Aktív témák

törölt tag

válasz padavanBP #8542 üzenetére

tudom, megígértem, hogy nem folytatom a veled való vitát, de ezt a postot még engedd meg nekem. nos, engem az basz fel, hogy régebben ez egy jó, szakmai f1 topik volt, ma pedig tele van elvakult vérpistikékkel, akik a hozzáértés teljes hiányában fossák ide kétpercenként a hozzászólásaikat, és amikor ezért figyelmeztetjük őket, akkor elkezdenek hőbörögni, hogy "miér, én csak a véleményemet írom le". az ilyen embereknek való pl a homár, ott senkit sem zavar, ha kiadod magadból a zöldséget.

azt pedig, hogy milyen ember vagy, a honlapodról könnyen meg lehet tudni, ahol szerintem nagyon találóan jellemzed önmagad: [link]
    a teljesség igénye nélkül:

"Potenciálisan és teoretikusan szörmebundában, fél arcot eltakaró napgépben, szörmecsizmában megjelenő, ennek ellenére szigorúan hetero, eszméivel bőszen felforgató manusz."

"Hobbiszinten űzi a mások bosszantását, de amikor ezek a “mások” nincsenek, magával műveli ezt."

"Túlfejlett ego, önkritika teljes hiánya."

"Elsőre nem szimpatikus, másodszorra azonban továbbra sem az. Mindazonáltal valami érthetetlen oknál fogva akik megismerik, misztikus módon meg is kedvelik - vélhetően önsanyargató alkatokról van szó."

no comment.

Aktív témák