzenetére
Én tuti elugranék valami ázsiai boltba s ott nézném végig a kínálatot, melyikben mi van, aztán választanék egyet. Vagy körbenézhetsz itt is, ha jól látom, a termékeknél írnak összetevőket is, ebben pl nem látok mesterséges dolgokat.
Szeretjük, de boltból nem tudom melyik a jó, mert van szerencsénk házihoz hozzájutni. Az időnként Lidlben kaphatóról hallottam, hogy nem igazán nyerő, mert édeskés, de ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. -
-
Essejó
veterán
válasz
Donki Hóte #11348 üzenetére
Látom nem érted az iróniát. Én pontosan tudom, hogy mi a C vitamin. Sőt elárulom, hogy még az E162 sem riaszt el.
Meg még sok másik sem.
Viszont a Pácsó-t tartalmazó élelmiszerek elgondolkoztatnak, de azért azt is megeszem. -
-
válasz
krizmo_ #11341 üzenetére
Köszi! Sokat segítettél és lebeszéltél az emelőkarosról.
Ebben az esetben az Artisan Prémium éri meg legjobban (legalábbis nekem), mert van hozzá egy 4,8 és egy 3 literes keverőtál. A nagyobban kb. 2 kiló tésztát lehet kikeverni szerintem normálisan, a kisebb tálban meg a kicsi adagokat.
Legalábbis a leírás szerint ezek a max. kapacitások:
A robotgéppel egy adagban feldolgozható maximális mennyiségek:
1 kg fehér liszt
800 dkg teljes kiörlésű liszt
12 tojásfehérje
1 liter felvert krém
2,7 kg sütemény tészta
1,5 kg tört burgonya
108 db aprósüteményAzt mondjuk értem, hogy 1 kiló lisztből kb. 2 kiló tészta lesz, ezért írtam fent, de a 2,7 kg sütemény tészta ennek fényében nem értelmezhető számomra.
Bugizozi: KA-ból nekem a fenti érné meg. Ez biztos kikeveri a pizzatésztát 1 kiló lisztből. És jó is lesz.
A Boch Mum5-nek van olyan változata, ami csak a 3 keverőszárat tartalmazza. Ezeket nagyon le szokták akciózni időnként. Ez viszont csak max. 700 gramm lisztből tud dolgozni (a leírása szerint max. 500 g) és a pizzatészta magas hidróval készül egy 10 percig biztos.
Az általad betett alsó kép a kérdezett 4,3-mas KA. Ennek ezek a mennyiségei:
Általános célú liszt 875 g
Teljes kiőrlésű búzaliszt 625 g
Pitetészta 500 g
Tojásfehérje 12 tojás (közepes)
Tejszín 1 l
Kenyértészta (puha kelt tészta = 55%-os felszívódási arány) 1,7 kg
Tört burgonya 1,1 kg
Aprósütemény (normál 5,1 cm-es sütemény)81 db (6 3/4 tucat)Ez csak 2 év garis a nagyobb gépek 5 évével szemben.
-
bugizozi
őstag
válasz
fradi81 #11336 üzenetére
Az a célom, hogy a gép amit veszek könnyedén tudjon akár 1 kg lisztből (~1,65 kg tészta = ~ 8 buci) pizzát dagasztani. (most ezt egy kenyérsütő géppel csinálom 2 részletben
)
Ance: Úgy értettem, hogy ha veszek egy gépet, nekem csak ez a három keverőszár kell, nem kell turmix, húsdaráló stb. Ha kell max veszek hozzá, de magamat ismerve fölösleges, most sincs itthon külön gép. (netes kép, fogalmam sincs milyen ez a gép, csak a kiegészítők miatt tettem be)
krizmo_: az is egy jó megközelítés, csak rá kéne szánnia magát az embernek
Hú neked jó nagy van
A legkisebb KA (4,3L , 275W) megbírkózna vajon az 1,6kg tésztával, vagy inkább a nagyobb (4,8 L , 300W)?
-
attiati
veterán
Kimchi -ben otthon van valaki?
Első körben venni szeretnék, mert időigényes elkészíteni.
Nagyon sokféle változatban kapható.Ismertek valami bevált terméket?
Kizárólag természetes összetevőkkel. -
válasz
bugizozi #11335 üzenetére
Eddig akármit vettünk az Aldiban/Lidlben az szinte mindig csalódás volt.
Nálam ez a gép egy életre szóló döntés volt, nem szeretnék hónapok/évek múlva ismét keresgélni, és ha úgy adódna szenvedni egy vacakkal.
Kár hogy nem lehet kamatmentes részletre venni, úgy nem fájna annyira kiadni érte ennyi pénzt
Minden hónapban tegyél félere annyit, amennyi a törlesztő lenne, és ha összejön megtudod venni a gépet.#11334 ANDROID???
Nagyon szívesen!#11340 ANDROID???
Mintha megnyomódott volna. -
Nekünk a 6,9 literes Artisan van, de már lehet kisebbet vennék, mert süteményekhez nem tudom használni.
5 tojásos tésztával nem tud mit kezdeni, pedig elvileg mennie kellene. Kenyértésztából kb. 3 kg az amit még nem teker fel, de ez ismert jelenség. A húsdaráló adaptert pedig imádom, mindenféle húst pikk-pakk ledarál.
-
ANDROID???
addikt
Nem. Lesz itt együtt élés.
-
válasz
krizmo_ #11333 üzenetére
A legkisebb Artisan emelőkaros nekem bőven elég lenne. Kb. 1,5 kiló tésztát szoktam csinálni max. A sima artisanok ezt még nem tudják, az emelőkarosak már bőven.
Bugizozi: Vitatkoznék, mert eléggé sok “limlom” van hozzá: tartozékok
Persze kész anyagi csőd a megvételük. Egyébként hasznosak, ha egyszer hozzászoksz, hogy nem mindenre külön gépet veszel. Én szeretem őket.
Fradi81: Azt lehet, de egy 70% feletti víztartalmú, nagy mennyiségű pizza tészta már nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy kéne. -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
bugizozi #11335 üzenetére
En meg a Kenwood KMix-szel szemezgetek. Az "csak" 100-110e nem 180-2xx. Amazonon neha lemegy 200-220 eur kornyekere. Itthon is volt 80e-ert egy-ket eve Auchanban.
Annyi a hatranya, hogy amikor megneztuk a parommal, akkor kiderult, hogy majd nem tarthatom a pulton, amikor nincs hasznalatban csak a kamraban
A KitchenAid maradhat a pulton is. -
bugizozi
őstag
válasz
krizmo_ #11333 üzenetére
Régóta őrlődöm én is milyen robotgépet kellene venni
Egyrészről azon gondolkodom h jó nekem a 40e aldi/lidl, az se lehet rossz, 3 év gari, egyszer úgyis elromlik másrészről meg ezt 10-20 évre veszi az ember jo eséllyel, akkor legyen normális, ha másmilyet vennék úgyis azon sopánkodnék h a KA milyen jó lett volna(meg nem kell nekem húsdaráló, turmix stb úgyse használnám, a KA meg egyszerű, letisztult, nincs hozzá semmi limlom)
Kár hogy nem lehet kamatmentes részletre venni, úgy nem fájna annyira kiadni érte ennyi pénzt -
Mivel régóta szeretnék egy Kitchen Aid-et
Melyiket szeretnéd?Küldjem vissza, vagy használjam és annyi?
Én visszaküldeném, engem nagyon zavarna, sok évig kellene így együtt élni vele. Előfordulhat, hogy hamarabb megadja magát így.Van akinek unlimited van, esetleg meg tudja nézni, hog neki is olyan az oldal él (nem kerek teljesen)?
Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem ilyennek kellene lennie. -
ANDROID???
addikt
Nyilván átnéztem rögtön kicaomagolás után. Nem látszik rajta külsérelmi nyom, inkább a gyártási hibára tippelek. Bár fene tudja. Amennyiben ez nem fog hátrányt okozni,, gondolok itt olyanra, hogy az anyag elkezd leválni emiatt vagy ilyesmi, és csak szemre zavaró akkor nem fogok vele foglalkozni. Viszont, ha okozhat hátrányt az esztétikán kívül, akkor cseréltetem.
Van akinek unlimited van, esetleg meg tudja nézni, hog neki is olyan az oldal él (nem kerek teljesen)? -
Zaji
őstag
válasz
ANDROID??? #11330 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy tudsz e együtt élni ezzel.
-
ANDROID???
addikt
Tefal Unlimited palacsintasütő oldala el van deformálódva, nem köríves a másik oldalához képest. Gondolom gyártási hibás a termék, vagy ez normális ettől?
Küldjem vissza, vagy használjam és annyi? -
válasz
Nikaré #11321 üzenetére
Én Bosch MUM 5-öt használok már évek óta (kb. 10 éve). Dagasztás, keverés, habverés, zöldségszeletelés, sajtreszelés stb. Egyedül a húsdaráló feltét nincs meg sajnos, de azt is használnám hozzá tuti.
Mivel régóta szeretnék egy Kitchen Aid-et, de az csak akkor jöhet, ha ez tönkremegy, gyepálom rendesen az utóbbi pár évben. Pl. max. 500 gramm liszttel lehet tésztát dagasztani benne, én általában 800 grammal teszem és hasonlók. Bírja a dög, nem megy tönkre, szóval ezek után ajánlom az ár/érték aránya miatt. Ha pénz nem számít, akkor Kitchen Aid.Tudom nem ezt kérdezted, de azért ajánlottam, mert az, hogy egy gép hány wattos nagyon nem számít. A Kitchen Aid Artisan pl. 300 wattos és erőben a Bosch-t megeszi reggelire. Teljesen más megoldás. Szóval az, hogy egy adott gép jó-e csak úgy lehet megválaszolni, hogy megmondod milyen.
-
Nikaré
őstag
válasz
Donki Hóte #11320 üzenetére
Ó a bánatba, javítottam írás közben és pont a lényeg kimaradt.
600 W -os dagasztó gép.
És még a watt is rosszul íródott.
Elnézést kérek! -
-
demars
addikt
válasz
freelancer68 #11315 üzenetére
Köszönöm!
Megrendeltem a Cukorbetegek nagy diétás könyve című könyvet. Jókat írtak róla, sok recept van benne és életmód tanácsadás. -
Nikaré
őstag
Srácok!
Nem tudom ezért kérdezem. Egyszerű konyhai felhasználásra 900W-os gép elég lehet? -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Kukta vásárlás előtt állok, ebben kérném a segítségeteket. 7l vagy nagyobb edényt szeretnék venni.
-
freelancer68
tag
-
demars
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy jó szakácskönyvet, recept gyűjteményt cukorbetegeknek?
Köszönöm! -
lumpy92
aktív tag
válasz
HUTCHDB #11310 üzenetére
Szia! IKEA serpenyők is jók és megfizethetők, érdemes kipróbálni.
Azért ha 1 hónapot bír egy akárnilyen serpenyő nálad, akkor lehet, hogy a használata sem megfelelően történik.
Fémmel SOHA nem nyúlhatsz bele, csak fa vagy műanyag/szilikon spatulát használj. Mosogatógépbe ne tedd (még akkor se, ha azt írja, hogy bírja). Mosogatásnál szivacs dörzsis fele szintén tabu. Ha kell, inkább áztasd.
A legolcsóbb, noname serpenyők is sokkal tovább bírják 1 hónapnál, ha ezekre figyelsz.
IKEA serpi, még szép is: link -
válasz
HUTCHDB #11310 üzenetére
Meguntuk mi is, nemesacélra cseréltük a teflonost, igaz én nem szinte nulla zsírral sütöm a dolgokat, szóval ez nektek nem pálya. Közösségi média platformokon szokott nekem ajánlani ilyen méhsejt mintázatú teflonos edényeket, ezek elvileg jóval tartósabbak, de hogy mennyire, s hogy megérik e az árukat, azt nem tudom.
Aldis szezonális kínálatban az a jó, hogy minden évben, akár többször is visszaköszönnek, szóval lehet lesz nemsokára megint.
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok, serpenyővel kapcsolatos lenne kérdésem, vagyis melyik ajánlott mindennapi, vagy inkább napi többszöri használatra?
Szinte nulla zsiradékkal sütök mindent, tojást, halat, csirkét, stb.
Elfogyott a türelmem abból a szempontból, hogy havonta kell lecserélném a 12-15e forintos Tefal serpenyőket, mert még azok is megadják magukat néhány hét után, nemhogy a többi no name termék.
Korábban az Aldi saját márkás CROFTON Titán-plazma serpenyöjét vettem, (ami talán még egy kicsit jobb is volt, mint az előbb említett francia márka) de az utóbbi időben már nem kapok, azt mondták az üzletben, szezonális áru.
Szóval tudnátok ajanlani nagyon tartós bevonatú 28 cm -és terméket esetleg? (Indukciós tűzhelyhez.)
Az airflayer nekem nem vált be, itt porosodik, nekem azzal macerás a sütés, (előkészülés) és az egész végtermék íz sem jön be. -
cucka
addikt
válasz
ph2012 #11304 üzenetére
Ugyanúgy kell ráccsal sütni, mint rács nélkül.
Ha rácsot használsz, két dolg fog történni:1. A hús alulról is kap forró levegőt, tehát minden oldalról meg fog pirulni. (Ugyanaz a gondolatmenet, mint mondjuk a grillcsirkénél)
2. A sütés során a roppant ízletes szaft, ami kifolyik a húsból, az a tepsi alján fog összegyűlni és jó eséllyel odaégni. Lentebb írták, hogy tegyél alá mondjuk krumplit/zöldséget, így köreted is lesz, és a szaft is hasznosul.
(Sütési időkre nyilván oda kell figyelni, amíg egy 1-2 kilós oldalas jól megsül, annyi idő alatt az alá rakott zöldségköret szénné fog égni) -
Nikaré
őstag
Srácok!
Tudtok ajánlani, zöldség aprítót/szeletelőt, ami stabil és biztonságosan használható.
Főleg levesekhez, esetleg salátákhoz kellene.
Nem szeretnék kísérletezni, tvshop meg hasonlóakkal. -
Essejó
veterán
válasz
ph2012 #11304 üzenetére
Ha már rácsos tepsi, akkor én ilyet használok.
A rántott húst panírozom és mindkét oldalát bespriccelem étolajjal, ha nincs spriccni akkor szilikon ecsettel húztam át régen.
A rács alá mehet a felszeletelt enyhén olajozott fűszeres krumpli vagy zöldség köret, esetleg, mindkettő.
Hőfokot nem tudok mondani, mert 1 kb 20 éves Mora gáztűzhely van itt az albiban. Bekapcsolom a sütőt full hőfokon, berakom a tepsit és kb 5 perc után leveszem középállásra a hőt. -
Beni2360
félisten
válasz
Nikaré #11300 üzenetére
Mit nem szeretsz benne?
Adott a kifli mint a gunánál, van a vaníliás sodó tojás sárgával és leöntve össze forgatva a tálban majd a habbá vert fehérjében sárgabarack lekvárt óvatosan keverve és a kifli tetejére kenni. Majd a sutőben enyhe pirított szinig sütni. Kihűlés után lehet kockákra vágni és kiszedni.
UI: mazsola ízlés szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nők, nőügyek (18+)
- Hobby elektronika
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest