- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #37217 üzenetére
A te drága Vettelkéd is nekiment volna Webbernek, ha meglökik hátulról, pedig ő pontosan tudja, hogy mekkora autóban ül, vagy nem?
Értem én, hogy nem vagy már fiatal, de talán még nem állsz az agymeszesedés olyan szintjén, hogy nem bírnád felfogni, hogy Barrichellot meglökték hátulról, és nem a saját féktávja volt ilyen hosszú. Valamiért nekem sem tűnt fel elsőre, talán mert nem arra figyeltem, de legalább a visszanézéskor látom, hogy Kova megtolta.A Kimivel való ütközése meg nem volt olyan jelentős, hogy emiatt állandóan őt kelljen szidni, így nem igazán értelek. De az a lényeg, hogy jól megy az ellendrukkerkedés.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged