- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Kb 20 óra játékkal Level 15-ön vagyok....csak battle royal-t toljuk a gyerekkel, de nem nagyon "haladunk". V-buck-ról nem is álmodunk....próbálunk xp-re rámenni....de pl bosszant hogy szinte tökmindegy hogy 60. vagyok vagy voltam 2X az utolsó 5-ben......de nem agyon gyarapodik az xp.....ez akkor vásárlás nélkül tényelg ennyire "reménytelen" ? Értem hogy ingyenes, de szinte rákényszerít a vásárlásra, mert az nélkül marad alapon minden. Nincs paypal-om sem és neten se vásárolunk bankkártyával, úgyhogy megvagyunk lőve.
PS4-en még a 14 napos + dolgot se tudom aktiválni mert bankárrtyaszámot kér.......le vagyok maradva hiába.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Honda topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest