Hirdetés
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Új konyha épül, szépül. Elsô serpenyôket is be kell szereznünk, most egy leharcolt noname teflon bevonatos van, de már “pupos” csak a közepe ér le, eldeformálódott. Gáztûzhely lesz - ezen még dolgoznak a szakemberek, ki kell építeni stb - ,de egyelôre egy IKEA-s indukciós fôzôlap van.
Tefal a best buy? IKEA? Valami más márka? Rántotta, tükörtojás stb. alap mindennapi dolgokhoz, illetve lehetôleg fedôvel egy magasabb falu amiben ragut, szószos ételeket csinálnánk.
Ki mire esküszik?
Elôre is köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, ajánlást serpenyô témában! Látom értelmét a Tefal Ingenio-nak, ilyet biztosan beszerzünk!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem szokványos dologra készülök, pénteken kell sütnöm fényes hamburger bucit, DE! óriásit! 30-40cm átmérőjűt szeretnék. (Hamburger torta lesz = óriás burger)
Tud nekem valaki ajánlani receptet? Meg tudom én ezt csinálni péntek délelőtt?
Előre is köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Gondoltam megosztom veletek,
Elsőre tökéletes lett az óriás hamburger buci amit készítettem! (Alul pedig a kész mű)
-
KD6-3.7
őstag
Nem tudom pontosan melyik topicba illik, de ti mivel kentétek le a fa munkapultot?
[link] ez jól hangzik! Valaki használta már? IKEA-s az nem elérhető, ahogy olvasom az inkább csak sima olaj és napok mire beszívódik stb. nem túl bíztató! -
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
válasz Mr.Csizmás #11044 üzenetére
Nekem ez bevált! Krumplit pikk-pakk, répa, ubi stb. mindenhez is jó!
Van recés pengés, ugyan ez a kialakítás, de nekem az akadós. -
KD6-3.7
őstag
Árkád Interspar-ban láttam, ott a rozsdamentes acél serpenyő 8000Ft
-
KD6-3.7
őstag
Vákuumfóliázó gépből ti milyet használtok?
vagy ez inkább háztartási gépek topicba való kérdés? -
KD6-3.7
őstag
Készült itthon kovászos kenyér. Teljes kiőrlésű rozslisztes. Elsőre jól sikerült. Ízre jó, kérge ropogós, nem is túl tömör.
Rozskovászunk van bőven, az lett nevelgetve, hogyan érdemes a hűtőben tartani? Saját tapasztalata valakinek? Saját, kipróbált receptet is szívesen fogad a kedves barátnőm![ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Kösz mindenkinek a tippet, linket, tanácsot kovásszal kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5 Pro teszt
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest