Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Szerintem az egyik legfontosabb a tálaló serpenyő. Lehet öntöttvas, de egyszerűbb egy öntött vagy kovácsolt, védőréteges alumínium. Nagy méretű legyen és sütőbe tehető. Szuper dolgokat lehet benne főzni hosszan, szép lassan. Én mostanában gyakran használom, pénteken megcsinálom a hétvégi kaját, mert hétvégén nincs rá idő. Akár otthon is lehet hagyni amíg készül a sütőben 150-160 fokon. Pár javaslat (lehet máshol olcsóbb, azt nem néztem):
A Tefalban a felületvédelem adja az árkülönbséget. Szerintem az Unlimited nagyon jó minőségű. A mall.hu-n gyakran van akcióban. Az ingenio levehető nyéllel szuper praktikus, mert kis helyen elfér és mehet a sütőbe. Mióta megvan nem nagyon használunk mást. Itt egy gyűjtés: [link]
A további edényeket a főzési szokások határozzák meg. Ha kell speckó, akkor mondd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bittorrent topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
krizmo_