- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEIL
addikt
válasz
#92006144 #3540 üzenetére
Pl valakinek "gift"-elsz cuccokat az item shopból
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
pulffy
őstag
válasz
#92006144 #3533 üzenetére
Van neki bp, csak most ez az új rendszert ezt nem vágom, de ismerve őt aztán ha nem lessz meg a 100 skin akkor meg nyavajogni fog nekem. Előző seasonokban eddig mindíg meg volt neki a 100 tier, most fene tudja vagy elhanyagolta vagy nehezebb most?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Årpi
őstag
válasz
#92006144 #3530 üzenetére
Telefonos verzió lassan egy éve is elérhető szerintem
STW viszont nincs és várhatóan jó ideig nem is lesz telóra. :/ Legalábbis pár hónapja ezt írták valamelyik kérdezz-felelekben redditen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
orc88
őstag
válasz
#92006144 #3363 üzenetére
Event info
Be volt kapcsolva a 2FA?"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
phain
tag
válasz
#92006144 #3291 üzenetére
Nálam is már ez a helyzet ! Ott tartok, hogy G-sync se tudja már ellensúlyozni a droppokat ! Én 1080p be tolom, 144fps cap mellet ha meglátok egy embert így kezdődik :60-70 fps drop. Beállításaim minden low, kivéve a view distance van "far" on (1798x1080 ba is ugyanez a helyzet).
Olvastam valahol reddit-en, hogy az utolsó pár hétben/hónapban akiknek ryzenük van szintén erről panaszkodnak, hogy tűrhetetlen droppjuk van. Ezért is gondoltam egy proci update-re.
-
-
pulffy
őstag
válasz
#92006144 #2805 üzenetére
Nekem ok, szivessen elfohadok minden segítséget (akár tanács, akár nyers anyag)
. Amúgy maxos szinten helyhiányok vannak?
Tegnap megcsináltunk egy storm chestet, ami dobott egy epic shotit 58-assat. Összehasonlítottam a legerősseb lega shotimmal és biza erősebbnek bizonyult az epic. Jobban megnézegettem és az eddigi lega és epic fegyóim amik vannak azoknál "silver" jelölés van, de ennél az epic shotinál már "malachite" van, és inventorimban már van egypár malachite ore. Gondolom ezek majd a crafthoz fognak kelleni. Malachitátol van erősseb is?Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
manu75
aktív tag
válasz
#92006144 #2782 üzenetére
Már működött korábban is ez a sín építős trükk. Viszont egy alkalommal az egyik csapattárs átteleportálta a bombát szó szerint az A-ból B pontba. Elindította a bombát és vagy 5 mezőre épített egy kör alakú sínt úgy, hogy egy fallal elzárta ott a bomba útját a sínen. A bomba azonnal átkerült a B pontba. Kérdeztem tőle, hogy csinálta de nem árulta el, fekete mágia azt írta.
Találtam róla akkor egy videót amit most nem találtam meg, hogy megnézzétek de nekem nem sikerült megcsinálnom.
-
manu75
aktív tag
válasz
#92006144 #2762 üzenetére
Kipróbáltam a DIM MAK-ot valóban nagyon jól tölti vissza a pajzsot. Kedvenc karakterem a Shuriken Master Sarah ez lett meg elsőnek és meg is maradt. Nála használtam a rapid charge képességű ninját, hogy töltse vissza az energiát mivel vele sok energiát tudok használni és igazad van a bio energia akkor tölti a pajzsot, mikor fogyasztom az energiát. Ezt nem jól csináltam azt hittem ha lemegy a pajzs csökken az energiám magától és úgy töltődik vissza.
Viszont ahogy próbáltam nagyon jól működött ez is egy shuriken dobás egy dragon tail és maxon van a pajzs szinte nulláról és a rapid charge miatt nincs gond, hogy lefogyna az energia még akkor sem ha csupa nature husk vesz körül. Ezzel a pajzs töltéssel sokkal jobban használható lett a ninja számomra köszönöm, hogy segítettél kibogozni így jól tudom használni. Sőt így ki tudom majd venni a gadget közül a gyógyítást és esetleg mást is használni, mert bőven elég lesz az, hogy a smoke bomb felgyógyít.
-
-
törölt tag
válasz
#92006144 #2759 üzenetére
Csináltam képet.
Szóval kill után shadow stance "állapotba kerülsz", azaz több páncélod (nem shield) és move speed-ed lesz, stb. Ez a DIM MAK skill tölti a pajzsod shadow stance alatt (2,7% másodpercenként), és elvileg ezt szorozza meg 5-tel, ha 5 ninja van a "csapatban". 100-asnál nagyobb helyen nem tudtam tesztelni, de látványosan növelte a túlélési esélyeim.[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#92006144 #2755 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy combosítottam a karakteren a 7-es védés óta, így nagyjából a tömeg közepén is bírom a gyűrődést, már félre sem kell csalni őket. Illetve craftoltam 200 darab 4-es "tábortüzet", szóval folyamatos hp töltés is adott. A healing pad nagyon sok susnyásba került (15db), így más hp töltő után kellett néznem.
Párszor szó esett a hero token-ekről, és hétvégén átnéztem az összes hőst a collection book-ban, így most már nagyjából kiéleztem a karaktert, illetve a 3-as ugrás helyett már a pajzs visszatöltést használom. Főleg ennek köszönhető, hogy bírom a gyűrődést komolyabb tömegben.
-
manu75
aktív tag
válasz
#92006144 #2752 üzenetére
Sikerült a 6-ost megcsinálni, igaz csak másodjára. Az "I" pontra nem tudtam építeni rendesen mert nem ért ki a pajzs ráadásul nem is arról jött a támadás ahonnan jelölte az a térkép hanem pont ellenkező irányból. Mivel legutoljára a "H" pontot tettem le feltételezem fogok oda is kapni, bár az iromány szerint oda nem jön, ezért is kérdezek utána hátha valaki már átesett ezen. A csapdáim jók igaz csak 106-os mind és rare perkesek, de 3 helyen úgy gondolom jól kiépítettem a 6-os védésnél még csak be sem értek a folyosóra már előtte lehullott az összes husk. Az "D" meg az "I" pontot kell még jobban megcsinálnom, most már van bővebb hely a csapdáknak is. A home base szintem 118 nagyon szívesen besegítek bárkinek ssd védésbe akár csapdákat is tudok vinni.
Tegnap segítettem én is valakinek, az egyik lent lévő bázisra jött a támadás, és ugye a fölé építette meg a csapdás védelmet. De jöttek azok a robbantós huskok és lett egy lyuk az egyik sarokban onnantól meg mind potyogott le az üres bázishoz nem is tudtuk megvédeni. Építeni meg nem tudtam neki, mert ugyebár hiába írtam nem adott engedélyt. Egyelőre tanácstalan vagyok, hogy a mélyben lévő pontra hogyan építsek pedig nézegettem videókat is ki hogy csinálja. Szívesen megnézném a védelmed hátha ellesnék pár dolgot belőle meg az enyémre is fogadnék még jó ötleteket vagy tanácsot mit javítsak rajta.
-
orc88
őstag
válasz
#92006144 #2681 üzenetére
Nem számoltam még utána, de így hogy mondod lehet én is átcserélgetem nagyobb szintű survivorokra és nem foglalkozok azzal az 1 hiányzó láncszemmel.
Igen, adott a fő küldi sorozat 2db-ot, (eddig legalábbis) de egyik sem leader volt.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
-
orc88
őstag
válasz
#92006144 #2202 üzenetére
Köszi a segítséget és a tippeket
Az biztos, hogy így egyszerűbb lenne, de nekem az összes Defender be van törve, mert nem tetszettek sose
A trapek ki vannak húzva nekem is 82 / 106-ra csak nyersanyaghiányában nem craftolok csak 15-20 darabokat max."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
kirkri
addikt
válasz
#92006144 #2138 üzenetére
Megvettem reggel a Founder's Pack-et ( majd időközben a PC-s verzióban is akciózva lett, de most már mindegy) és ahogy írtátok is, a Microsoft fiókban külön látszanak a megvásárolt PC játékok és az Xbox szekcióban a Fornite Founder Pack, így hiába van csatlakoztatva az Xbox account, Xbox belépés nélkül nem tudom érvényesíteni a pack-et.
Szóval igénybe venném a felajánlott segítséged, hogy belépsz nekem egy ideiglenes jelszóval és aktiválod.22 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz
#92006144 #2138 üzenetére
Az nem lenne jó, ha az eddig elért dolgai elvesznének.
Jó lenne tudni, hogy a meglévő PC accountjához ha veszek a Microsoft oldalán valamilyen Xbox Founder's Pack-et, akkor tudom-e érvényesíteni, vagy sem. Közben megjött az email az Epictől, hogy "You have successfully linked Xbox Live to your Epic Games account."
Szóval sikeresen linkelve lett, elvileg mennie kellene, csak kérdés, hogy a gyakorlatban működik-e.
Ráadásul az Xbox accountban a felhasználóneve más, mint a Fortnite-ban, nem tudom ez az eltérés nem okoz-e problémát.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
-
törölt tag
válasz
#92006144 #2135 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy sok verzió van belőle:
Fortnite - Standard Founder’s Pack
4000Fortnite - Deluxe Founder’s Pack
6000Fortnite - Super Deluxe Founder’s Pack
9000Fortnite - Limited Edition Founder’s Pack
15000Emlékeim szerint az utolsóhoz jár még egy standard founder's pack, de most nem találtam róla infót. Meló után lesz időm megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest