- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
v7.40 patch notes
Visszatér a gifting rövid időre (feb. 22-ig)Overtime challenge: 13 küldetést kell megcsinálni, ajándék egyINGYENES Season 8 battlepass.
-
orc88
őstag
válasz
markknight #2490 üzenetére
FB hozzásolásokban ne keress értelmes diszkurzust ilyen tömegterméknél
Ez másra is igaz sajnos, nem csak a Fortnite fb oldalára.
-
markknight
veterán
Szomorú ami a fortnite facebook oldalán történik, komolyan ezeknek fejleszt bárki is? Ilyen sötét a community?
-
orc88
őstag
válasz
markknight #2486 üzenetére
Nagyon úgy tűnik.. ráadásul reggel még szervergondokkal is küzdöttek.
-
markknight
veterán
Most akkor ma nem is lesz update? watafak
-
orc88
őstag
Csak squad, idővel érkezhet a többi is.
Az update viszont valószínűleg késik. -
orc88
őstag
Frissítettem az összefoglalót, egyelőre csak egy kis ráncfelvarrást kapott, 1-2 újdonsággal. A hét vége felé írok egy részletesebb vbuck farm leírást stw-höz, illetve összegyűjtünk hasznos dolgokat ami még fontos lehet.
Észrevételeket továbbra is várjuk
-
pulffy
őstag
Én nem tudom mit csináltak ezek az Epicnél, be voltak állva vagy szíva, de az biztos hogy nem normálissak azok akik ezeket a trophykat így kitalálták...
-
kirkri
addikt
OK, köszönöm mindkettőtöknek!
-
kirkri
addikt
válasz
markknight #2469 üzenetére
Olyat is említett a fiam, hogy egy osztálytársától azt hallotta, hogy el is lehet adni a megszerzett skineket V-bucks-ért. (Hogy a SW-ben, vagy a BR-ben azt nem tudta). Ez mennyire valós infó? Ha hülyeséget írtam ne kövezzetek meg.
-
orc88
őstag
Köszi az ötleteket, Save the World is bele lesz rakva az összefoglalóba.
-
kirkri
addikt
válasz
markknight #2466 üzenetére
Köszi a tippet!
Én mondtam a fiamnak, hogy az első Battle Pass-t, illetve a Save the World-öt megveszem neki, de onnantól neki kell kigazdálkodnia a következő BP árát, szóval úgy költse el a játékban szerzett V-bucks-okat, hogy 950 maradjon meg a jövőre. Virtuális spórolás.
-
markknight
veterán
A napi questeket jó ha nézitek, mert minden nap lehet 50-et szerválni. Egyszerre három lehet nálad mint a BR daily challenges-ben. Viszont van ami mondjuk 60-at ad én tegnap találkoztam olyannal. Annyiból örülök neki, hogy lehet farmolni és nem kell mindig a kártyámhoz nyúlni.
-
Hunbeast87
senior tag
Nekem eleve már a topik leírásával is bajom van. Meg sincs említve...
Ingyenes Battle Royale játék, amelyben egy hatalmas térképen 100 játékos mérheti össze a tudását, és csak az utolsó nyerhet. Solo, Duo és Squad játékmódok. PC-n, Xbox-on, Mac-en és PS-en is elérhető. Ehhez nagyon hasonló játék a PlayerUnknown's Battlegrounds.
Miközben a Save the Worlddel indult a játék. -
kirkri
addikt
A Save The World valóban jó lenne, ha bekerülne az összefoglalóba. Nálunk a 11 éves fiam játszik a játékkal, én csak azért olvasom a topikot, hátha tudok neki olyat mondani amiről még nem tud.
Írtátok itt napokban, hogy a SW-ben milyen könnyen lehet V-bucks-ot szerezni, így elkezdtem a külföldi oldalak böngészni és így találtam rá a daily rewards-okra. Erről is lehetne betenni infót, hogy napi leosztásban "mit ad" a játék. -
tepenzed
őstag
válasz
markknight #2462 üzenetére
Hát nem mondanám, hogy az Epic hozzáértőbb cég, mint a Respawn
Ha valaki ész nélkül pakolgat dolgokat egy játékba és nem ért a balancehoz, az az Epic Games -
markknight
veterán
Én azt gondolom, hogy azért áll így a Fortnite, mert már mindenki kipörgette a battle pass tartalmát, elérték a level 100-at és most pihennek, igazuk is van. Viszont van egy olyan megérzésem, hogy az Apex az össze fog szakadni a community alatt, ahogy jönnek az új hősök úgy lesz unbalance az egész. Meg ugye a Respawn az nem egy Epic.
-
orc88
őstag
Mivel a régi PH!-es discord szervert valaki törölte így arra gondoltunk, hogy újraindítjuk. Invite link Itt gyorsan lehet csapatot szervezni 1-1 squad meccshez vagy SSD-hez.
A másik, hogy az összefoglalót rendszeresen frissítenénk az aktuális heti küldiket segítő térképpel, ha beleegyeztek.
-
pulffy
őstag
válasz
zolee06 #2450 üzenetére
PG? Az a Pubg akar lenni?
Maga a Fornite nem befolyásolja hogy mely konzolt válaszd. Én most itt nem mennék bele hogy ps vagy xbox legyen (amúgy ps, de psszt!
) azt nektek kell eldönteni, de erre van konzolválasztós topik. Igen kell hozzá internet, és éves előfizu ha multizni akar a gyerköc. Igen a játékokat külön meg kell vásárolni, kivéve a free játékokat, mert hogy azok is vannak pl a Fortnite Battle Royal játékmódja. De pl a Pubg az már nem ingyenes... A Forniten működik a crossplay(tud együtt játszani ps pc xbox)
-
orc88
őstag
válasz
Jinxb1rd #2452 üzenetére
Nem védeni akarom őket de nem meglepő, hogy nem léptek mivel kényelmes pozícióban voltak a piacon.
Nem kellenének nagy változtatások szerintem, sokan már a régi mapnak / POIknak örülnének, vagy egy MMR alapú matchmakingnek. Engem pl. már azzal is megvennének ha visszahoznák a DoublePumpot -
orc88
őstag
válasz
draco31 #2449 üzenetére
BR: Már a holnap érkező frissítéssel orvosolják az utóbbi hetekben nagy port kavaró repülőgépeket, ezentúl nem lehet majd őket kamikaze-módjára rombolásra használni. Plusz egy kis RPG / deagle nerf is érkezik az előzetes infók alapján.
StW: Végre az AFKokkal és a report rendszerrel is kezdenek valamit szintén a holnapi patchben. DevUpdate
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Xboxot vagy ps4-et szeretnék venni a gyerekeknek! Még nem tudom melyik lenne a jobb választás!
Kérdezném hogy a fornite meg a (pg) játékokkal szeretnénk játszani rajta, mi kell ehhez? Gondolok arra hogy internet hogy mükszik rajta, éves előfizetés vagy ilyesmi, meg hogy ezeket a játékokat külön meg kell venni vagy letölthetőek? Pc-s tud együtt játszani konzolossal?
-
orc88
őstag
Köszi mindenkinek
Wesder: Azt majd pár év múlva...
ON:
Az Apex stabilan tartja a 200K+ nézőszámot, a BO4 sem tudta ennyire megszorongatni a Fortniteot megjelenéskor szvsz. Ha ez a hype nem ül le az elkövetkező 2-3 hétben akkor az még jó is lehet nekünk, mert akkor az Epic végre tényleg jobban odafigyelne a communityre, hogy visszatornássza a játékos / nézőszámot. -
orc88
őstag
Az a megtiszteltetés ért, hogy mától segédkezhetek a témában a Topikgazda feladatok ellátásában.
Köszönöm a biztatást és a támogatást, igyekszek aktívabban segíteni ahol tudok -
etrop01
tag
Ezt a "get score of 5 or more at the shooting gallery east of wailing woods" küldit létezik, hogy én nem találom?
-
orc88
őstag
-
Peter_06
tag
Sziasztok!
A Galaxy skinnél mindegy hogy hol töltöm le vagy oda van kötve (google,samsung apps?) -
Azt hiszem meggyőztetek , nem éri meg így a 75 eur-t , ha mindent össze tudok szedni amit a csomag tartalmaz.
-
pulffy
őstag
válasz
DrTechnoid #2431 üzenetére
Csak az Epicnek érné meg
de tényleg amúgy tök fölosleges. Minden kifarmolható benne...
-
orc88
őstag
válasz
DrTechnoid #2431 üzenetére
Ez csak a Save the World tárgyaid befolyásolja, hogy milyen csaomagot veszel, BR-ra nincs hatása. A Standard egy teljesen alap csomag, a többi tartalmaz extra fegyvereket, hősöket, lootot amivel
gyorsabbankönnyebben tudsz haladni a questekkel.
A különböző csomagokról Wesder tudna mesélni -
-
orc88
őstag
Nemrég engedélyezték az accountok migrálását, de 2 azonos platformon lévő accountot nem lehet összevonni az epicgames-es forum bejegyzések szerint.
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Van arra valami bevett gyakorlat, hogy egy karaktert áttegyek XBOX-on egy másik felhasználó neve alá? -
Wesder
titán
válasz
markknight #2427 üzenetére
Inkàbb Tower Defense TPS zombi shooter.
-
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #2425 üzenetére
Érdemes megvenni, olyasmi mint a (Warframe, Destiny etc) haverokkal úgy függjük, hogy szégyeljük magunkat.
-
orc88
őstag
válasz
maximilian4 #2425 üzenetére
Most akciós (€20). Egyszer kell megvenni.
-
maximilian4
addikt
válasz
markknight #2422 üzenetére
Mennyibe fáj a pve? Egyszer kell megvásárolni vagy havi/ időszakos díjas?
-
Wesder
titán
válasz
markknight #2422 üzenetére
Az elején siman, aztàn beàll a havi 2k-ra
-
markknight
veterán
Durva, hogy ilyen napi 4-500 vbucks akasztható a Pve módból
-
draco31
veterán
válasz
maximilian4 #2418 üzenetére
Mindig reportolom az ilyeneket. Bár szinte már csak feladat miatt szólózok, csaka csapatos módokkal játszok, ptt nem baj ha meghalok
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kellene egy kis segítség!
Kisfiam eddig PS4-en játszott, vásárolt elég sok tartalmat a játékhoz. A gépet eladtuk, egy Xbox váltotta, amin bejelentkezve az accountba, nem látszanak a tartalmak. A PC-én bejelentkezve az accba, viszont látható a megvásárolt tartalom.
Esetleg van valahol valamilyen leírás, hogyan lehetne megoldani, az átmigrálást?
-
orc88
őstag
válasz
JustInTime #2412 üzenetére
Kérjétek meg, hogy lépjen be az Epic felhasználójába a weboldalon és ott nézzétek meg a Payment Historyt:
Ha sok vbuck vásárlást láttok olyan értékekben mint amennyi pénz eltűnt a kártyáról akkor sumákolás volt
Ha viszont üres a payment history akkor lehet nyomozni hogy milyen szolgáltatásra fizetett elő a neten véletlenül.
-
orc88
őstag
Köszi! Legalább kicsit pörög a topik
-
orc88
őstag
válasz
zolee06 #2404 üzenetére
Igen, BR.
Rózsaszín fegyver/jármű skin: Feb. 8. és 22. között írj be egy kódot az itemshopban amivel valamelyik tartalomgyártót támogathatod.
Küldetések: A v7.40 patchel érkeznek (előreláthatólag feb. 13)
Dupla XP hétvége: Február 15-17., 22-24.
Share the love kompetitív meccsek: feb. 9-10 hétvége (most) -
orc88
őstag
válasz
JustInTime #2402 üzenetére
Szia!
Vbuckot csak ingame lehet venni, és nincs előfizetéses opció ami időközönként vesz le pénzt.
2 eset lehetséges szerintem:
a) tényleg ő veszi a játékban az eltárolt adatok segítségével csak elsumákolja
b) tényleg nem ő veszi, hanem valami kamu vbuck árus oldalon előfizetett valami pénzlehúzós "szolgáltatásra"
PC ps4 vagy xboxon játszik? Ha tudjuk, hogy milyen platform akkor össze tudnánk hasonlítani az ingame címletekkel. Ha nem egyezik akkor valami kamu oldal lehet.
-
JustInTime
csendes tag
Sziasztok! Bocsánat a nagyon amatőr kérdésért, de sajnos nem ismerem a játékot.
A helyzet az, hogy a kedvesem unokaöccse nagy játékos. Még karácsony után kikönyörögte kedves bankkártya adatait és rögzitette a telefonjába (megadta... no comment).
Most az a helyzet, hogy bizonyos időközönként jön a kártyára egy v-bucks vásárlás, pedig a gyerek azt mondja ő nem vesz semmit. Azt szeretném először is kérdezni, hogy lehetséges hogy valami szolgáltatás lett megrendelve és azért vesz le néha "magától " a játék pénzt?
Illetve hol tudom ezt a beálltást törölni, lemondani a megrendelést. A játékba is el van mentve valahol a kártya adat, vagy ez hogy megy?Köszönöm előre is a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest