Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Oliverda
félisten
Ahogy látom megint esik.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hogy?
-
Motion_Blur
félisten
Alonso majdnem elrendezte a futamát..
IreN!CuS: 3-as kanyar
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
egyébként nem csak azért lesz érdekes a féktáv mert a belső ív jobb lehet most, hanem mert az ideális ívre ahogy megérkezel, a féktávon van egy hupli ahol azért szabadedzéseken többen is instabillá váltak mert egy pillanatra megugrik a kocsi és amíg az első kerekek egy pillanatra blokkolnak az nem is nagy gond, de utána amikor a hátsó kerekek egy pillanatra elvesztik a tapadást máris elmehet a fenekük
-
IreN!CuS
őstag
Fúúú mekkorát bukott a srác,de megúszta szerencsére.
Alo mit fogott meg már most "pörögnek"

-
hodostamas
addikt
bbc player steamnek (hivatalos stream proxy mögül)
Időnek meg érdemes nézni az időkép animált radarját

mondjuk külön jó lett volna ha bekapcsolják a saját nagy felbontású radarjukat.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
Nem biztos, ilyen időben jobb lesz a belső ív, mivel nincs felgumizva. Feltéve, ha az is felszárad valamennyire.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Uhh...ideális ív száraz lesz akkor másik oldalról indulók rendesen megszívják.
mod: érdekes lesz az bizos!...szvsz meki visz ma mindent (sajnos :/) -
Jarod1
veterán
tavaly ki nyert itt?
-
moha21
veterán
válasz
sagesz93
üzenetére
f1rtlk
Natív player:
vlc --deinterlace-mode=yadif2x http://f1rtlk.streame.tv:8181/ (jó minőség, max 5Mbps)
vlc --deinterlace-mode=yadif2x http://f1rtlk.streame.tv:8888/ (untouched DVB-C; CBR 10Mbps)Flash jó- (max 5Mbps) vagy gyenge (max 1Mbps) minőség
Apple HTML5 IOS közepes minőség (max 2.5Mbps)
(#33281) TheChos3nOne: Na ez megy és legalább nem magyar
fos a gép TV gyuszin semmi nem ment...Maxi thx mindenkinek !!

-
törölt tag
Minden pilotanak iphoneja van

-
SpongyaBob
veterán
Hajrá Sumi!
Legalább az idő izgalmakra adhat okot

-
moha21
veterán
Dobjatok már egy használható stream-et plz thx%!
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Remélem jó versenyünk lesz..

-
skylaner
senior tag
Csak engem idegesít Gy. Balázs állandó alkalmaSSSSmint-ezése ?

Látom nem, megnyugodtam

-
Motion_Blur
félisten
1-2 kör után fel fog száradni a pálya és ha a McLarenek felrakják a slick-et ilyen időben, szerintem nem lehet őket megfogni az elmúlt futamokból kiindulva.
-
Zodicus
senior tag
Alkalmasint megint kezdi

-
Jó napot kivanok!

-
Integra
titán
nézi valaki a németen a nikiéket? omg, tiszta bohóc só.. néha hihetetlen óvódás szinten műsoroznak..

was???? sumaher tribün?!?!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akko' esik.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már három futam óta ez van...

-
darál0w
Jómunkásember
szép napot, jo szurkolást

eső még mindig esik arrafele?
-
greenmukk
tag
Istenem ha valamilyen úton-módon Schumi dobogós lenne, ez lenne életem egyik legszebb napja.

-
Motion_Blur
félisten
Még mindig esik az eső és csak 15 fok van, kemény lesz

-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ráadásul rohadt hideg is van, ez sok csapatnak totál bekavar, Ferrarinak a legjobban. Kiindulva mennyi hiba volt eddig a hétvégén nem létezik hogy ne lenne baleset majd.
Mercedesnek elvileg jók ezek a körülmények, kíváncsi vagyok mit csinál MSCH, versenyeken szerintem jobb sebességet ér el már mint Rosberg, csak az intelligencia hiányzik néha...
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez LH kedvez.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet hogy a retikülben az asztal volt összecsukva. Amúgy jól lengetett.

Esik még?
mod: Én már nem vagyok kint. Mondjuk ha ott lennék nem is kérdezném, hogy milyen arra az idő.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valamelyikőtök tolhatna ide pár képet róla, ha úgy is kint lesztek.

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagy show lesz ma..

-
kpal
nagyúr
Vettel ideje már itt is nyernie

Magyar Nagydíj – A száguldó cirkusz évente 300 ezer tonnányi rakományt mozgat meg
Magyar Nagydíj – Gyulay szerint meglehet a 200 ezres nézőszám
#33203) Motion_Blur: Elég fapados az RTL közvetítés

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Annak ellenére, hogy fáztam, kissé bepirosodott a karom és az orrom, pedig nem vagyok egy gyorsan leégős típus. A boxból kivezető sáv vége mellett van egy szőke pályabíró csaj (talán már az előző években is ott volt). Nem tudtam eldönteni, hogy a zászló, a rózsaszín "kis" retikülje, vagy esetleg mindkettő nagyobb nála.

Na ha esik akkor legalább izgalmas lesz. Főleg ha a 2006-os versenyből indulunk ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy szerintem is kedvelnek bennünket a külföldiek, és csak azért gondoljuk az ellenkezőjét mert mit nem kedveljük saját magunkat (tipikus magyar mentalitás). Ugye mindenki magából indul ki.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Tökéletesen leírtad hunny!
Csak az a baj, hogy a sok fikázó ezt nem fogja elhinni.
Charlie is biztos azért nyilatkozott így, mert nem volt kedve megbántani minket
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gp3as is kemény volt remélem f1 elején vizes lesz majd felszárad,Norbinak sem lesz könnyű dolga a német pálya is vizes nem picit.Jó izgalmas vasárnap lesz remélem
-
ToBeY
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez nem csak amolyan udvariasság szembe dicsérés?Nyilván ha megkérdik tőle mi a véleménye a pályáról és magyaoórszágról,nem fogja azt mondani béna elavult sz@r.élő adásban
-
Chosen
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez magára a pályára vonatkozik, ami eddig szép és jó, de a nézők részéről se ártana fejleszteni, lelátók, megközelíthetőség, stb, ott vannak azért hiányosságok bőven.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A Ferrari akár csomagolhat is

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sandormaster
üzenetére
Az a jó. Hadd essen. Az kell a vénembernek a brillírozáshoz.

-
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Remélem hogy a verseny előtt el áll.
Ez csak Halmiltonnak kedvez. -
hunnylander
őstag
válasz
rocket
üzenetére
Meglettek a válaszok egyébként. Café Kara (Andrássy út 130) és tolmács (városnézésen).
Sokaknak megtetszik az ország az F1-en keresztül és jönni akarnak. Amilyen olvasott az Autosport fóruma, még a kávézó forgalmát is fellendítheti.
(Pl aki a fotókról kérdezett, jövőre jönni szeretne Magyarországra, mert tetszenek neki az épületek, az ország művészete és történelme.)A Hungaroring 'lesajnálása' témához:
Száguldó cirkusz: Lewis Hamilton tegnap azt mondta Joó kollégának: "Hallottam, hogy újra akarják aszfaltozni a Hungaroringet. Szerintem felejtsék el! A Hungaroringnek nagyon szép huplijai vannak, ilyeneket már csak a történelmi pályákon találni!"
Drew Gibson (profi F1-es fotós) says: "Hungary is one of my favourite circuits to work at. It's a really old-school track with not much catch fencing, and plenty of places you can get close to the cars. After some of the clean clinical circuits we go to, it's refreshing to get to some where with plenty of character and a bit of history. This is a rather rustic old tyre wall close to the circuit."
Röviden Drew Gibson szavai: 'A magyar pálya az egyik kedvencem. Mert régi stílusú, közel lehet kerülni az autókhoz. Nem klinikai tisztaságú, felfrissítő mert rengeteg karaktere van és történelme is.' Ez a komment egy fotóhoz tartozik az Autosport Plus Zoom-In feature-jénél. A fotó egy rusztikus régi gumifalat ábrázol a pályához közel (ami valószínűsíthetően már nincs használatban). És a fotósnak tetszik mindez, és a fotót beválogatták a legjobbak közé!
Aztán a héten láttam egy technikai előzetes videót Xevi Pujolarral, a Williams (és Maldonado) versenymérnökével. Szintén csak csupa jót mondott a pályáról, mint ami különleges és komoly technikai kihívás, ezért a mérnökök nagyon szeretik, akárcsak a pilóták, akik számára szintén az egyik legnagyobb kihívás a versenynaptárban.
Aztán Hamilton mondta a minap, hogy nagyon szereti ezt a pályát, az egyik kedvence. Vagy volt az LRGP előzetesben egy Brundle írás, a vasfüggöny mögötti Magyar Nagydíjakra tekintett vissza és már az is hízelgő számunkra, csupa jót mondott rólunk, az országról, a népről, a pályáról.
Aztán az FIA előzetesben Charlie Whiting is agyondicsért bennünket, a helyszínt, az atmoszférát, a pályabírókat, a szurkolókat. Neki is az egyik kedvence ez a nagydíj és szeret itt dolgozni és itt tartózkodni.
És még sorolhatnék rengeteg pozitív visszajelzést külföldi újságíróktól és más versenyzőktől, amelyekkel az elmúlt napokban szembesültem. A pálya és az országunk, népünk megítélése sokkal jobb, mint azt mi magunk gondoljuk. Ez a nép nem hiszi el magáról, hogy kívülről nem utálják, hanem szeretik.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Gold 4-ben mondjuk kicserélhetnék a székeket.
Egyrészt baromi kényelmetlenek (a háttámla túl alacsony), másrészt olyan volt az nézők hátsója tőle mintha lisztben üldögéltek volna egy órát.Amikor tegnap jöttek a felhők én szabályosan fáztam. A szél sem volt gyenge. Ja, és a quali után láttam walter mestert elrobogózni.
Esni fog?

-
jozsi252
veterán
Tegnap pálya 10 körül hatalmas dugó volt, több mint 1 órát mentem a pálya mellett olyan lassan ment a kocsisor. Valaki parkol esetleg a Promoter parkolóba? onnan buszok szállítjak az utasokat, az elég korrekt parkoló nincsen tömegnyomor a parkolóba, mivel csak matricával lehet oda bemenni, illetve nemkell félni hogy valami idóta meghúzza a kocsid meg stb.
Illetve nemtudom mit vártok, soha nemlesz olyan infrastruktúra meg minden mint Bahrein-be pl, ott azért egy csöppet több pénz van mindenre.
-
AMD Power
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ennyi. Nézzétek meg Silverstone meddig volt necces ,hogy lesz-e vagy sem. Mondom én ez mind England Fanatic.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Nagyon jó volt élőben a 3. szabadedzés ill az időmérő!! Hajrá mclaren hajráá hamilton!!!

Nah megyek aludni holnap 6kor induláás a futamra

Ya és McLaren!!!

-
Chosen
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem az a természetes, hogy 6-kor kelsz, hogy ki tudj jutni a pályára, egy kis szar út vezet oda, ezt kéne kibővíteni.
WTCC-n a Paddock WC-ben azt hittem elhányom magam, olyan állapotok voltak, (szag meg egyéb) na ez pl szégyen.
Super Gold tribün mit tud 50k-ért? Olyan széket ami olyan szinten retkes, hogy a ruhámat bekoszolja. - ez is szégyen.
Ja és a VIP parkoló. 2-3 éve parkoltam ott, azt jelentette hogy beirányítottak egy rohadt mező közepére. - ez mi ha nem szégyen?
-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Petrov meg azt mondta, hogy jó az a kanyar, mert ott a legnagyobb a tapadás.
Lehet csak megszokás kérdése. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
rocket
üzenetére
Én meg örülök hogy egy olyan pályára mehetek ki ami nem egy Szingapúr és nem egy Valencia. Hanem a 'természetben van' és nem egy betondzsungelben. Mit értesz fapad alatt? Tegnap és ma sem álltunk dugóban, rendesen meg van oldva a parkoltatás. Aki általában az ilyen miatt sír, az úgy akar menni hogy 11kor kikel az ágyból és 1re a tribünön akar lenni. Az meg megérdemli hogy égesse a kuplungot a pálya mellet.. egyébként ami a fapadot illeti, előző évekhez képest pl. az is fejlődés hogy nem okádék toi toi-k vannak kib*szva, hanem rendesen megépített, tiszta kulturált mosdók. És nem fogyott el se a szappan, se a papír, tiszta volt a környezet is.
Egy külföldi (német, lengyel) aki idejön, sokkal inkább szégyellhető módos viselkedik.. amikor össze-vissza okádnak mindent és matton fekszenek egész nap a kempingben. Ez már sok év tapasztalata..
Még egyszer kérdezem, mitől fapad? Konkrétumokat ha lehet! De ne olyat hogy sár van ha esik az eső...
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Cipot felismertem Hamilton laban az nem eleg ?

-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az is szegyen.
Sajnos ez a realitas, nem gondolom minden sz@r ami Magyar, de a Hungaroring es a kurulotte levo infrastruktura az.
Szo szerint fapados, es inkabb szegyen az orszagnak, mint orszagimazst epito. -
shteer
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én nem értem miért kell a versenyzőknek is nyavalyogni érte - jah, nem lehet padlógázzal bevenni hanem ésszel kell vezetni rajta...
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt nem ertem miert kell addig varni a felijutassal amig mar a versenyezok is kritizaljak.
Nemzetkozi szinten szegyen ez a verseny. -
Motion_Blur
félisten
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na végre,remélem nem túl késő a bajnokság szempontjából

-
-
zolynet
veterán
a célegyenes ráfordító kanyar aszfaltját miért nem cserélték ki (biztos amiatt a péz miatt), az vmi kegyetlen szar, sztem az eszi legjobban a gumit
-
Matthewus
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Írj a Vodafone Magyaroszágnak /Twitteren fenn vannak, szerintem ők tudnak válaszolni mindkét kérdésre./
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esetleg ez nem tiltott dolog?
-
hunnylander
őstag
Tudja valaki a válaszokat? Autosporton fórumon kérdezik.
Illetve ki ez az 'unott politikus' kinézetű fazon és mi köze a McLarenhez?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
csak látnám már a bummmhedsátot

-
decibel
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyáltalán ki szokott utazni a külföldi futamokra Szujó?
-
Motion_Blur
félisten
Nézem a retek klubos közvetítést... minek kellett erőltetni ezt a riportrekedés témát a Szujóval ezt nem értem... más pályán szóba se állnak vele, miközben pl. a BBC-s kommentátorok szabadon sétálgatnak a rajtrácson futam előtt és simán odamennek bárkihez és szóba is állnak velük... Szujó rálépne a rajtrácsra, kilőnék onnan

-
proof88
addikt
bazzz kiment a fejemből a GP3
itt van stream
Tomi most a 12. helyen van, a 18.-ról rajtoltszerk.: húúde meredeket előzött

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)