- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Valaki próbálta az ebayen kapható Nvidia promó kódokat? Nekem GTX 1080-asom van, de 1070Ti-ig írja, hogy felhasználható.. nem merem így megvenni pedig elég vonzó ajánlat.
3800 Ft-ért:
2,000 V-BUCKS
FORTNITE COUNTERATTACK SET
“Reflex” Outfit – Rare
“Pivot” Glider – Rare
“Angular Axe” Pickaxe – Uncommon
“Response Unit” Back Bling -
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #3094 üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok infót, arról esetleg van valami hír, hogy a csapdák tartósságát mikor hozzák helyre? Ez esetleg a sima stormshield védésekre is így lenne, mert valahogy nekem az update notesban így jött le. Elég sok mechanical parts-ot esznek a csapdák, jó lenne ha maradna a tartósság.
-
orc88
őstag
(BR)
Egyébként csak én nem foglalkozok az XP-vel és a szintemmel?
Sose követtem, hogy épp milyen szinten állok mivel semmit nem kapok érte, még csak nem is igazolja a teljesítményem / skillem. A lényegesebb dolgokat esetleg tierekben lehet mérni. -
CoderKevin
csendes újonc
Szia!
Minden wargames küldetés 2 hullámból áll, az első mindig a bázist támadja, a másik valamelyik random amplifiert. Tehát nem lehet előre megmondani melyik lesz az, mindegyikre kell védelmet kiépíteni. Annyi könnyítés van benne, hogy a wargames küldetések végeztével a teljes SSD visszaáll az elindítás állapotára, tehát a megsérült és elhasznált struktúrákat és a csapdákat nem kell visszajavítani, cserélni. Ergo ha jó védelmet építesz ki, elvileg csak egyszer kell megcsinálni.
Egy bug miatt a csapdák duríbilityje nem állítódik vissza jelenleg, elvileg javítani fogják.
A wargames küldetések szintje account szint függő (nem power level) ami 1-310 között lehet. Ez így van Stonewwod, Plankerton, Canny és Twine mapon egyaránt. Ez azért van így, mert egy 310 acc level, 131 power level accountal a pl. Stonewoodnak nem sok értelme lenne 10-es szintű enemykkel.
Az SSD-k lebontása még S8-ban változott meg, egy ütéssel lehet bontani, és a struktúra/csapda állapotától/elhasználódásától függően visszakapod a materialt amibe került a megépítése, kraftolása.
-
pulffy
őstag
Amúgy most xpre igazán nem lehet panasz, tizen valahánydik tier vagyok, de már most 100% xp boost. És még ha hozzá jön a frienly boost x3... Akkor szépen jön az xp.
-
GEIL
addikt
Köszi a tippeket !
-
Monoton
tag
Ha megveszed a Battle Passt, akkor ott lehet unlockolni skineket, bonus xp-t és kapsz "virtuális pénzt" is. Ha elég magas szintre húzod a BP-t akkor az árát is vissza tudod farmolni, így következő szezonban már nem kell rá költened. A napi és heti küldetésekkel gyorsabban lehet a szintet és a Battle Passt húzni, lényegében ha azokat megcsinálod akkor a tier 100 simán meg lesz. Az alap módokban (solo, duo, squad) sok minden befolyásolja (pl. helyezés, kill, survival time), hogy mennyi xp-t kapsz a meccs végén. LTM módokban (pl. most a Team Rumble ami egy TDM) ott nagyjából állandó az xp mennyiség, 800-1000 körül lehet kapni, ami nagyon jónak mondható
-
orc88
őstag
Szia!
1. Több XP-t kapsz, ha sok időt töltesz játékban. (Pl. ha 5 perc alatt TOP10 alá megy a játékosszám azért kevesebb XP jár mintha 10 perc alatt fogytak volna el a játékosok)
2. Karakterr nem lehet választani, csak akkor ha vettél másikat.
3. A battle pass menüpontban láthatod, hogy talán 100-200 vbuckot lehet szerezni az ingyenes jutalmak közt, ami nem sokmindenre elég, szóval ra vagy "kényszerítve".
A lövés azért furcsább itt, mert nem recoil pattern van mint pl. csgoban, hanem ún. bloom. Ez annyit tesz, hogy ha tunkolsz akkor kvázi random helyre repülnek a golyók, nincs spray-controll.
Ha tetszik a játék és szeretnétek 1-2 menőbb karaktert, csákányt akkor a battle passt fontoljátok meg. ~3000Ft, és ha egyszer megveszitek akkor a következőre valót össze tudjátok szedni a jutalmakból viszonylag kevés játékkal is, szóval csak 1x kell fizetni. -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Totál kezdő vagyok Fortnite-ban ( Battle royal-t toljuk a fiammal 2 napja).....szóval fiam PC-n játszik én PS4-en bill+egér segítségével......egyszerre regeltünk és kezdtük a játékot....ő már level 10...én csak level 8, pedig nekem volt 3 killem és 2x voltam az "utolsó 10-ben"........CS, unreal és masszív 20 év quake3 arena után is alig találnak a lövések (pedig nem vagyok kezdő)....ez direkt ilyen ?
3 kérdésem van amire konkrét választ még nem találtam neten:1. Mi alapján léphetek hamarabb szintet, mert ez így elég lassúnak tűnik nekem.....ok építeni is kell stb.
2. Mikor választhatok vagy érhetek el már bármi más karaktert ezeken a sablon "katona" fazonokon kívül, mert idegesit hogy 5 ből 2X csajjal kell lennem.
3. A virtuális "V" pénzt fog adni valamikor a játék vagy rákényszerít hogy vásároljak valódi pénzzel ? -
zolee06
tag
Sziasztok!
Ez a küldetés pontosan mit jelent:
Awarded By finishing top 10 in squads,duos, or solo 75 times
-
pulffy
őstag
Mondjatok valami jó assault riflet amibe energy cell ammo kell, Mercury LMG és Vindertech Pupse rifle között gondolkodom.
-
orc88
őstag
Valaki tudna segíteni egy alertes missionben? Twine-ban van egy alert ami ~102PL környékén van, viszont én csak 99 vagyok. Ha egy hasonló szintűvel partyban lennék már beengedne valószínűleg.
-
orc88
őstag
"The Arcana Glider grant is underway for those who were queued up for, or within the Unvaulting Playlist during the event. This should be completed over the next ~76 hours. Thank you for your patience!"
Tegnap este kezdték kiosztani, hullámokban kapják meg a játékosok. Türelem
-
Draken
őstag
A live event alatt bent voltam a szerveren, de nem történt semmi. Ugye ki is írták, hogy napokon belül megkapja a glidert az, akinek nem indult el, de részt vett rajta. Én ma nem kaptam semmit
-
manu75
aktív tag
A pve részben ha lesz tapasztalata valakinek a wargames küldetéseknél írja már meg legyen szíves melyik bázisok kapják a támadást, ha nem muszáj ne kelljen minden pontra új védelmet építeni. Első körre nagyot néztem mikor stonewoodban megjelentek a 120+ huskok ott még 15-ös csapdák voltak lepakolva.
Azt vettem észre ha kiütöm a régi csapdákat egy ütésre sikerül és nyersit is ad vissza, ezt most vezették be és így marad?
-
zolee06
tag
Battle Pass most már nem ingyenes,mint korábban volt, ha teljesítetted az előző rész feladatait?
-
-
pulffy
őstag
Csóri banánt elfogyasztotta Bunker Jonesy.
-
markknight
veterán
A Season felvezető videója baromi poénos. A skinek nagyon bejönnek, a petek királyak és jó ötlet volt a fejszék behozása. Az új pályarészeket még szokni kell, nekem nagyno low-resnek tűnnek, annyira modernnek akarnak látszódni
Azt gondolom, hogy a secret skin az a Tilted Neoba látható szobor lesz. Az ő sisakját láttuk a vaultban is. De mivel az Epic kitett magáért, ezért behúztam a drágább battle passt, örüljenek.
-
Peter_06
tag
Ez az új shoti!! Tiszta double pump
-
Hzoltan969
tag
Esélyt sem hagynak a konkurenciának...
-
pulffy
őstag
válasz
markknight #3063 üzenetére
F@ck... Pedig nem akarom megvenni a bp-t...
-
orc88
őstag
-
markknight
veterán
Rohadt jó lesz!
-
pulffy
őstag
Ma vagy holnap jön az új patch?
-
orc88
őstag
Sajnos a mi lobbynkban is a Drum Gun volt a favorit, vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.
A láthatatlanság bug pedig elég könnyen előidézhető
(0:40-nél)
Az Epic egyébként tud róla, hogy a játékosok fele nem tudta megnézni az Eventet, ezért kompenzáció gyanánt minden játékos aki belépett egy meccsbe az event idején, az kap egy Arcana glidert.
-
manu75
aktív tag
A kisfiam játszott várta az eventet nálunk nem volt probléma. A drumgunt ütötték ki, mondtam inkább a repülőt próbálja, de neki is a drumgun kellett. Na de ami érdekes volt, hogy mikor visszajött az eventből és folytatódott a meccs pont elhasznált egy nála lévő smoke bomb-ot egy ellenfél előtt aki azonnal le is lőtte. Úgy spawnolt vissza, hogy szó szerint láthatatlan lett az egész hátralévő meccsre és tök nagyokat is tudott ugrani. Annyit lehetett látni, mikor kinyílt az ernyője vagy használta a fegyvert. Ott nevettem mellette, hogy egyesek szinte kétségbeesetten lőttek mindenfelé, mert nem látták ő meg méterekről lövöldözött le akit épp ért. Így is lelőtték két alkalommal szóval sérthetetlen azért nem lett.
-
orc88
őstag
Hát ez szokás szerint elég EPIC-re sikerült
Ti mit választottatok a Vaultban?
-
pulffy
őstag
Nah ennyit az ingame eventről, bugos fos volt el sem indult. Kiléptem 10 perc utan...
-
orc88
őstag
Elérhetőek az Overtime küldetések amikkel a Battlepass skinekhez nyithatunk fel új stílusokat.
Holnap pedig este 9 órakor in-game event, a történet szempontjából valami érdekesre számíthatunk
Javítsatok ki ha a "3 PM ET" nem este 9 óra
-
markknight
veterán
Ha visszagondolok akkor elég kis semmilyen volt ez a mostani szezon. Kiváncsi leszek a kövire, bár mostanában csak a küldetéseket csinálom és lépek is.
-
Wesder
titán
Epic megvette a Rocket League csapatot.
Beolvaszthatnàk a Fortnite-ba -
orc88
őstag
... és az új item, a Shadow Bomb
-
markknight
veterán
válasz
Hzoltan969 #3035 üzenetére
Ez egy event, nincs semmi tétje.
-
Årpi
őstag
Ezeket a számokat elnézve jól döntöttek a siphonnal kapcsolatban, az biztos. A harvesting rate-et attól függetlenül meghagyhatták volna, az senkit sem érint negatívan. A fovos/nyújtott képernyővel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak (csak natívban toltam a játékot), teljesen megértem amit pl. a natív felbontásról írnak meg a default 80-as FOVról, ettől függetlenül egy MINDENKINEK ELÉRHETŐ fov slidernek örültem volna, de ilyen sem lesz akkor, annyi baj legyen.
Amíg nem capelnek 60fps-re a 144hz-es monitoron, addig okés vagyok.
-
orc88
őstag
Fortnite Kompetitív helyzetjelentés
Ugyan nagy (volt) a felháborodás a közösségi felületeken a cikkben említett változtatások miatt, de továbbra is tartom, hogy jelen esetben jól döntött az Epic. Aki a közösségi oldalakon hangot adott negatív véleményének még mindig csak ~1-2%-a a teljes játékosbázisnak.
-
manu75
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #3035 üzenetére
Már akadt nekem is győzelem, nekem a csituri is tetszik jó a fegyver talán tényleg a jetpack mehetne egy kicsit tovább vagy hamarabb hűlhetne le, inkább a kilépés a probléma, ma is volt már olyan csata amikor a végén volt még két kő és a respawn is élt még és ketten voltunk 18 hős ellen. Mindenki más kilépett.
-
Hzoltan969
tag
Én chitauri-ként eddig mindig nyertem, úgyhogy azért annyira talán nem kiegyensúlyozatlan a dolog, mint ahogy állítjátok.
A magam részéről amúgy remélem, hogy minél hamarabb bevezetik a Fortnite-ban is a kilépők szankcionálását (más online játékokhoz hasonlóan) mert egy csapatjátékban kifjezetten gyopár dolog az, hogy ha valakinek nem tetszik a leosztás, akkor kilép... -
markknight
veterán
Ironman pulsora is túl erős. Sokáig repül, magától céloz stb. Csóri csiturik semmit nem érnek. A repülésük konkrétan úgy kuka ahogy van. Csak akkor lehet nyerni ha nem figyel valamelyik csapat, mert mondjuk csak 1 kőre koncentrálnak. Majd max a challengek miatt fogok velük menni, de amint meglátom, hogy csituri vagyok már lépek is ki.
-
manu75
aktív tag
-
törölt tag
STW-ben vannak 128-as pályák, és kaptak bőven hp-t az ellenfelek. A fegyverek is többet sebeznek, és kiírta a játék, hogy elfogyott a kampány. Van valami infó róla, hogy bővitik a küldetéseket, ha már vannak 128-as pályák?
Bár mindent kimaxolva (vannak bőven lila survivorok a squadban) is csak 126 vagyok, és 131-esnél még nem láttam nagyobb karaktert. Természetesen van 128-as szintű 4 playeres pálya is. -
pulffy
őstag
Week 9 kép nincs?
-
retroid
senior tag
Meddig tart ez az event?
-
orc88
őstag
-
törölt tag
Amúgy hang alapon kommunikáltok? Lövésem sincs, hogy ps-en mennyire macerás írni, vagy klavi is van rá kötve. Szóval bekapcsolom a voice chat-et miattatok, ha úgy kommunikáltok. Ahogy írtam itt és játékban is, az önjelölt énekesek miatt letiltottam. Haver szokta emlegetni, hogy megint énekel valami jótét lélek, mi skype-ozni szoktunk (részemről telefon + bt kihangosító), bár hónapról hónapra egyre rosszabb.
-
markknight
veterán
4:11-rõl így fordítottam ffben: https://streamable.com/4h8wm
Percekig bontottam amúgy, de megérte. Építeni mindenki szeret, de nem gondolják, hogy van valaki aki szétver mindent
-
pulffy
őstag
Holnap este 6 után CV SS Defense 3-4 (5?) ben volna valakinek kedve segíteni?
-
törölt tag
Pc-n már egy ideje nem látom az "életcsíkot" (csak party társakét), illetve a térképen látom a zöld pontokat, de nem látom a táblázatban őket (talán tab vagy esc, kontrollerrel játszok), ahol látszanak a statok.
Előbbi elég kellemetlen, mert próbálok odafigyelni a csapattársak életére, de így csak a halál beállta után tudok "gyógyítani". Dps karakter ellenére próbálok valamilyen szinten support is lenni, de általában az építkezés is rám marad. -
pulffy
őstag
PS4-en még mindig nem 100% a STW. Most olyan gondom van, hogy nem látom a csapattársakat akikhez joinolok vagy akik joinolnak hozzam, elég zavaró, mert így le se tudom mutolni őket, és ugyebár nagy az isten állatkertje, pc boxon jó?
-
orc88
őstag
Nálam a lávával nincs gond, idővel arányosan növekszik a magassága.
Viszont a fejeknél előfordul 1-1 textúra glitch. -
esde
tag
Akkora egy bughalmaz ez a replay lehetőség... Eddig se volt kezelhető, de most a Food Fight Deep Fried modnál úgy játssza vissza hogy ellep mindent a láva és semmit se lehet látni.
Nem hinném hogy csak nálam, valaki esetleg próbálta már? Lehoztam egyedül egy fasza taktixal egy kört, de lehetetlen újra nézni.
-
markknight
veterán
Fortnite X Avengers!! Na ez szólni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest