Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
padavanBP
csendes tag
válasz
#51736960 #8562 üzenetére
Ja, kisöreg, ha te nem ismered az önironia fogalmát, magadra vess.
Engem nem basz fel, de röhögök azon, hogy ezredrangú fórumhuszárok magukat F-1 szakértőnek kikiáltva próbálják meg leosztani a saját kis lapjaikat, és ha jön valaki merőben más véleménnyel, akkor az
1. vérpistike (lehet, hogy idősebb vagyok mint te, és leszel szives kedves családtagjaiddal ilyen hangnemben kommunikálni)
2. nem hozzértő (ellentétben veled, aki minden bizonnyal valamelyik istálló alkalmazottja lehetsz, hogyne, és 15 év F1 nézése megkérdőjelezhetetlen szaktekintélyt faragott belőled ...)
3. elkezdik a szánalmas, kisstílű kis személyeskedésüket, mert másra már nem igazán futja (pl. értelmes ellenérvek, bár belátom, a soraidból meglehetősen kevés IQ-hányadost tudnék így nagy hirtelen kiszűrni, így naív kis elképzelés és remény lenne az érdemi párbeszéd egy magadfajta szegény emberrel...)A honlapomon találóan jellemzem magam?
Honnan tudod, hogy találó, jóember? Ismersz netán? És ha full brahiból oltottam szét magam, akkor mi a pálya? Hmmm? Úgy látom, nem vagy képes elszakadni a személyemtől, minek tudható be ez, látens homoszexuális vonzódás, kispofám?
Mi lesz az ellenérvekkel? Ja, még mindig nincs? Akkor talán fekszik...
És ha ideges vagy, rugdald a falat... Senki nem tehet arról, hogy csekély értelmi képességekkel rendelkezel... Én tovább röhögök, és kérek még tőled NON IGNORE észrevételeket!
Jót mulatok rajtuk.
-
hunnylander
őstag
válasz
#51736960 #8562 üzenetére
régebben ez egy jó, szakmai f1 topik volt, ma pedig tele van elvakult vérpistikékkel, akik a hozzáértés teljes hiányában fossák ide kétpercenként a hozzászólásaikat, és amikor ezért figyelmeztetjük őket, akkor elkezdenek hőbörögni, hogy "miér, én csak a véleményemet írom le"
Vállald fel a véleményedet konkrétan, ne üresen, szóval nevezd meg a "vérpistikéket", kérlek. Kiváncsi vagyok rá, mert amit az idézőjelbe tettél, olyat én is írtam már.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest