- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
Motion_Blur #32195 üzenetére
Ahova nem lehet? Hamilton + Alonso + a többi érdekes módon mégis képes volt rá..
Egyébként igen, én a cirkuszért nézem az F1-et. Abba nekem semmi jó nincs, hogy másfél-két órán keresztül egymás után mennek szépen sorban, illetve hogy az előzések 90%-a az első kanyarnál már megtörténik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Motion_Blur #32195 üzenetére
Én is szettem ha a foma1-ben történések vannak, de mint tudjuk most nem azért nem előzte meg mert XY Kis Pistának tetsszen, hanem mert a tét nem piskóta...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lizRRR #32189 üzenetére
Te miről beszélsz? Most azért nem jó pilóta mert múlt héten a boxba előzte meg Hamiltont? Nem veszekedni akarok, meg ezt már ki is beszéltük. De ha belegondolsz logikusan egyértelmű volt hogy a box megelőzéses taktikát választották. Hamilton elég agresszív, bármikor ütközés lehetett volna, és nem az utolsó helyért ment a harc henam a 2.-ért. Meg most ha előröl indul, és nem kell előzgetnie mi abban baj. Ha megérdemelten megnyeri szinte mindig a polé pozíciót miért ne használná ki? Vagy nem tudom te hogy gondolod, az lenne a jó ha mindig pl 5. helyről rajtolna és megmutatná hogy tud előzgetni?
-
Ice!?
őstag
válasz
Motion_Blur #32190 üzenetére
miért lenne irónia? teljesen jó..
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #32190 üzenetére
Kétszer leírta már, ezt bizony véresen komolyan gondolja.
-
Atlantis
veterán
válasz
lizRRR #32189 üzenetére
Én távolról sem vagyok Vettel rajongó, a Red Bull csapattól meg egyenesen hideg futkos a hátamon, de sajnos el kell ismerni, hogy Vettel kiváló versenyző. Idén még össze is jönnek neki a dolgok és így mentálisan is stabil. A technika is nagyon fontos, de véletlenül nem lehet ott tartani, ahol most Vettel áll.
-
lizRRR
őstag
válasz
JJános #32188 üzenetére
B-L-A-C-K
(PH! addikt) : Vettel eggyáltalán nem jó pilota... mult héten is meg villantotta az előzési tehetségét... jó kocsi van a segge alatt.. időmérőket meg nyeri mert neki vannak a legjobb be állításai , aztán előről indul mindig... és egyedül autokázik elől.... Schumi azzal a szar szutyok mercivel előzget mindenkit annak meg ott van a segge alatt a legjobb kocsit 3x szalasztotta el az előzést ... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #32168 üzenetére
Szerintem ez hülyeség, ha le lenne butítva nem állna a 2. helyen. Meg ilyen alapon akkor a Massa kocsija is le van? Mert ebben az évben nem valami nagy szám... Én amúgy nem Vettelnek drukkolok, nem azért írom ezeket, de csak tud valamit a srác, az tény hogy kinyalják a kis fenekét is, de jobb pilóta szerintem mint Webber...
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32173 üzenetére
Hogy ez esetben tudja, és mégis a csapat tagja.... hát pl Barrichello is elég sokáig volt a Ferrari csapat tagja, pedig tudta, hogy kettes számú...
(Ettől még lehet, hogy szimplán lassabb, és ugyan azt az autót kapja... ezt legfeljebb ő meg a csapatból páran tudják biztosan, mindenki más csak gondol valamit.)
-
törölt tag
válasz
azért azt sem lehet egyértelműen kizárni, hogy nincs manipuláció.
persze, ez nem úgy nyilvánul meg, hogy webbo motorjából kicsavarnak két gyújtógyertyát, hanem esetleg kevésbé direkt módon, pölö több időt fordítanak vettel autójának a beállítására, jobb szerelői vannak, előbb kap meg bizonyos újításokat, stb...azért láttunk már cifrább dolgokat is a forma1-ben ennél, én simán el tudom képzelni, hogy ez egy létező jelenség több csapatnál is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Először is ateista vagyok, így ebben sem hiszek. Ezt csak gondolom, vélem.
Másodszor sosem tartottam magam szakértőnek.
Igen, még mindig ott van. Rosberg se vállalta be a Ferrari-t, mikor Massa lesérült, pedig sokkal jobb autó, mint a Williams...ÉN képesek vagyunk elfogadni, és ÉN nem gyűlöljük Vettel-t. Nem szimpatikus, ahogy el(ő)adja magát, de mint pilóta, maximális tiszteletemet élvezi.
És igazad van. Teljesen elképzelhetetlen, hogy a csapat minden erőforrását a 'jobbik' pilótájára fordítsa, mert az ellent mond a csapat érdekeinek.
-
proof88
addikt
válasz
kell
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32171 üzenetére
Ha hiszel abban hogy az esetek 90%-ban azért lassabb Webber, mert lebutított autót raknak alá akkor ezzel nem lehet vitatkozni. Azon viszont érdekes elgondolkozni hogy ha Te és még néhány szakértő ezt ennyire jól tudjátok akkor valszeg Webber is tisztában lehet a dologgal. És ennek ellenére még mindig a csapat tagja. A szabotázsokról meg aztán ne is beszéljünk ugye?
Nem vagytok képesek elfogadni hogy Webber a legtöbb esetlen szimplán lassabb mint Vettel. Ahogy Palik mondaná: "tudod, a keze meg a lába".
Annyira elvakultan gyűlölitek Vettelt hogy ezt nem vagytok képesek belátni.Régen amikor Schumi ennél is jobban verte Irvine-t, ugyanez volt a nóta, szal nincs új a nap alatt. Csak kérdés, hogy kell-e ez az f1live-os színvonal...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #32170 üzenetére
Ja, igaz. Ha megpiszkálták volna a verdáját, nem kellett volna fülére szólni...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #32168 üzenetére
Ne vicceljél már...
-
[CS]Blade2
addikt
"A győztesnek járó trófeát Harry herceg adta át a Brit Nagydíjon, aki kedvet is kapott egy forma-1-es autó kipróbálásához."
Várom a bulvár változatot:
Harry herceg váltja Massát a Ferrarinál!
A Bild című német bulvárlap a betonbiztos, magas szintű forrásaira hivatkozva megtudta, hogy ... -
tjokai
senior tag
válasz
AMD Power #32163 üzenetére
Hogy együtt működik-e a csapattal a továbbiakban vagy sem
Egyértelmű h Webbernek mennie kell év végén a Red Bulltól, rákényszerítik ezt a döntést! Vettel az Isten a Red Bull csapatnál......nem csípem ezt a Vettel csávót, akár ki is kerül mellé, csak másodszámú pilóta lehet belőle!
-
AMD Power
titán
Kivár az RB Webber kapcsolatban... mégis mit várnak?
-
DEV_NULL
őstag
nem ertem mi a problema a ciganyozassal, eleg gyakran szerepel a koznyelvben negativ jelzokent (sajnos teljesen jogosan)
de lenyegtelen, befejeztem.
-
C0d3r
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #32147 üzenetére
Akkora világbajnok már megvan. Azért remélem nem lesznek uncsi futamok, és Alonso elkeni őket, ahogy kell.
-
Jarod1
veterán
válasz
oké, a red bull világbajnok, már csak a második helyért megy a küzdelem
-
Neoteric
addikt
válasz
Helytelen!
-
Motion_Blur
félisten
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#51736960 #32138 üzenetére
Amint visszatérhet Kubica, Nick-nek távoznia kell. Elvileg ez lehetne az idei utolsó pár futam, de szerintem ez nem fog menni, és még ha papíron menne is, nem fogják megpróbálni.
Eric Boullier:
„Elég egyértelmű a helyzet. Megállapodásunk van Roberttel és Nick is teljes mértékben tisztában van azzal, hogy ha Robert felépül és képes lesz a visszatérésre, akkor vissza fog térni. Ennyi a történet” – magyarázta a szakember.
„Nincs más lehetőség. Tudnom kell, hiszen én voltam az, aki aláírtam a szerződést!” -
Chosen
addikt
[link] Erre megy valaki közületek?
-
B-L-A-C-K
titán
-
Qru
MODERÁTOR
Webo marad a Bull-nál?! link
-
törölt tag
a formula.hu meg van hackelve
-
Gyusz
őstag
Ha már úgyis szóba hoztuk a múltkor:
-
proof88
addikt
válasz
Chosen #32112 üzenetére
én nagyüzemi módon rfactorral foglalkozok csak, mást nem nagyon próbáltam.
Mindenesetre ott van a Live for Speed, azt mondják a gumi fizikája nagyon jó.
Ott van a NetKar is. Ott van rendesen ideális ív, ami máshogy is tapad mint a poros rész. Egyébként elég sok szimulátor van és mindegyik kicsit más. Volt egy wiki oldal ahol táblázatba voltak foglalva a jellemzőkkel együtt, de nem találom (remélem nem törölték). -
MPowerPH
félisten
-
proof88
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #32092 üzenetére
Neked akkor kötelező végignézni: Sebastian Vettel On Top Gear
-
proof88
addikt
válasz
raczger #32102 üzenetére
Csak hogy védjem magam: az egyik említett esetnél kiszámoltam a fogyasztást, 2.1 liter / kör, ezt felszoroztam a körök száma+1-gyel a felvezető kör miatt (pedig ott ugye eleve kisebb a fogyasztás), kijött egy érték, és hozzáadtam még pár litert hogy kerek legyen. Aztán valahogy mégsem volt jó, pedig a 2.1 liter / kör az felkerekítés volt és nem 1 kör hanem sok kör átlagfogyasztása lett felkerekítve. Ez működni szokott, de akkor azon a versenyen nem működött.
Egy másik esetnél meg utólag rájöttem hogy szimplán félreszámoltam.
Amúgy néha már csak azért is érdemes többet tankolni, mert stabilabb lehet az autó, jobbá válhat a súlyeloszlás.
-
raczger
őstag
válasz
proof88 #32098 üzenetére
Sose értettem meg miért kell kicentizni a benzint, én mindig figyelek rá szimeknél. Inkább legyen több, mint kevesebb, úgy sem fogod köridőkbe megérezni azt a plusz pár litert. McLarennél sem először játszották ezt el, hogy nincs elég benya, ők is inkább kicentizik, mintsemhogy biztosra menjenek.
JJános: nem akarlak elkeseríteni, fikázódni sem akarok, de sajnos az rFactor elég messze áll a valóságtól, konkrétan rf-on gyakoroltam valamennyit azt a kombót, amin nemrégiben sikerült igazából is mennem (blogoutos bejegyzéseim közt találsz videót is), és azon túl hogy szimben megismertem a pályát, másra nem volt jó, mivel az autó viselkedése teljesen más volt (könnyebben vezethető, kezesebb gép volt). Vannak sokkal élethűbb szimek is, most már bátrabban merem ezt állítani. Ami rF-nek az előnye, sajnos az is a nagy hátránya és ezért nem jó (moddolhatóság).
Hogy ON is legyek ma picit, nézzétek meg ezt a blogot, nagyon sok jó, érdekes kép van, főleg F1-el kapcsolatosak: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest