- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Kösz mindenkinek a tippet, linket, tanácsot kovásszal kapcsolatban!
-
KD6-3.7
őstag
Készült itthon kovászos kenyér. Teljes kiőrlésű rozslisztes. Elsőre jól sikerült. Ízre jó, kérge ropogós, nem is túl tömör.
Rozskovászunk van bőven, az lett nevelgetve, hogyan érdemes a hűtőben tartani? Saját tapasztalata valakinek? Saját, kipróbált receptet is szívesen fogad a kedves barátnőm! -
KD6-3.7
őstag
Vákuumfóliázó gépből ti milyet használtok?
vagy ez inkább háztartási gépek topicba való kérdés? -
KD6-3.7
őstag
Árkád Interspar-ban láttam, ott a rozsdamentes acél serpenyő 8000Ft
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11044 üzenetére
Nekem ez bevált! Krumplit pikk-pakk, répa, ubi stb. mindenhez is jó!
Van recés pengés, ugyan ez a kialakítás, de nekem az akadós. -
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Nem tudom pontosan melyik topicba illik, de ti mivel kentétek le a fa munkapultot?
[link] ez jól hangzik! Valaki használta már? IKEA-s az nem elérhető, ahogy olvasom az inkább csak sima olaj és napok mire beszívódik stb. nem túl bíztató! -
KD6-3.7
őstag
Gondoltam megosztom veletek,
Elsőre tökéletes lett az óriás hamburger buci amit készítettem!(Alul pedig a kész mű)
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem szokványos dologra készülök, pénteken kell sütnöm fényes hamburger bucit, DE! óriásit! 30-40cm átmérőjűt szeretnék. (Hamburger torta lesz = óriás burger)
Tud nekem valaki ajánlani receptet? Meg tudom én ezt csinálni péntek délelőtt?
Előre is köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, ajánlást serpenyô témában!
Látom értelmét a Tefal Ingenio-nak, ilyet biztosan beszerzünk!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Új konyha épül, szépül. Elsô serpenyôket is be kell szereznünk, most egy leharcolt noname teflon bevonatos van, de már “pupos” csak a közepe ér le, eldeformálódott. Gáztûzhely lesz - ezen még dolgoznak a szakemberek, ki kell építeni stb - ,de egyelôre egy IKEA-s indukciós fôzôlap van.
Tefal a best buy? IKEA? Valami más márka? Rántotta, tükörtojás stb. alap mindennapi dolgokhoz, illetve lehetôleg fedôvel egy magasabb falu amiben ragut, szószos ételeket csinálnánk.
Ki mire esküszik?
Elôre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest