-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
Más is észre vette hogy a frissités ota olyan tompák lettek a hangok nem olyan tiszta...elöször azt hittem a hangkártya állt vissza alapra
-
GEIL
addikt
Köszi előre is a részletes segítséget....este géphez jutok és kipróbálok minden lehetőséget.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
orc88
őstag
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
orc88
őstag
Próbáljuk meg kideríteni mi a probléma.
a) Próbálj meg bejelentkezni itt.
Ha itt a PS-t választod akkor a PS accountod adataid add meg és át kell, hogy irányítson egy másik oldalra. Ha itt sem tudsz belépni a PS fiókodba akkor kérj új jelszót a PS fiókhoz és próbáld újra.
Ha nem jársz sikerrel, akkor:
b) Lépj be az üres PC-s EPIC accodba amihez hozzá akarod kötni a PS-t, majd:Itt szintén meg kell adnod a PS fiókod adatait. Ha minden oké akkor rákérdez, hogy biztosan hozzá akarod-e kötni, ha nem akkor valami ilyesmi képet kell, hogy láss:
Írd meg, hogy melyik esetben mi lett az eredmény.
-
GEIL
addikt
válasz markknight #3193 üzenetére
Sajnos nem vagyok képben még teljesen Fortnite-ban....2 hete csöppentem bele....azért nem variáltam mert féltem hogy felülirom az eddig meglévő cuccokat ( PS4 accountom), ha regelek egyet "PC-ről is".....
Az egésznek csak azért kezdtem most utánanézni, ha pl PS4 tönkremenne vagy eladnám, akkor később ha veszek PC-t magamnak is, akkor tudjam folytatni amit elkezdtem....mert PS4 nélkül nem férek hozzá az accountomhoz ( bár most PS4-gyel sem, ami röhej)....csak simán elinditom és játszok...ott a nevem meg minden és tudok játszani, de a hivatalos oldalon nem látom a fiókom mert nem enged be sehogy.....hülye vagyok és öreg már ehhez.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
köszi a tippet....megpróbáltam belépni, de ugyanúgy nem enged be...
-
GEIL
addikt
válasz markknight #3190 üzenetére
Sign in..... az a belépés....csak e-mail cím és jelszó kéne hogy beengedjen...de nem enged be,...továbbdob mintha regelni akarnék. nem ma kezdtem én sem, de most 2-3 napja ezzel vacakolok mert nem tudok belépni.
-
GEIL
addikt
Igen, PS4-en játszottam először....de PS4-en se külön böngészőből, se játékon belül amit ad "EPIC games"-es linket nem tudok bejelentkezni....ott van hogy sign in...de hiába adom az E-mailt meg a jelszót nem léptet be..... valami nem kerek nekem.
-
GEIL
addikt
válasz Fecogame #3186 üzenetére
kitöltöttem....: "You already have an account, please sign in."
-
GEIL
addikt
Az az érdekes hogy se PC-n se PS4-en nem tudok belépni az Epic games weboldalán az "accountomba".....egyszerűen E-mail cím és jelszó is jó és nem léptet be....
-
orc88
őstag
Ha PS4-en játszottál először az adott accounttal akkor a PS mellé automatikusan létrehoz egy Epic Accountot is és ehhez köti a PS-t.
Ha másik PCs Epic Acchoz hozzá akarod adni a PS-t akkor először ki kell léptetni PS-en a másik Epicből.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
7végén vettem végre BattlePass-t....így már mindjárt jobban lehet haladni XP pontokkal stb stb.
Jelenleg PS4-en játszom, de érdekelne hogy lehetséges a PS4-es Accountomat átvinni PC-re....mindenhol angol leirást találtam...ami magyar leirás az csak elnagyolt....
Epic games oldalon a fiam PC-s accountjával be lehet jelentkezni...de a PS4-es accountom mintha nem is létezne....E-mail és jelszó stimmel ...de nem lép be, hanem ad még egy lapot ahol nevet kér meg stb stb, mintha csak most regisztrálnék.
Azt is olvastam hogy kell PC-re csinálnom egy accountot, másik Email címmel és úgy "összeolvasztani a PS4-es adataimmal...... kicsit kusza nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Peter_06
tag
Sziasztok!
Valaki ma tud segíteni canny valley SSD 10? Nagyon megköszönném! -
orc88
őstag
Kiszedtem az összefoglalóból az aktuális heti küldetés térképét, viszont helyette ott van ez a link.
Itt egy interaktív térképen meg tudjátok jeleníteni a szükséges küldetéseket, és nem csak az aktuális hetit.Ha valakinek mégis hiányozna a korábbi összefoglalós megoldás az jelezze, és vissza rakom azt is.
-
orc88
őstag
Kétféle tartalom frissítés van:
Update és Content Update.A nagy frissítések (update) általában 2 hetente érkeznek, viszont ezek általában tartalmazzák a következő content update fájljait is, így content update-k esetében általában nincs szükség letöltésre és szerver leállításra.
Így tudják biztosítani azt, hogy minden héten legyen valami kontent, legyen az kisebb vagy nagyobb.
Az updatek verzió száma: v X.Y0 (pl v9.00), míg a content update esetében lehet v X.Y1 (pl v9.11) vagy v X.Y0 content update (pl. az utóbbi v9.10 content update)
-
pulffy
őstag
Nem rossz az új burst smg, elsőre lett vele két killem.
Amúgy ehhez az új patchhez nem volt most letölteni való, mert tegnap nem töltött le nekem semmit a ps4, vagy ma fog? Nem lehet kiigazodni ezeken az epiceseken
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
orc88
őstag
Eltűnt az utolsó klasszikus SMG is a játékból (egy időre legalábbis)
-
pulffy
őstag
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem, lehet már kitárgyaltak de én nem találtam most válaszokat!
Egy meglévő skint el lehet ajándékozni vagy csak azokat amiket az item shoppan lehet kapni !
Ha játszani szeretnék barátokkal azt hogy tudom beállítani hogy más, idegen ne csatlakozzon be?
Fortbyte gyűjtését csak battlepassos tudja csinálni vagy alapjában is lehet? Fiamnak nincs bp de a fortbayte ott van nála is mint challeng de nem tudja csinálni
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
pulffy
őstag
StWben az Outlanderemnél azt vettem észre hogy a Phase Shift után nem add move boostot... És ezt a heti patch óta csinálja...
-
pulffy
őstag
BRben miert van az hogy egy ket helység nevét sàrgán írja?
-
pulffy
őstag
Mi a sz@rt frissít a fornite?
-
h1mpi
félisten
Ha jól gondolom a Battle Royal csak PC-n ingynes, XO-n meg kell venni az STW-t és azobn belül van a BR.
Fully electric lifestyle!
-
-
orc88
őstag
Minden account használható az összes platformon ha egy EPIC accounthoz vannak csatolva. Már az XBOX - PS4 ellentétet is kiküszöbölték. PC-n ezelőtt is működött minden account, csak a PS utasította el a többi konzolost.
Egyébként nyugodtan mehetnek ezek ON-ban (meg az előzőek is amiket írtál), nem OFF a téma
-
GEIL
addikt
Gondolom "PS4 fiók az mostohagyermek" és nem használható az az account később pl PC-n ?
-
Wesder
félisten
Összekötheted, minden PC àllàsod megmarad.
Az Epic fiók összeköthető PS Xbox Switch meg mobil accounttal. Ezzel elég 1x megvenni a STW-t és minden platformon eléred.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
De. Veszel hozzà egy 500ft-os szettet és jàtszhatja úgy a Fortnite-ot. Màr elég régóta tàmogatja az egeret meg billentyűt.
Vàsàrlow
Hiàba veszed le a felbontàst 1080p-re akkor is 4K-ban szàmol az X és visszaskàlàz. Uncappedben szerintem megvan a 60fps.
Controllerrel nem is fogsz egeresek ellen jàtszani, mert periféria alapjàn osztja a helyet, nem platform szerint.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
STW-ben nincs 60 fps szerintem X-en, bár már valaki írta az ellenkezőjét. Előtte és utána is néztem, és messze volt ettől. Lehet 1080p-re állított felbontással működhet, de a felbontást nem vettem le, nem szüttyögtem az újraindításokkal, inkább pc-n játszok kontrollerrel, ott bőven megvan a 60fps freesync-kel dedikált kártyával 4K-ban is (2200G-vel csak 1080p-ben).
BR nálam kimaradt hosszútávon, egyéb okból egerezés nem opció, kontrollerrel egeresek ellen nem láttam értelmét, bár haverral tettem pár próbát duo-ban.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Ezért vettem Ps4-et.....mert amugyis volt 2 garnitúra vezeték nélküli Logitech bill+egér kombóm....amik hibátlanul teljesitenek PS4-re dugva is.....controllerrel is próbáltam de halál úgy célozni. ....de bal kézben controller és jobb kézben egér se rossz megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
2200G és 2400G-vel is vállalható levett grafikával 1080p-ben, előbbit 20000 környékén ki lehet fogni aprón. A látást zavaró dolgokat alapból is leveszem, szóval rx470-nel és rx 570-nel bőven tartja a 4K 60fps-t jelenleg egy i5-6500T-vel. Látótáv és textúra max-ra van állítva, élsimítás medium-on van, a többit teljesen levettem.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Beállításfüggő a "stabil 60fps"
Aláírásomban lévő konfigot odaatam a gyereknek és jól fut rajta.
i5 4570s
2 x 4GB DDR3 (dual channel)
GTX 960 2GB1920x1080@60HZ-es 23"-os FullHD LG monitorral....
látótávolság: FAR
árnyékok: HIGH
élsimitás: OFF
textúrák: MEDIUM
effektek: MEDIUM
post proc. : MEDIUMígy 55 alá nem jön az fps (55-60 közt stabil akár komolyabb tűzharcoknál is több játékossal a képen)
AA driverből tiltva, AF 16X-re téve szintén driverből.....
"Alsó 3 dolog" HIGH-ra téve már 40-ig leeseik néha az fps....de simán játszható úgy is.
Minden EPIC-re téve 18-35 fps
Én pl PS4-en játszom egérrel és billentyűvel......az a grafika a "PC-s medium-high"-nak felel meg látványban, és 48-60 fps között mutat a számláló, de érzésre meg se röccen...nagyon vajsimának érződik a játékmenet.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
FullHD-hoz egy fizikai 4 magos CPU (mondjuk egy i3 8100) + GTX 1030 legalább.
GTX 1050-nel már nem csak lowon menne.
4GB RAM régen éppen elég volt neki, nem tudom most mi a helyzet.Apróról lehet vadászni régebbi (2/3. gen.) i5-i7-et bagóért. pl.: i5 2500 i5 3470 i5 3570 i5 4460 i7 3770.
Ezek mind 10-35k között mozognak.Ha kicsit hosszabb távra gondolkozol akkor a használt i7 3770 még többre is elég mint gondolnád. (Én is azzal tolom, 1070-et is kihajtotta és semmi gondja nem volt még a tavalyi címekkel sem)
-
h1mpi
félisten
A Fortnite kb. 60 FPS-el való futtatásához mennyire kell erős gép? A gyereknek szeretnék venni egy másik gépet, mert rákattant az enyémre és ez így nem jó
Fully electric lifestyle!
-
Draken
őstag
És halpofához miért jött új kinézet?
-
pulffy
őstag
Giftboxot miért kaptunk az STWben?
-
orc88
őstag
-
zolee06
tag
Szia!
Nekem sem volt (olyan) bankkártyám amivel lehetett volna vásárolni vb-ot ! Szóltam egy havernak akinek van dombornyomott kártyája és az megvette nekem, kifizettem neki a költségeket! Egyszer kellett megvenni három ezer forint környékén , decemberben volt, és azóta bőven visszajön a következő battle pass-ra való !I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
GEIL
addikt
netbankon tudnék utalni....de ez nem kivitelezhető játékon belül.
-
orc88
őstag
Amíg nem vesztek battlepasst kvázi lényegtelen, hogy hanyas szinten álltok, úgy sem jár érte gyakorlatilag semmi. És igen, BP nélkül sokkal nehezebb XP-t szerezni.
PS-re szerintem aprón is tudtok vadászni 1000Vbuckos csomagot pár ezerért banki utalással.
-
GEIL
addikt
"Battle Pass" meg van alatt mit értesz ?
Rákattintok "Battle Pass"-ra és felső sor ( ezüst) 6-nál tartok.....szalagok a kézen skydive közben......de tetű lassan gyűlik a "csillag".... az alsó "arany sor" zárva van....
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Battle Pass meg van? Úgy jön jól az xp, mert ott a tierek felodásával jönnek az xp boostok. Azt hiszem összesen 120% xp boost szokott lenni a max + még ha mész squadot, és mindenkinek van bp na akkor igazán jön az xp. Még annyi hogy a mostani Team Rumbleben is jó xp jön.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Kb 20 óra játékkal Level 15-ön vagyok....csak battle royal-t toljuk a gyerekkel, de nem nagyon "haladunk". V-buck-ról nem is álmodunk....próbálunk xp-re rámenni....de pl bosszant hogy szinte tökmindegy hogy 60. vagyok vagy voltam 2X az utolsó 5-ben......de nem agyon gyarapodik az xp.....ez akkor vásárlás nélkül tényelg ennyire "reménytelen" ? Értem hogy ingyenes, de szinte rákényszerít a vásárlásra, mert az nélkül marad alapon minden. Nincs paypal-om sem és neten se vásárolunk bankkártyával, úgyhogy megvagyunk lőve.
PS4-en még a 14 napos + dolgot se tudom aktiválni mert bankárrtyaszámot kér.......le vagyok maradva hiába.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Årpi
őstag
Ha megvan neki, akkor simán nem látod a "kinek akarod elgiftelni" listában. Ami még kimaradt, hogy a giftelés feltétele, hogy be legyen kapcsolva a 2FA és legalább 48 órája a barátlistádon legyen az adott játékos. Szerintem most már lassan kijelenthetjük, hogy permanens lesz a dolog, de régen valóban ki-be kapcsolgatták a funkciót.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
pulffy
őstag
Szia. A Giftelés úgy működik hogy a shopbol rámész egy itemre, skin dance stb és nem a buyra kattintasz hanem a giftre és kiválasztod azt az illetőt akinek szeretnél küldeni. Ez a lehetőség nem mindíg van, hol kiveszik hol visszarakják. De nem is értem hogy miert nem hadják bent fixen...
Viszont azt nem tudja e valaki hogy ha olyan itemet giftelek ami már megvan az illetőnek akkor mi van?Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
GEIL
addikt
Szia !
Hogy működik ez a "gift"-elés ?
Bárkinek lehet küldeni skin-t vagy bármi más cuccot ami nekünk pl megvan és megajádékozunk vele más játékost pl ?
-
Peter_06
tag
Sziasztok!
Valaki segít velem nyerni egy wick bounty-t?
A glider nincs meg de nagyon kéne! A válaszokat előre köszönöm! -
Draken
őstag
Mikor omlik le polar peak? mikor lesz a live event?
-
pulffy
őstag
-
pulffy
őstag
Amúgy ezek az eventes skinek ezek visszajönnek egyszer? Tudom persze voltak már rá epic részről ugymond unfair dolgok anno a videokartyas skinnel de pl engem Marshmello skin érdekelne van rá esély hogy vissza jön?
-
orc88
őstag
válasz NÉMÓ510 #3118 üzenetére
Érdemes sietni, mert a shop elég kiszámíthatatlanul változik sokszor.
Ha tippelnem kéne akkor két lehetőség van:a) ma este kiszedik a shopból és pár nap múlva visszatér még 1 napra
b) bent marad a skin az event végéig (kb 4 nap)"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
NÉMÓ510
tag
válasz markknight #3107 üzenetére
Üdv!
Ez a skin megvehető vagy küldetésekkel lehet elérni?
Sorry de Én nem értek hozzá,a Fiam kérdezi.
Előre is THX!Gundel Takács Gábor: Nem lehet könnyű sors ideges edző szájában rágóguminak lenni
-
orc88
őstag
-
orc88
őstag
Találtam egy szuper oldalt, amit
remélhetőlegfolyamatosan frissítenek majd az aktuális FortByte-tal.Az oldal segítségével könnyedén összegyűjthetitek a szükséges 90db Byte-ot amivel unlockolhatjátok szezon végén a bónusz skint.
Szerk.:
Összefoglalóban is megtaláljátok majd.[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Hát ja, de viszon a light bullets tötényel meg mi lessz, csak a sup. smg lessz neki rareben, vagy ez az új fegyo ebbe is light bullets lesz vagy medium b.kell majd neki?
Light buletsnek most akkor van 3 fegyvere, a mediumnak meg ott van 6 vagy 7...
-
orc88
őstag
Az nem volt hivatalos.
Most pont aktuális a 3. felvonás miatt. Nagy lett volna a sírás ha magát a karaktert nem lehetett volna megszerezni mert Season 3-as BP skin ezért csináltak egy újat, a másik pedig marad az "OG" () játékosoknak."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
pulffy
őstag
válasz markknight #3107 üzenetére
De minek... season 3 100 tier The Reaper skinnem jo John Wicknek? Nagy külömbség nincs közte...
-
orc88
őstag
Ki. Tényleg nem sok értelme volt már ennek a sok darálónak.
Vaulted Compact SMG
"Due to the recent addition of the Drum Gun and the brand new Tactical Assault Rifle, we wanted to reduce the availability of high rate-of-fire weapons."
-
markknight
veterán
Ez a john wick skin nagyon brutál!
[link] -
pulffy
őstag
Kiveték a p90-et?
-
orc88
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest