- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
padavanBP #8542 üzenetére
tudom, megígértem, hogy nem folytatom a veled való vitát, de ezt a postot még engedd meg nekem. nos, engem az basz fel, hogy régebben ez egy jó, szakmai f1 topik volt, ma pedig tele van elvakult vérpistikékkel, akik a hozzáértés teljes hiányában fossák ide kétpercenként a hozzászólásaikat, és amikor ezért figyelmeztetjük őket, akkor elkezdenek hőbörögni, hogy "miér, én csak a véleményemet írom le". az ilyen embereknek való pl a homár, ott senkit sem zavar, ha kiadod magadból a zöldséget.
azt pedig, hogy milyen ember vagy, a honlapodról könnyen meg lehet tudni, ahol szerintem nagyon találóan jellemzed önmagad: [link]
a teljesség igénye nélkül:"Potenciálisan és teoretikusan szörmebundában, fél arcot eltakaró napgépben, szörmecsizmában megjelenő, ennek ellenére szigorúan hetero, eszméivel bőszen felforgató manusz."
"Hobbiszinten űzi a mások bosszantását, de amikor ezek a “mások” nincsenek, magával műveli ezt."
"Túlfejlett ego, önkritika teljes hiánya."
"Elsőre nem szimpatikus, másodszorra azonban továbbra sem az. Mindazonáltal valami érthetetlen oknál fogva akik megismerik, misztikus módon meg is kedvelik - vélhetően önsanyargató alkatokról van szó."
no comment.
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy ruhás topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest