Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• padavanBP

csendes tag

válasz #51736960 #8562 üzenetére

Ja, kisöreg, ha te nem ismered az önironia fogalmát, magadra vess.

Engem nem basz fel, de röhögök azon, hogy ezredrangú fórumhuszárok magukat F-1 szakértőnek kikiáltva próbálják meg leosztani a saját kis lapjaikat, és ha jön valaki merőben más véleménnyel, akkor az

1. vérpistike (lehet, hogy idősebb vagyok mint te, és leszel szives kedves családtagjaiddal ilyen hangnemben kommunikálni)
    2. nem hozzértő (ellentétben veled, aki minden bizonnyal valamelyik istálló alkalmazottja lehetsz, hogyne, és 15 év F1 nézése megkérdőjelezhetetlen szaktekintélyt faragott belőled ... :D )
    3. elkezdik a szánalmas, kisstílű kis személyeskedésüket, mert másra már nem igazán futja (pl. értelmes ellenérvek, bár belátom, a soraidból meglehetősen kevés IQ-hányadost tudnék így nagy hirtelen kiszűrni, így naív kis elképzelés és remény lenne az érdemi párbeszéd egy magadfajta szegény emberrel...)

A honlapomon találóan jellemzem magam? :D Honnan tudod, hogy találó, jóember? Ismersz netán? És ha full brahiból oltottam szét magam, akkor mi a pálya? Hmmm? Úgy látom, nem vagy képes elszakadni a személyemtől, minek tudható be ez, látens homoszexuális vonzódás, kispofám? :D

Mi lesz az ellenérvekkel? Ja, még mindig nincs? Akkor talán fekszik...

És ha ideges vagy, rugdald a falat... Senki nem tehet arról, hogy csekély értelmi képességekkel rendelkezel... Én tovább röhögök, és kérek még tőled NON IGNORE észrevételeket! :D Jót mulatok rajtuk.

• hunnylander

őstag

válasz #51736960 #8562 üzenetére

régebben ez egy jó, szakmai f1 topik volt, ma pedig tele van elvakult vérpistikékkel, akik a hozzáértés teljes hiányában fossák ide kétpercenként a hozzászólásaikat, és amikor ezért figyelmeztetjük őket, akkor elkezdenek hőbörögni, hogy "miér, én csak a véleményemet írom le"

Vállald fel a véleményedet konkrétan, ne üresen, szóval nevezd meg a "vérpistikéket", kérlek. Kiváncsi vagyok rá, mert amit az idézőjelbe tettél, olyat én is írtam már.

Aktív témák